مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masoumeh90

New member
سلام خوبین؟
اسم منم بنویسین تو لیستتون
پیش بسوی قبووووووووووولی

- - - Updated - - -

سلام خوبین؟
اسم منم بنویسین تو لیستتون
پیش بسوی قبووووووووووولی

masoumeh90

New member
بچه ها فقط بهم روحیه بدیم
تو رو خدا کمک هم باشیم
بچه هایی که امسال قبول شدییییین کمککککککک
:rose:

mt.moosavi

New member
سلام دوستان،
من امسال قبول نشدم و البته توقع هم داشتم، درصد های سه درس اصلی : شخصیت، رواندرمانی و زبان ام خیلیییییییییییی پایین بود . و البته ارزیابی و آزمون ها رو هم 0 زدم!!
ولی امسال میخوام جدی تر و البته زودتر شروع کنم . چون باییییییییییید قبول بشم ( با توکل به خدا)
ان شاء الله از کی و چجوری قراره شروع کنین؟

rawy

New member
من موافقم ، فقط اینکه چجوری صحبت میکنیم، تو چت عمومی یا تو همین تاپیک؟ اینجا صحبت کنیم مدیر دعوامون نکنه یه وقت :smiliess (11):

نههههههههه مرضیه جاااااااااااااان
هدف از ایجاد این تاپیک اصولا همین هست
خیلییییییییییی از پیشنهاد دوستمون خوشحال شدم و واقعا عالیه که از همین الان همینطوری پیش برید
خدا رو شکر امسال بچه های انجمن خودمون تو رشته خودمون حسابی کولااااک کردن, ایشالا سال دیگه این موقع این خبرهای خوب واسه شماست
موفق باشید همتون

konjkav

New member
سلام.
خوش آمد به دوستان جدید(masoumeh90 وmt.mousavi) شدیم 5 نفر.
بنده چارچوب وقوانینی برای شروع بیان می کنم شما بزرگواران هم نظر خویش را بفرمایید( فقط یک نکته: مابه آدمهای جدی وپیگیر نیازداریم)
1. قرارمان همان جمعه ها که گفتیم ساعت 10 شب، اولیش هم شد5/3
2. روش مان هم مثل کانون، یک هفته میخونیم بعد حسن ها و اشکالات هم رو بررسی می کنیم( قرار نیست کسی برای کسی برنامه ریزی کنه ولی نظر خواهی و کمک، هیچ اشکالی نداره)
3. کسی که فقط 2هفته(2جمعه) نیومد لطفا به ما لطف کنه و خودش دیگه نیاد وعذر خواهی کنه واین حرفها.....( یعنی اون ساعتی که ما تبادل نظر داریم مزاحم نشه چون ما وقت محدودی داریم ونمیخواهیم تلف بشه)

rawy

New member
سلام.
بنده چارچوب وقوانینی برای شروع بیان می کنم شما بزرگواران هم نظر خویش را بفرمایید( فقط یک نکته: مابه آدمهای جدی وپیگیر نیازداریم)
2. روش مان هم مثل کانون، یک هفته میخونیم بعد حسن ها و اشکالات هم رو بررسی می کنیم( قرار نیست کسی برای کسی برنامه ریزی کنه ولی نظر خواهی و کمک، هیچ اشکالی نداره)
3. کسی که فقط 2هفته(2جمعه) نیومد لطفا به ما لطف کنه و خودش دیگه نیاد وعذر خواهی کنه واین حرفها.....( یعنی اون ساعتی که ما تبادل نظر داریم مزاحم نشه چون ما وقت محدودی داریم ونمیخواهیم تلف بشه)

:a2d3::thanks::rose:

ansar1991

New member
دوستلن شما واسه زبان از چه منعی شروع میکنید یا کلا محدود به چه منابعی میخونید؟

ansar1991

New member
دوستان شما واسه زبان از چه منعی شروع میکنید یا کلا محدود به چه منابعی میخونید؟

masoumeh90

New member
سلام.

بسیار هم عالییییییییییی:thumbsupsmileyanim:

masoumeh90

New member

اول سطحتو مشخص کن بعد اگه سطحت خیلی خوبه می تونی از لغات تافل شروع کنی مثل کتاب لغات بارون و بعد بری سمت لزگی که لغتاااااتی که داره عالی بود، من امسال داده بودم و زبان رو 42 درصد زده بودم اونم فقط با لزگی...موفق باشین:thumbsupsmileyanim:

- - - Updated - - -

اول سطحتو مشخص کن بعد اگه سطحت خیلی خوبه می تونی از لغات تافل شروع کنی مثل کتاب لغات بارون و بعد بری سمت لزگی که لغتاااااتی که داره عالی بود، من امسال داده بودم و زبان رو 42 درصد زده بودم اونم فقط با لزگی...موفق باشین:thumbsupsmileyanim:

marzieh88

New member
سلام.
قانون 3ام یعنی با دو جلسه غیبت اخراجه؟:smiliess (15): زیادی سخت گیرانه نیست؟

marzieh88

New member
بچه ها یه سایتی هست مرتبط با سازمان سنجش به نام همگام سنجش ( در رابطه با آزمونای آزمایشی سازمان سنجش واسه وزارت علومه).
مشاورشون خانم زهرا افقی (دانشجوی دکترای روان شناسی بالینی وزارت بهداشتن) و به همه سوالای که داشته باشید اونجا جواب میدن.
فقط کافیه عضو سایت بشید.
(این پستم تبلیغ که محسوب نمیشه؟:dadad4: . هیبت این خانم مدیر بدجوری منو گرفته:thumbsupsmileyanim: )

marzieh88

New member
راستی برید رتبه های بچه های پارسالو ببینید کلی روحیه بگیرید. ترررررررررررکوندن همه :thumbsupsmileyanim:
چقدر حرف میزنم !!! یکی منو از برق بکشه !!!

masoumeh90

New member
راستی برید رتبه های بچه های پارسالو ببینید کلی روحیه بگیرید. ترررررررررررکوندن همه :thumbsupsmileyanim:
چقدر حرف میزنم !!! یکی منو از برق بکشه !!!

آرهههههههه عالی...اکثرا اونام یه سال یا بیشتر زحمت کشیدن
ایشاااااالله سال بعد مام جزو اوناییم:4d564ad6:

masoumeh90

New member
بچه ها یه سایتی هست مرتبط با سازمان سنجش به نام همگام سنجش ( در رابطه با آزمونای آزمایشی سازمان سنجش واسه وزارت علومه).
مشاورشون خانم زهرا افقی (دانشجوی دکترای روان شناسی بالینی وزارت بهداشتن) و به همه سوالای که داشته باشید اونجا جواب میدن.
فقط کافیه عضو سایت بشید.
(این پستم تبلیغ که محسوب نمیشه؟:dadad4: . هیبت این خانم مدیر بدجوری منو گرفته:thumbsupsmileyanim: )

پ کووووو سایته خوااااااااااهر:thumbsupsmileyanim:

sepideeee

New member
کنجکاو جان فکر می کنم شما داری کمی سختگیرانه برنامه رو دنبال می کنی .. یکی که داره واسه ارشد می خونه گاهی فقط به رفع اشکال نیاز نداره خیلی وقتا فقط پشت گرمی میخواد .. حتما نباید ایراد واشکال برطرف بشه .. .. به نظرم اگه یه همچین برنامه ی سخت گیرانه ای بزاری بچه ها خیلی زود از گروه جدا میشن . و اینکه حتما واسه این تبادل اطلاعات یه تاپیک جداگانه باز کن...
ما پارسال تو تاپیک مطالعه ی گروهی شاید برنامه ی منظمی نداشتیم و از هر دری صحبت می کردیم ولی وقتی می اومدیم و می دیدم همه بچه ها دارن با قوت می خونن و اوناهم با تموم گرفتاریاشون درس می خوندن همین میشد برامون انگیزه که نا امید نباشیم.. حتی گاهی بچه ها فقط ابراز خستگی می کردن که همینشم به نظرم من عالیه !!! .. بچه ها انگیزه فقط قانون نیست ..

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

konjkav

New member
با سپاس از سپیده خانم

بنده سه نکته رو یادآوری کنم: 1.اینجا همه چیز بر اساس دموکراسیه ونظر بنده به تنهایی اهمیت نداره2. ما سختگیری نداریم وگفتیم که علاوه بر اشکالات، کارهای خوب همدیگر رو گوشزد میکنیم ومثل یک پشتیبان گاهی اوقات دلگرمی وانگیزه هم به هم میدهیم3. صحبت کردن درباره عملکرد فقط جمعه شبهاست که همه میان. ودر بقیه ایام وساعات کسانی که میان تو تایپیک میتونن باهم تبادل نظر داشته باشن(وضمنا کنکور دادن سختی خودش رو هم داره)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا