مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

marzieh88

New member
خب من هم حضور خودم رو تو این تاپیک اعلام میکنم .
هرچند قلبم تاریک و دیدگانم از اشک شکست تاره اما به قول شخصیت محبوبم شاه تئودن :
If this is to be our end, then I would have them make such an end, as to be worthy of remembrance
اگر این پایان کار ماست ، چنان پایانی می آفرینم که در خاطره ها بماند !

اگه قراره یه بار دیگه با کنکور بهداشت گلاویز بشم چنان میشم که گردن هر مشکلی بشکنه .
اولین قدمم هم شکستن گردن نظریه های رواندرمانیه که سر کنکور بیچاره ام کرد . قدم بعدی اینه که یه فکر به حال یار بی وفا فیزیلوژی بکنم که حسابی روم رو تو کنکور سیاه کرد .
زبان که قراره کم کم جونش رو با زهر زمان مداوم بگیرم .
این وسط هم با سوگولی های عزیزم، کاپلان و شخصیت معاشقه هااااااااا خواهم کرد.
:(40):
موفق باشی :smilies-azardl (113 . اون جمله تونم خیلی جالب بود:heart:

masoumeh90

New member
بجه ها نميدونم اينجا كسي منو ميشناسه يا نه من امسال شركت كرده بودم و اكه ظرفيت ها رو كم نميكردن احتمالش بوذ قبول شم!الانم داغون و نا اميد درخدمتتونم !ميخوام از شنبه شرو ع كنم با فيزيولوزي و شخصيتو زبان!

ناامید چیههههههههه...به این فکر کن سال بعد رتبه برتر شی...نبینم غمتو که داغون میشممممممممممم...کنار هم پا به پای هم...بزن قدش زووووووود:smilies-azardl (113

- - - Updated - - -

بجه ها نميدونم اينجا كسي منو ميشناسه يا نه من امسال شركت كرده بودم و اكه ظرفيت ها رو كم نميكردن احتمالش بوذ قبول شم!الانم داغون و نا اميد درخدمتتونم !ميخوام از شنبه شرو ع كنم با فيزيولوزي و شخصيتو زبان!

ناامید چیههههههههه...به این فکر کن سال بعد رتبه برتر شی...نبینم غمتو که داغون میشممممممممممم...کنار هم پا به پای هم...بزن قدش زووووووود:smilies-azardl (113

zahramirmohamad

New member
خب من هفته قبل نرسیدم بخونم هفته بعد زبانو از اکتیو شروع میکنم شما چیکار کردی معصومه؟
فدا جان خیلی ناراحت کننده بود این حرکتی که زدن
شما زبان چی میخونی؟
:bunnyearsmiley:

- - - Updated - - -

خب من هفته قبل نرسیدم بخونم هفته بعد زبانو از اکتیو شروع میکنم شما چیکار کردی معصومه؟
شما زبان چی میخونی؟

fada19990

New member

- - - Updated - - -[

از سال ديكه ميتررررسم!!!اكه ازمونش سخت باشه!اكه ظرفيت ها رو بازم كمتر كنن!اكه اكه.....!ببخشيد بجه ها نميخوام شما رو نا اميد كنم!شما حالمو بهتر درك ميكنيد!

fada19990

New member
من زلان رو امسال46زدم!راستش كتاب خاصي رو نخوندم بيشتر لغت حفظ كردم!امسال زبانش اسون بود!

marzieh88

New member
منم اینجام بچه ها .
گزارش:
قصد داشتم با یکی از دروس فیست یا کری یا کاپلان شروع کنم ولی چون خودم یه شهرم کتابام یه شهر دیگه از کرامر که در دسترسم بود شروع کردم!
(با خلاصه نویسی) - در مورد زبان میخواستم طبق تاپیک مشترک همه رشته ها پیش برم ولی این تندرویشونو قبول ندارم ! ( خودم یواش یواش میخونم)

masoumeh90

New member
شما زبان چی میخونی؟

- - - Updated - - -

شما زبان چی میخونی؟

من فعلا رو علوم میخوام متمرکز شم...اسیب شناسی گنجی رو که بر اساس دی اس ام 5 هست گرفتم ببینم چه تغییراتی به وجود اومده...زبان لغات تافل رو میخونم...آمارم شروع کردم اولاشم...منم از فردا جدی شروع میکنم:rose:

sara.sharifi

New member
بچه هااااااااا داشتم نوشته هاتون رو میخوندم. این نا امیدی هارو بزارید کنار... ایمان داشته باشین به خودتون و به تصمیمتون احترام بزارین... شما بهترینین،بی نظرین... حتما میتونین... من اصلا خودم کیف میکنم بچه هایی رو میبینم که میخوان روانشناسی وزرات بهداشت رو شرکت کنند، شما لایق بهترین ها هستید... پس پر انرژی شروع کنید، ایمان رو یادتون نره فقط... هروقت خسته شدین یه اون لحظه که میخواین رتبه خوبتونو ببینید فکر کنید به دانشگاهی که دوست دارید فکر کنید و نیروتون رو جمع کنید و پیش برید...
به امید موفقیت تک تک شما :rose:

masoumeh90

New member
منم اینجام بچه ها .
گزارش:
قصد داشتم با یکی از دروس فیست یا کری یا کاپلان شروع کنم ولی چون خودم یه شهرم کتابام یه شهر دیگه از کرامر که در دسترسم بود شروع کردم!
(با خلاصه نویسی) - در مورد زبان میخواستم طبق تاپیک مشترک همه رشته ها پیش برم ولی این تندرویشونو قبول ندارم ! ( خودم یواش یواش میخونم)

آفرین همینشم خوبه...وقتی برگشتی بقیه رم شروع کن...آره منم زبانو با روش خودم میخونم:smilies-azardl (113

- - - Updated - - -

منم اینجام بچه ها .
گزارش:

آفرین همینشم خوبه...وقتی برگشتی بقیه رم شروع کن...آره منم زبانو با روش خودم میخونم:smilies-azardl (113

masoumeh90

New member
بچه هااااااااا داشتم نوشته هاتون رو میخوندم. این نا امیدی هارو بزارید کنار... ایمان داشته باشین به خودتون و به تصمیمتون احترام بزارین... شما بهترینین،بی نظرین... حتما میتونین... من اصلا خودم کیف میکنم بچه هایی رو میبینم که میخوان روانشناسی وزرات بهداشت رو شرکت کنند، شما لایق بهترین ها هستید... پس پر انرژی شروع کنید، ایمان رو یادتون نره فقط... هروقت خسته شدین یه اون لحظه که میخواین رتبه خوبتونو ببینید فکر کنید به دانشگاهی که دوست دارید فکر کنید و نیروتون رو جمع کنید و پیش برید...

همینههههههههههههههه مرسیییییییییی:rose:

marzieh88

New member

مرسی که هستی:(40):

zahramirmohamad

New member
عه هفته دیگه میشه فردا؟ :D
مغر متفکرمون که کانون بازن نیستن ;) منم وقتی بخونم میتونم گزارش بدم امیدوارم هفته دیگه بیشتر از هم کمک بگیریم :riz304:

fada19990

New member
من دان كردم،فردا ادرس سايتش رو واستون ميزارم!لطفا اون دوستمون كه كتابشو داره مقايسه كنه ببينه كامله!راستي تو فيس بوك دكتر حمزه كنجي رو لايك كنيد اخرين اخبار رو درمورد dsmبست ميكنه!

sepideeee

New member
فدا خواستم بگم که این نا امیدی مقدمه ی پیروزیه ها نترس !!! البته امیدوارم امسال قبول شی و به سال بعد نکشه ... ولی مطمئن باش با کمی هدف و برنامه ریزی میتونی بهترین رتبه رو بیاری .. فقط کافیه از کنکور امسالت درس گرفته باشی همین

marzieh88

New member

- - - Updated - - -

معصومه این روحیتو خیلی دوست دارم :auizz3ffy9vla57584x، هم موفقیت خودتو تضمین میکنه و هم تاپیک رو سرزنده نگه میداره.
( به نظرم گزارش منابع علومم بدی خوبه)

masoumeh90

New member
من دان كردم،فردا ادرس سايتش رو واستون ميزارم!لطفا اون دوستمون كه كتابشو داره مقايسه كنه ببينه كامله!راستي تو فيس بوك دكتر حمزه كنجي رو لايك كنيد اخرين اخبار رو درمورد dsmبست ميكنه!

کلی تغییرات تو طبقه بندیاش ایجاد شده...قسمتای فیزیولوژی اش رو زیاد توضیح نداده...اما در کل کتاب جامعی هست...فک نکنم کتاب کاملش برا دانلود باشه...دو جلده...میشه اول گنجی رو خوند بعد رفت سراغ کاپلان

- - - Updated - - -

کلی تغییرات تو طبقه بندیاش ایجاد شده...قسمتای فیزیولوژی اش رو زیاد توضیح نداده...اما در کل کتاب جامعی هست...فک نکنم کتاب کاملش برا دانلود باشه...دو جلده...میشه اول گنجی رو خوند بعد رفت سراغ کاپلان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا