sepideeee
New member
اولش که خیلی خوش اومدی به جمع بچه درس خونا .. ایشاله که همه با هم از اول تا اخرش ثابت قدم باشیدسلام دوستان عزیز
من 4 ساله فارغ تحصیل شدم ولی چون کار میکردم و تنبلی هم کردم هیچ وقت جدی واسه کنکور درس نخوندم امسال هم رتبه ی بهداشتم 246 شد :sad:
فقط زبان و فیز و اسیب خوب زدم بقیه تعریفی نداره.بخصوص اوضاع امارم خیلی بده :i
همه ی کامنت های دوستان رو از اول تاپیک خوندم از همه بابت راهنمایی هاشون ممنون بخصوص sepideeee جان که منو خیلی راهنمایی کردن.امیدوارم منو در جمع خودتون بپذیرید.:heart:
در ضمن من خیلی نگران تغییر کتاب ها بودم زنگ زدم انتشارات ارجمند گفتن کاپلان اگر تجدید چاپ بشه شاید جلد اولش بهمن یا اسفند چاپ بشه و جلد 2 هم میره واسه نمایشگاه کتاب.گفتن دکتر رضاعی از ابان قراره ترجمه رو شروع کنن.
یه سوال دارم دوستان من هنوز شروع به خوندن نکردم بجز زبان ولی کتاب های من قدیمی هستن همه چاپ 87 و 88 هستن به نظرتون باید چاپ جدید تهیه کنم؟اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم:riz304:
نانا جان منم از کنکورم تا کنکور بهداشت فاصله خیل بود .. سه بار بهداشت شرکت کردم که سال اولش تفننی بود و رتبم شد سیصد و خورده ای .... :wacsmiley:
سال دوم یکی دو ماه خوندم رتبم شد صدو دو
سال سوم که امسال بود به خودم اومدم و گفتم یه بار واسه همیشه میخونم و واقعا خوندم و بالاخره تا حدی نتیجه گرفتم ...
در مورد منابع هم به نظرم برو کتاب فروشی مقایسه کن .. یا اینکه سرفصلاشو با بچه های همین جا چک کن .. که حالا که داری زحمت میکشی وقتت تلف نشه سر منبعی که عوض شده