مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

marzieh88

New member
مشاهده فایل‌پیوست 6126
این جدولیه که درست کردم یه چند تا صفحه اینجوری شده .. اما هر وقت اطلاعات بیماری ها یا داروها رو قاطی می کردم تنها کاری که می کردم این بود که بین هفت یا هشت صفحه جستتجو می کردم نه کل کتاب

همیشه فکر میکردم این کاپلانو چجوری خلاصه نویسیش کنم؟!!!!
ایده ی خوبی بود ممنون

sepideeee

New member
ایده ی خوبی بود ممنون

ولی این فقط یه بخش کوچیکی از خلاصه ی کاپلانه ها . وگرنه تو کتاب کلی نکته و نمودار و از این حرفا هم کشیدیم . خلاصه ادم هر از چی از کاپلان بگه کم گفته :))

- - - Updated - - -

ایده ی خوبی بود ممنون

ولی این فقط یه بخش کوچیکی از خلاصه ی کاپلانه ها . وگرنه تو کتاب کلی نکته و نمودار و از این حرفا هم کشیدیم . خلاصه ادم هر از چی از کاپلان بگه کم گفته :))

.se7en

New member

براي رشد و فيزيو و باليني و درسهاي ديكه هم خلاصه مي نوشتي؟ خلاصه نوشتن تو روزاي اخر و مرور خيلي به درد ميخوره ولي نوشتنشون وقتگير نيست؟(@@) فكركن بخواي لورا برك خلاصه بنويسي ٠٠٠٠ همون ١ دور خوندنشم كلي طول ميكشه:(

آخرین ویرایش:

.se7en

New member
راستش اینکه همه صفحاتشو بزارم مشکلی واسه من نداره .. ولی این یه جورایی چون دست نوشته ی خودمه اولش که ممکنه بدخط باشه خونده نشه .. بعدشم اینکه یه جاهایی شو یه جوری نوشتم که فقط خودم منظورمو می فهمم :)) بعدشم اینکه من اینارو تو دوره نوشتم اشتباه محضه که قبل از خوندن کتاب بخوای این چیزارو بخونی چون بیشتر گیچ میشی ..
موافقم خلاصه ديكران فقط براي ايده كرفتن خوبن هركس خلاصه هاي خودشو بهتر ميفهمه

sepideeee

New member
براي رشد و فيزيو و باليني و درسهاي ديكه هم خلاصه مي نوشتي؟ خلاصه نوشتن تو روزاي اخر و مرور خيلي به درد ميخوره ولي نوشتنشون وقتگير نيست؟(@@) فكركن بخواي لورا برك خلاصه بنويسي ٠٠٠٠ همون ١ دور خوندنشم كلي طول ميكشه:(

من درسای دیگرو معمولا نکته هاشو تو خود کتاب می نوشتم ... ولی خوب تمام طبقه بندی ها( تمام چیزایی که مراحل داشت مثلا مثل نظریه ی پیاژه . مراحل رشد جنین . نظریه ی شای . لابوی ویف. مراحل درمانی راجرز . مراحل مایکنبام و کلی مطلب از این دست ) رو توی همه ی کتابا. تو یه سری ورق خلاصه کردم و روز اخر خوندم ... یکی دو تا هم از همون مطالبی که تو روز اخر نوشتم اومد تو کنکور .. ولی اگه مثل سالای پیش بود خیلی سوال بیشتر میومد ازش :(

- - - Updated - - -

من درسای دیگرو معمولا نکته هاشو تو خود کتاب می نوشتم ... ولی خوب تمام طبقه بندی ها( تمام چیزایی که مراحل داشت مثلا مثل نظریه ی پیاژه . مراحل رشد جنین . نظریه ی شای . لابوی ویف. مراحل درمانی راجرز . مراحل مایکنبام و کلی مطلب از این دست ) رو توی همه ی کتابا. تو یه سری ورق خلاصه کردم و روز اخر خوندم ... یکی دو تا هم از همون مطالبی که تو روز اخر نوشتم اومد تو کنکور .. ولی اگه مثل سالای پیش بود خیلی سوال بیشتر میومد ازش :(

crazy 4 u

New member
ساراجون وسپیده جون واقعن ممنونم ک ب سوالای ما وقت میزارین و جواب میدین،خداخیرتون بده

ساراجون من آمارم داغونه، روش موفقیتت چیه ؟ البته کلیشو دیدم میشه لطفن جزیی تر بگی،آمارت از اول خوب بود یا خیلی خوب و زیادخوندی؟

sara.sharifi

New member
ساراجون وسپیده جون واقعن ممنونم ک ب سوالای ما وقت میزارین و جواب میدین،خداخیرتون بده

ساراجون من آمارم داغونه، روش موفقیتت چیه ؟ البته کلیشو دیدم میشه لطفن جزیی تر بگی،آمارت از اول خوب بود یا خیلی خوب و زیادخوندی؟
خواهش میکنم عزیزم.
نه عزیزم من از اول آمارم خوب نبو د چون سال قبلش که آزمایشی با اطلاعات خودم شرکت کرده بودم آمارو8 درصد زدم :rolleyessmileyanim: . زیادم نخوندم من کلا میانگین روزی 4_5 ساعت درس میخوندم از مهر.فقط رمزش این بود که هرروز آمارومیخوندم یا تست میزدم حتی شده نیم ساعت و اینکه کتاب تست زیادی نگرفتم همونهایی رو که داشتم(سوالهای سال قبل کنکور بودن بیشترشون و جز و ه آمارم) تا کنکور چندبار حلشون کردم (اینجا یاد اون جمله معروف میفتیم که : به جای آنکه چندین کتاب بخوانید یه کتاب را چندین بار بخوانید) :smiliess (3):

crazy 4 u

New member
خواهش میکنم عزیزم.
نه عزیزم من از اول آمارم خوب نبو د چون سال قبلش که آزمایشی با اطلاعات خودم شرکت کرده بودم آمارو8 درصد زدم :rolleyessmileyanim: . زیادم نخوندم من کلا میانگین روزی 4_5 ساعت درس میخوندم از مهر.فقط رمزش این بود که هرروز آمارومیخوندم یا تست میزدم حتی شده نیم ساعت و اینکه کتاب تست زیادی نگرفتم همونهایی رو که داشتم(سوالهای سال قبل کنکور بودن بیشترشون و جز و ه آمارم) تا کنکور چندبار حلشون کردم (اینجا یاد اون جمله معروف میفتیم که : به جای آنکه چندین کتاب بخوانید یه کتاب را چندین بار بخوانید) :smiliess (3):

:heart:ممنون ساراجون من از آمارخیییییلی ترس داشتمممممم :thanks:

konjkav

New member
درود
از دوستانی که امسال میخواهند کنکور بدن چه کسی موافقه که هر هفته یه وقتی رو مشخص کنیم (مثل پنج شنبه ها یا جمعه ها) ودر آن زمان(مثلا از 10 شب به بعد) باهم در مورد هفته گذشته و هفته آینده و دغدغه ها و کارهای خوبمون صحبت کنیم و به هم یه جورایی مشاوره بدیم.
(یه چیزی تو مایه های پشتیبان)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rawy

.se7en

New member

جدا باریک داری.من برسم یه دور روخونی کنم کتابا رو هنر کردم:))))
پس با این اوصاف و این همه تلاشی که کردی اگر قبول نشی به نظرم در حقت جفا شده:))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

crazy 4 u

New member
درود
از دوستانی که امسال میخواهند کنکور بدن چه کسی موافقه که هر هفته یه وقتی رو مشخص کنیم (مثل پنج شنبه ها یا جمعه ها) ودر آن زمان(مثلا از 10 شب به بعد) باهم در مورد هفته گذشته و هفته آینده و دغدغه ها و کارهای خوبمون صحبت کنیم و به هم یه جورایی مشاوره بدیم.
ایده ی خوبیه ولی من هر از گاهی نت میام ،بعضی وختا زیاد میام بعضی وختام ک نمیام

zahramirmohamad

New member
سلام
من هنوز خوندنو شروع نکردم , کنجکاو جان پیشنهاد خوبی داد میشه اولیش 5/2 ساعت 10 باشه تو این هفته بخونیم و تو اون تایم باهم صحبت کنیم که عملکرد بهتری داشته باشیم
:28:

marzieh88

New member
درود

من همه جوره با هماهنگ بودنمون موافقم

konjkav

New member
سلام
پس فعلا سه نفرهستیم 1-zahramirmohammad
2- marzieh88 ومن
دوستان نامبرده با جمعه ها ساعت 10 شب موافقن(هفته کاری هم تموم شده)؟
اولین قرار هم میشه 5/3 که جمعه هفته بعده

marzieh88

New member
سلام
پس فعلا سه نفرهستیم 1-zahramirmohammad
2- marzieh88 ومن
دوستان نامبرده با جمعه ها ساعت 10 شب موافقن(هفته کاری هم تموم شده)؟
اولین قرار هم میشه 5/3 که جمعه هفته بعده
من موافقم ، فقط اینکه چجوری صحبت میکنیم، تو چت عمومی یا تو همین تاپیک؟ اینجا صحبت کنیم مدیر دعوامون نکنه یه وقت :smiliess (11):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا