مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

crazy 4 u

New member
سلام بچه ها من بیوشیمی100 زیست جانوری100فیزیولوژی100زبان هم 100 زدم و رتبه ام شد 1 ولی الان استرس دارم که تهران قبولم میکنن راهنمایی کنید:motat:

؟؟؟
:smilies-azardl (181

................................

دوستای خوبم ایشالا ک همگیمون موفق باشیم و ب راهمون پیوسته ادامه بدیم...فقط یادداشت برداری یادمون نره

- - - Updated - - -

سلام بچه ها من بیوشیمی100 زیست جانوری100فیزیولوژی100زبان هم 100 زدم و رتبه ام شد 1 ولی الان استرس دارم که تهران قبولم میکنن راهنمایی کنید:motat:

؟؟؟
:smilies-azardl (181

................................

دوستای خوبم ایشالا ک همگیمون موفق باشیم و ب راهمون پیوسته ادامه بدیم...فقط یادداشت برداری یادمون نره

henri

New member
سلام ب همه دوستان خوبید ؟
من 1 هفته جایی بودم و نت نداشتم الان 15 دقیقه است رسیدم خونه و تند تند پستا رو خوندم هم خوشحال شدم کلی دوست جدید اضافه شده هم کلی استرس گرفتم
منم هستم اگه اجازه بدید
منم با حذف نه مخالفم نه موافق ب نظرم بیشتر از 1 ماه حذف نمیدونم :rose:

henri

New member
ممتاسفانه هنو شر نکردم
جا داره راوی جون و سپیده جون ی کتک حسابی بهم بزنن چون پارسالم دقیقا همش ناله بودم و نمیرسیدم بخونم
شما تا چ حد پیش رفت ؟ آیا قابل جبرانه ؟

henri

New member
راستی منم پارسال کنکور دادم اما کد رهگیریمو پیدا نمیکنم شدیدا استرس دارم با اینکه میدونم خراب کردم چون نخونده بودم توقع قبولی ندارم ولی بازم استرس دارم :New (6):
نرسیدم نتیجه دوستای پارسال ببینم هنو امیدوارم خوب باشن ک گویا بودن

rawy

New member
راوی جونی امسال انتخاب میکنی شهرستانو یا میخوای سال دیگه بزنی تو گوش انیستیتو؟:smilies-azardl (181

عزیزم ببخشید پستت رو دیر دیدم
نه شهرستان نمی زنم
تو گوش انستیتو زدن هم کار هر کسی نیست, و هیچ ارتباطی به اونچه در گذشته خوندیم نداره و باید باز یکسال کامل وقت بذاری که بشه
من به خاطر کارم هم که شده باید درسها رو بخونم, مخصوصا آسیب؛ زبان و آمار هم که همیشگی باید باشه , چون کلا پول تو رشته ما تو زبان و آمار قویه و البته اعتماد به نفس و خودباوری قوی
تا ببینم اسفند که دفترچه ها میاد اوضاع منابع چطوریه و سطحم کجاست, اگه در حدی بودم که حرفی واسه انستیتو داشته باشم شرکت می کنم , اگه نه که :65d6a5d6s:

rawy

New member
بچه ها از حضور تک تکتون خیلی خوشحالم که تاپیک امسال رو فعال نگه داشتید, ایشالا همینطور پرچم رشته مون رو بالا نگه دارید و همینطور با رتبه های تووووپ و تک رقمی بترکونید و بازم همینطور تو دانشگاه مقطع ارشد و همه مراحل زندگیتون, موفق باشید :thanks:

rawy

New member
والا از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون من بلد نیستم لینک بذارم:p
وارد سایت سازمان سنجش که شدید ، سمت راست لینک شرکت تعاونی خدمات آموزشی کارکنان سازمان سنجش کشور رو کلیک کنید ، بعد بالای صفحه سمت چپ همگام سنجش رو انتخاب کنید.
رشته های مختلفی داره و از جمله روان شناسی . عضو بشید:rose:

عزیزم بالای همین قمستی که متن پستت رو می نویسی یه علامت پاکت نامه هست, بغلش یه چیزی شبیهه کره زمینه با چیزی شبیهه زنجیر, روش که موس رو نگه داری نوشته لینک, اول عنوان لینکت رو بنویس مثلا "سایت سنجش" بعد سلکتش کن, بعد روی اون کره کلیک کن یه کادر باز می شه که می تونی لینکی که داری رو داخلش کپی کنی, نوشته هایی که داخلش هست رو حذف کن و لینک خودت رو کپی کن و اکی رو کلیک کن و پستت رو ارسال کن
(امیدوارم توضیحم گنگ نباشه)

sepideeee

New member
من مجاز نشدم اصلا خیلی بد شدم 935 رتبه ام بود

هنری جون وقتی نخوندی هیچوقت از خودت توقع نداشته باش و به همین راضی باش .. چون اگه بخوای از نتیجه ی امسالت ناراضی باشی نمی تونی برنامه ریزی کنی واسه ساله دیگه ..
عوضش با اطمینان و اصلا بدون توجه به درجه ی سختی و اسونیه سوالا فقط درستو بخون و به هیچ چیزه دیگه پیرامون کنکور فکر نکن .. به این فکر کن که فقط و فقط باید روی کتابای که معرفی شده مسلط باشی و بس

marzieh88

New member
عزیزم بالای همین قمستی که متن پستت رو می نویسی یه علامت پاکت نامه هست, بغلش یه چیزی شبیهه کره زمینه با چیزی شبیهه زنجیر, روش که موس رو نگه داری نوشته لینک, اول عنوان لینکت رو بنویس مثلا "سایت سنجش" بعد سلکتش کن, بعد روی اون کره کلیک کن یه کادر باز می شه که می تونی لینکی که داری رو داخلش کپی کنی, نوشته هایی که داخلش هست رو حذف کن و لینک خودت رو کپی کن و اکی رو کلیک کن و پستت رو ارسال کن
(امیدوارم توضیحم گنگ نباشه)
آره شد ، مرسی:(40):
http://www.sanjeshserv.com/hamgam/

آخرین ویرایش:

mt.moosavi

New member
سلام دوستان عزیز
با اینکه نظرم تاثیری نداره الان ولی میگم که با حذف مخالفم، چون برای پاس کردن درس نیومدیم که..اومدیم هرکس بنا به حدی که خودش میخواد و میتونه از این فضا بهره ببره
من زبان و شخصیتو شروع کردم ولی نمیدونم چرا فعلا سرعتم اینقدر کنده!
یک مورد دیگه اینکه من پارسال هر درسی رو بیشتر خونده بودم کمتر نتیجه گرفتم و برعکس، مثلا فیزیولوژیک و شخصیت و ارزیابی روانشناختی رو بیشتر کار کرده بودم ولی درصد این سه تا اینطوری شد : فیزیولوژیک 23% شخصیت 8% و ارزیابی روانشناختی : 0% !!! :33:
و درسهای آسیب و بالینی که امسال اصلا نخوندمشون به این ترتیب شد : آسیب 48% و بالینی 64% !
البته پایه این دو درسم خوب بود نسبتا و اینکه متوجه شدم درسهایی مثل شخصیت و رواندرمانی و البته فیزیولوژیکو خیلی باید عمیق خوند و خیلی هم باید دوره کرد چون مطالبش نزدیک به همه و خیلی احتمال اشتباه شدن داره، برای من که این اتفاق افتاد :sadsmiley:

و آمار و زبان هم که اصلا نخوندم ..برای همین امسال از سه تا درس آمار و شخصیت و زبان شروع میکنم (تو تاسبتون) و وقتی یک دور شخصیت تموم شد میرم سراغ رواندرمانی و فیزیولوژیک و ارزیابی روانشناختی ..
ممنون میشم دوستانی که پارسال رتبه های خوبی آوردن و تونسته ان این مرحله رو با موفقیت پشت سر بذارن راهنمایی کنن و بگن چقدر این برنامه درسته و کجاشو باید اصلاح کنم؟

به امید موفقیت همه شما

masoumeh90

New member
سلام ب همه دوستان خوبید ؟
من 1 هفته جایی بودم و نت نداشتم الان 15 دقیقه است رسیدم خونه و تند تند پستا رو خوندم هم خوشحال شدم کلی دوست جدید اضافه شده هم کلی استرس گرفتم
منم هستم اگه اجازه بدید
منم با حذف نه مخالفم نه موافق ب نظرم بیشتر از 1 ماه حذف نمیدونم :rose:

منم خیلیییییییییی خوشحالم...میام اینجا بچه ها رو میبینم روحیه میگیرم...چون میبینم تنها نیستم:rose:

masoumeh90

New member
سلام دوستان عزیز
با اینکه نظرم تاثیری نداره الان ولی میگم که با حذف مخالفم، چون برای پاس کردن درس نیومدیم که..اومدیم هرکس بنا به حدی که خودش میخواد و میتونه از این فضا بهره ببره
من زبان و شخصیتو شروع کردم ولی نمیدونم چرا فعلا سرعتم اینقدر کنده!
یک مورد دیگه اینکه من پارسال هر درسی رو بیشتر خونده بودم کمتر نتیجه گرفتم و برعکس، مثلا فیزیولوژیک و شخصیت و ارزیابی روانشناختی رو بیشتر کار کرده بودم ولی درصد این سه تا اینطوری شد : فیزیولوژیک 23% شخصیت 8% و ارزیابی روانشناختی : 0% !!! :33:
و درسهای آسیب و بالینی که امسال اصلا نخوندمشون به این ترتیب شد : آسیب 48% و بالینی 64% !
البته پایه این دو درسم خوب بود نسبتا و اینکه متوجه شدم درسهایی مثل شخصیت و رواندرمانی و البته فیزیولوژیکو خیلی باید عمیق خوند و خیلی هم باید دوره کرد چون مطالبش نزدیک به همه و خیلی احتمال اشتباه شدن داره، برای من که این اتفاق افتاد :sadsmiley:

و آمار و زبان هم که اصلا نخوندم ..برای همین امسال از سه تا درس آمار و شخصیت و زبان شروع میکنم (تو تاسبتون) و وقتی یک دور شخصیت تموم شد میرم سراغ رواندرمانی و فیزیولوژیک و ارزیابی روانشناختی ..
ممنون میشم دوستانی که پارسال رتبه های خوبی آوردن و تونسته ان این مرحله رو با موفقیت پشت سر بذارن راهنمایی کنن و بگن چقدر این برنامه درسته و کجاشو باید اصلاح کنم؟

به امید موفقیت همه شما

آخه روانسنجی رو همه کم میزنن درس سنگینیه اصلا نگران نباشین...منم امسال داده بودم رتبه م با عرض شرمندگی شد 160 و این نشون باید کلی بخونم برای موفق شدن...ما کنار هم حتما موفق خواهیم شد:smilies-azardl (113

masoumeh90

New member
عزیزم ببخشید پستت رو دیر دیدم
نه شهرستان نمی زنم
تو گوش انستیتو زدن هم کار هر کسی نیست, و هیچ ارتباطی به اونچه در گذشته خوندیم نداره و باید باز یکسال کامل وقت بذاری که بشه
من به خاطر کارم هم که شده باید درسها رو بخونم, مخصوصا آسیب؛ زبان و آمار هم که همیشگی باید باشه , چون کلا پول تو رشته ما تو زبان و آمار قویه و البته اعتماد به نفس و خودباوری قوی
تا ببینم اسفند که دفترچه ها میاد اوضاع منابع چطوریه و سطحم کجاست, اگه در حدی بودم که حرفی واسه انستیتو داشته باشم شرکت می کنم , اگه نه که :65d6a5d6s:

اگه اول این باورو تقویت کنیم که مام میتونیم اون موقع مطمین باش انیستیتو هم قبولیم...بچه های دیگه م عین ما بودن خو...امیدوارم سال بعد تو انیستیتو باشی دوستم:smilies-azardl (113

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا