sara.sharifi
New member
مرسي جند درصد زديد تو كنكور؟
- - - Updated - - -
من اگه خدا بخواد آمارو 93 درصد زدم .
آخرین ویرایش:
- - - Updated - - -
مشاهده فایلپیوست 6126
این جدولیه که درست کردم یه چند تا صفحه اینجوری شده .. اما هر وقت اطلاعات بیماری ها یا داروها رو قاطی می کردم تنها کاری که می کردم این بود که بین هفت یا هشت صفحه جستتجو می کردم نه کل کتاب
همیشه فکر میکردم این کاپلانو چجوری خلاصه نویسیش کنم؟!!!!
ایده ی خوبی بود ممنون
همیشه فکر میکردم این کاپلانو چجوری خلاصه نویسیش کنم؟!!!!
ایده ی خوبی بود ممنون
٩٣٪؟؟؟؟؟؟ (@@) افرين خيلي عاليهمن اگه خدا بخواد آمارو 93 درصد زدم .
ولی این فقط یه بخش کوچیکی از خلاصه ی کاپلانه ها . وگرنه تو کتاب کلی نکته و نمودار و از این حرفا هم کشیدیم . خلاصه ادم هر از چی از کاپلان بگه کم گفته)
موافقم خلاصه ديكران فقط براي ايده كرفتن خوبن هركس خلاصه هاي خودشو بهتر ميفهمهراستش اینکه همه صفحاتشو بزارم مشکلی واسه من نداره .. ولی این یه جورایی چون دست نوشته ی خودمه اولش که ممکنه بدخط باشه خونده نشه .. بعدشم اینکه یه جاهایی شو یه جوری نوشتم که فقط خودم منظورمو می فهمم) بعدشم اینکه من اینارو تو دوره نوشتم اشتباه محضه که قبل از خوندن کتاب بخوای این چیزارو بخونی چون بیشتر گیچ میشی ..
براي رشد و فيزيو و باليني و درسهاي ديكه هم خلاصه مي نوشتي؟ خلاصه نوشتن تو روزاي اخر و مرور خيلي به درد ميخوره ولي نوشتنشون وقتگير نيست؟(@@) فكركن بخواي لورا برك خلاصه بنويسي ٠٠٠٠ همون ١ دور خوندنشم كلي طول ميكشه![]()
براي رشد و فيزيو و باليني و درسهاي ديكه هم خلاصه مي نوشتي؟ خلاصه نوشتن تو روزاي اخر و مرور خيلي به درد ميخوره ولي نوشتنشون وقتگير نيست؟(@@) فكركن بخواي لورا برك خلاصه بنويسي ٠٠٠٠ همون ١ دور خوندنشم كلي طول ميكشه![]()
:a2d3::a2d3::a2d3: قبول باشه سارا جون
قرار بود امروزکارنامه ها بیاد که نیومد.اگه میومد که با اطمینان بهتون میگفتم. بله فقط یکیشو نزدم.مرسی٩٣٪؟؟؟؟؟؟ (@@) افرين خيلي عاليه![]()
مرسی عزیزمممم :thanks::a2d3::a2d3::a2d3: قبول باشه سارا جون
خواهش میکنم عزیزم.ساراجون وسپیده جون واقعن ممنونم ک ب سوالای ما وقت میزارین و جواب میدین،خداخیرتون بده
ساراجون من آمارم داغونه، روش موفقیتت چیه ؟ البته کلیشو دیدم میشه لطفن جزیی تر بگی،آمارت از اول خوب بود یا خیلی خوب و زیادخوندی؟
خواهش میکنم عزیزم.
نه عزیزم من از اول آمارم خوب نبو د چون سال قبلش که آزمایشی با اطلاعات خودم شرکت کرده بودم آمارو8 درصد زدم :rolleyessmileyanim: . زیادم نخوندم من کلا میانگین روزی 4_5 ساعت درس میخوندم از مهر.فقط رمزش این بود که هرروز آمارومیخوندم یا تست میزدم حتی شده نیم ساعت و اینکه کتاب تست زیادی نگرفتم همونهایی رو که داشتم(سوالهای سال قبل کنکور بودن بیشترشون و جز و ه آمارم) تا کنکور چندبار حلشون کردم (اینجا یاد اون جمله معروف میفتیم که : به جای آنکه چندین کتاب بخوانید یه کتاب را چندین بار بخوانید) :smiliess (3):
من درسای دیگرو معمولا نکته هاشو تو خود کتاب می نوشتم ... ولی خوب تمام طبقه بندی ها( تمام چیزایی که مراحل داشت مثلا مثل نظریه ی پیاژه . مراحل رشد جنین . نظریه ی شای . لابوی ویف. مراحل درمانی راجرز . مراحل مایکنبام و کلی مطلب از این دست ) رو توی همه ی کتابا. تو یه سری ورق خلاصه کردم و روز اخر خوندم ... یکی دو تا هم از همون مطالبی که تو روز اخر نوشتم اومد تو کنکور .. ولی اگه مثل سالای پیش بود خیلی سوال بیشتر میومد ازش![]()
ایده ی خوبیه ولی من هر از گاهی نت میام ،بعضی وختا زیاد میام بعضی وختام ک نمیامدرود
از دوستانی که امسال میخواهند کنکور بدن چه کسی موافقه که هر هفته یه وقتی رو مشخص کنیم (مثل پنج شنبه ها یا جمعه ها) ودر آن زمان(مثلا از 10 شب به بعد) باهم در مورد هفته گذشته و هفته آینده و دغدغه ها و کارهای خوبمون صحبت کنیم و به هم یه جورایی مشاوره بدیم.
(یه چیزی تو مایه های پشتیبان)
درود
از دوستانی که امسال میخواهند کنکور بدن چه کسی موافقه که هر هفته یه وقتی رو مشخص کنیم (مثل پنج شنبه ها یا جمعه ها) ودر آن زمان(مثلا از 10 شب به بعد) باهم در مورد هفته گذشته و هفته آینده و دغدغه ها و کارهای خوبمون صحبت کنیم و به هم یه جورایی مشاوره بدیم.
(یه چیزی تو مایه های پشتیبان)
من موافقم ، فقط اینکه چجوری صحبت میکنیم، تو چت عمومی یا تو همین تاپیک؟ اینجا صحبت کنیم مدیر دعوامون نکنه یه وقت :smiliess (11):سلام
پس فعلا سه نفرهستیم 1-zahramirmohammad
2- marzieh88 ومن
دوستان نامبرده با جمعه ها ساعت 10 شب موافقن(هفته کاری هم تموم شده)؟
اولین قرار هم میشه 5/3 که جمعه هفته بعده