fada19990
New member
درررسته هر دوش،افررررين!!!گزینـــــــــــــــه 3
اینم گزینــــــــــه3
درررسته هر دوش،افررررين!!!گزینـــــــــــــــه 3
اینم گزینــــــــــه3
بر اساس mriنمره iqمستلزن فعاليت كدام لوب مغز مي باشد!?
فرونتال
تمبورال
اهيانه اي
اهيانه اي و بس سري
اين سوالا ارامش قبل از طوفاااااان!خخخخخ كفتم حندتا سوال ساده بزارم اعتماد به نفسا برررره بااااالا !!!!اينم يه سواااال باااااامزه!
بيرمرد هفتادساله اي كه به درمانكاه اورده شده،مدعي است كه نام او نسرين و سن او دو سال است،اين علايم تحت جه عنواني مطرح ميشوند!?
Disorientation
Delusion
Hallucination
Illusion
طوفــــــــــان کاتریناس البته نه برای من :riz481:
گزینـــــــــــــه 1 صحیحه
آسیب رو شخم زدم ولی بقیه نه:thanks:
دررررسته،با اينكه بقيه رو شخم نزديد ولي ماشالا خووووب جواب مي ديد!
راوی من دوران کارشناسی هر دو جلد این کتاب رو برای آسیب شناسی خوندم و علاوه بر این تابستون گذشته افتخار این رو داشتم که همراه یکی از دوستان ویراستاری این کتاب ارزشمند رو به عهده بگیرم. این کتاب تو ویراست اول مشکلات خاص خودش رو داشت ولی ماه قبل که ویراست دومش چاپ شد واقعا از هر جهت میشه گفت کتاب مفیدیه و بر اساس آخرین تغییراتی که صورت گرفته آپدیت شده این دو جلد تو چندتا از دانشگاه ها حتی به عنوان منبع ارشد معرفی شده. الانم که خدا رو شکر با سرعت عملی که داشتن خیلی زود کاپلان 2 رو ترجمه کردن و تو بازار موجود هست و خوشبختانه استقبال زیادی ازش شده .. ولی به هر حال بعضی ها به ترجمه دکتر رضاعی عادت کردن و منتظر ترجمه ایشون موندن...
نکته قوت کتاب آسیب شناسی هم اینه که به ترجمه های متعدد از واژه ها و اصطلاحات یکسان روانشناسی با سند و مدرک پایان دادن....
به خاطر اینکه از نزدیک ملاقتشون کردم و تا حدودی میشناسمشون این رو میگم، واقعا شایسته تقدیر هستند، یک مترجم جوون پرکار و با ذوق که سرشار از ایده های جدیده و مطمئنا تا چند سال آینده هر روانشناسی چند جلد از کتاب های ایشون رو تو کتابخونش داره .. پیشنهاد میکنم اونایی که علاقه دارن کتاب رو حتما بخونن از هر جهت به اطلاعاتتون اضافه میشه....
مچکــــــــرم
بجها ميدونم اين سوال رو قبلا كذاشتم،ولي اكه ميشه دوباره ج بديد!
كودكان مبتلا به selective mutismدر سالهاي بعد زندكي ،مستعد براي كدام اختلال مي باشند!?
Gad
depressioñ
expressive language
acute stress
كداميك از موارد زير درمورد بيماري picaصحيح است!?
شروع بيماري معمولا بين 2-3سالكي است
در طبقه بالاي اجتماعي اقتصادي ديده ميشود،
معمولا تا بزركسالي ادامه بيدا ميكند
كودك تمايل به خوردن افراطي بيدا ميكند
خانمها, آقایان شما با ویراستار دی اس ام 5 در رقابت هستید, احترام بگزارید :smiliess (8):
پس حداقل آسیب رو 100 زدید تموم شده :a2d3:
فکر نمی کنم گرایش به ترجمه دکتر رضاعی به خاطر عادت بچه ها به شیوه ترجمه باشه , دلیل اصلیش اینه که معمولا اون رفرنس اعلام می شه
ولی شخصا با خوندن ترجمه دکتر گنجی دیگه عمرا دیلوژن و هالوسینوژن و ایلوژن رو اشتباه کنم
بله خوشبختانه تو فروشگاه ساوالان گاهی وقتها امکان ملاقات با جناب دکتر رو داریم, بسیار با محبت هستند, قول جایزه به من دادند در صورت قبولی40)::dadad4:
حسن بزرگی که ترجمه ی آقای گنجی داره اینه که ایشون صرفا روان شناس نیستند بلکه هم زبان شناس هستند هم روان شناس , تلفیق اون دو کنارهم هم برای خودشون امتیاز بزرگی هست چون روان شناسی علم اروپایی وامریکایی هست هم برای ما خیلی کمک کننده است که اصطلاحات درست و دقیق رو یاد بگیریم و مطلب رو بهتر درک کنیم
فرضا لغت کانابایس رو ترجمه نکردند که اغلب ما با ترجمه حشیش دیدیم و توضیح دادند که حشیش ماده ای است که از اون گیاه ساخته می شه اما کانابایس به کل گیاه و شاخ و برگش گفته می شه
كداميك از موارد زير درمورد بيماري picaصحيح است!?
شروع بيماري معمولا بين 2-3سالكي است
در طبقه بالاي اجتماعي اقتصادي ديده ميشود،
معمولا تا بزركسالي ادامه بيدا ميكند
كودك تمايل به خوردن افراطي بيدا ميكند
گزینه 1 درسته gad
راوی من قبلا این تست رو زدم ، ولی همش یه حسی بهم میگه:
افسردگی، افسردگی، افسردگی
میشه بگی دقیقا کجای کتاب به این مطلب اشاره شده؟
تو باسختامه جواب رو واسه هرزه خواري زده تا بزركسالي ادانه بيدا ميكنه،واسه اون يكي هم زده افسرذكي!
بجها من يكم حالم كرررفته شد،اخه من dsm4رو خووووندم،اينظور كه شما ميكيد جوابا خيلي بايد فرق كرده باشه!داااااغووووون شدم ررررفت!((((((((((((