اشکال ندارههههه انشالله امسال می ترکوووونیم ...اصلا اومدیم واسه ترکوندن خخخخخ:thumbsupsmileyanim:
ایشالااااااا:smilies-azardl (113
اشکال ندارههههه انشالله امسال می ترکوووونیم ...اصلا اومدیم واسه ترکوندن خخخخخ:thumbsupsmileyanim:
سلام دوستان عزیز
با اینکه نظرم تاثیری نداره الان ولی میگم که با حذف مخالفم، چون برای پاس کردن درس نیومدیم که..اومدیم هرکس بنا به حدی که خودش میخواد و میتونه از این فضا بهره ببره
من زبان و شخصیتو شروع کردم ولی نمیدونم چرا فعلا سرعتم اینقدر کنده!
یک مورد دیگه اینکه من پارسال هر درسی رو بیشتر خونده بودم کمتر نتیجه گرفتم و برعکس، مثلا فیزیولوژیک و شخصیت و ارزیابی روانشناختی رو بیشتر کار کرده بودم ولی درصد این سه تا اینطوری شد : فیزیولوژیک 23% شخصیت 8% و ارزیابی روانشناختی : 0% !!! :33:
و درسهای آسیب و بالینی که امسال اصلا نخوندمشون به این ترتیب شد : آسیب 48% و بالینی 64% !
البته پایه این دو درسم خوب بود نسبتا و اینکه متوجه شدم درسهایی مثل شخصیت و رواندرمانی و البته فیزیولوژیکو خیلی باید عمیق خوند و خیلی هم باید دوره کرد چون مطالبش نزدیک به همه و خیلی احتمال اشتباه شدن داره، برای من که این اتفاق افتاد :sadsmiley:
و آمار و زبان هم که اصلا نخوندم ..برای همین امسال از سه تا درس آمار و شخصیت و زبان شروع میکنم (تو تاسبتون) و وقتی یک دور شخصیت تموم شد میرم سراغ رواندرمانی و فیزیولوژیک و ارزیابی روانشناختی ..
ممنون میشم دوستانی که پارسال رتبه های خوبی آوردن و تونسته ان این مرحله رو با موفقیت پشت سر بذارن راهنمایی کنن و بگن چقدر این برنامه درسته و کجاشو باید اصلاح کنم؟
به امید موفقیت همه شما
سلام برهمه بویژه henri چون عضوه جدیده
هیچ عزیزی از جاماندن نگران نباشه چون اینجا هرکسی برنامه خودش رو داره و فقط قراره از بقیه کمک بگیره (با دادن گزارش از هفته گذشته وصحبت از هفته یا هفته های بعد باتوجه به توانائیهاش)
به نظر من بهترین روش برای دادن گزارش ودر نتیجه نظر اعضا در مورد نحوه عملکردمون اینه که یک جدولی از روزهای هفته و همه منابع کنکور تهیه کنیم وجمعه ها هر 7 تامون یه عکس از اون بگیریم وبذاریم توی تایپیک وبقیه نظربدن (تاآخر آخر راه)
دقیقا همان روش کانون .این کار حسن های زیادی داره که بعضیهاش در پی دی اف زیر هست وضمنا جدولی که گفتم همان جدول صفحه 12پی دی اف هست البته میتونین تغییراتی بدین (لطفا نظر بدین)http://dl.civil-eng.ir/ebook/moshavere/barnamerizi-ghalamchi(www.civil-eng.ir).rar
هیچ عزیزی از جاماندن نگران نباشه چون اینجا هرکسی برنامه خودش رو داره و فقط قراره از بقیه کمک بگیره (با دادن گزارش از هفته گذشته وصحبت از هفته یا هفته های بعد باتوجه به توانائیهاش)
به نظر من بهترین روش برای دادن گزارش ودر نتیجه نظر اعضا در مورد نحوه عملکردمون اینه که یک جدولی از روزهای هفته و همه منابع کنکور تهیه کنیم وجمعه ها هر 7 تامون یه عکس از اون بگیریم وبذاریم توی تایپیک وبقیه نظربدن (تاآخر آخر راه)
دقیقا همان روش کانون .این کار حسن های زیادی داره که بعضیهاش در پی دی اف زیر هست وضمنا جدولی که گفتم همان جدول صفحه 12پی دی اف هست البته میتونین تغییراتی بدین (لطفا نظر بدین)http://dl.civil-eng.ir/ebook/moshavere/barnamerizi-ghalamchi(www.civil-eng.ir).rar
مرسی عزیزم لطف کردیhenri جان من میدونستم شما از با سابقه هایی ومنظورم از جدید این بود که به تازگی برما افتخار همراهی با خودت رو دادی
henriجان شما هر طور که دوست داری گزارش بده ولی اگر پی دی افی که گذاشتم بخونی شاید قانعت کنه که ساعت مطالعت رو بنویسی تا خود آگاهی بهتری داشته باشی
گفته های بالا را بهmaoumeh 90 هم عرض میکنم
هرکسی در نحوه گزارش آزاده ومسلما هرکسی گزارش بهتری بده فیدبک های بهتری دریافت میکنه
پی دی اف ظرفیت سنجش
http://edu.muq.ac.ir/uploads/zarr.pdf
:j58r36j3gcr4suxymup
فاااااااااجعهههههههه اسسسسسسسسسسست خدای مننننننننن :14:
این از کجا رسیده دوست عزیز؟ تو سایت سنجش که نیست؟
مگه داریم اینجورییییییییییییییییشم؟؟؟؟؟؟؟یا خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هنوز ک خبر 100درصدی نشده!!!
سلام دوستان
کسی درصد دانشجویان پارسالو نداره؟ همه دروس؟ با رتبشون
میخام ک ل ا س ا ی جهاد علوم پزشکی تهران رو برم میخام بدونم آمار چقد تاثیر داره ممنون دوستان گلم
باز نمیشه این فایل . من نتونستم ببینم.سلام برهمه بویژه henri چون عضوه جدیده
بچه ها ییکه رتبه خوب آوردن کارنامشونو گذاشتن:سلام دوستان
کسی درصد دانشجویان پارسالو نداره؟ همه دروس؟ با رتبشون
میخام ک ل ا س ا ی جهاد علوم پزشکی تهران رو برم میخام بدونم آمار چقد تاثیر داره ممنون دوستان گلم