فکر می کنم مرزی درسته :21:در عوامل زمينه ساز مربوط به اسيب بذيري به اختلال ptsdكدام يك از صفات اختلال شخصيت مطرح است!?
مرزي
بارانوييد
ضداجتماعي
وسواسي،جبري
لغزش کلامی نه لغزش نوشتاری... روانکاوا هنوز به این مرحله نرسیدن که لغزش نوشتاری رو تحلبل کنن..از منظر شناختی آهنگ حرف ر در دکتر راوی باعث این خطا شده ولی از منظر خودم اول خواستم بنویسم راوی بعد با خودم فک کردم دیدم دکتر راوی بهتره که در حین اضافه کردن و پاک کردن این خطا به وجود اومد..
خدایا چی میگــــــم، برم به کار و زندگیم برسم.....
چشم بیشتر دقت میکنم...... چندان هم نون نیست بیشتر مرتبط با کار خودمونه، ولی بلاخره مجبورم که باشم، مسئولیته...
ایشالا که برای خودت هم همینطور باشه....... و موفقیت هات رو پشت سر هم همینجا جشن بگیرم...الهی آمین
بچه ها کسی دی اس ام 5 رو خونده یا کاپلان جدید رو؟؟؟
براي تجزيه و تحليل اماري متغيير هاي فاصله اي كدام يك از روشهاي زير مناسبتر است!
كاي دو
ازمون دقيق فيشر
يومن ويتني
tاستودنت
واسه تنوع كفتم يه تست امارم بدم بد نيست!
من كه نخوندم،راستي انتشارات ارجمند كفته ترجمه رضايي بعد نمايشكاه مياد توبازار!احتمالا تابستان بياد
در عوامل زمينه ساز مربوط به اسيب بذيري به اختلال ptsdكدام يك از صفات اختلال شخصيت مطرح است!?
مرزي
بارانوييد
ضداجتماعي
وسواسي،جبري
اره راوي جااان من اشتباه تايب كردم،بايد مينوشتم نيست،كزينه درستم 4هستش!به خاطر بستاي زيررر فوق العاده تشكرفکر کنم بازم سوال مشکل داره
در واقع باید بگه کدام مطرح نیست
جوابش رو از تو کتاب پیدا کردم : صفحه 194 ج 2 کاپلان دکتر رضاعی : صفات مربوط به اختلالات شخصیتی مرزی, پارانویید, وابسته یا ضداجتماعی از عوامل زمینه ساز استرس پس از سانجه هستند
گزینه 4 فقط نیست
بچه ها کسی دی اس ام 5 رو خونده یا کاپلان جدید رو؟؟؟
كداميك از موارد زير در رشد اخلاقي فرد موثر است!?
مواجهه با اطلاعات در مورد ارزشها
اموزش ارزشهاي اخلاقي
مواجهه با شناختهاي تخريك كننده
اصطلاحات شناختي مبتني بر فرهنك جامعه
جه عاملي در ايجاد ياس و نااميدي عميق در نوجوانان نقش مهمي دارد!?
اينده نكري
بيش بيني هاي فراكير حوادث اينده
داشتن افسانه شخصي
دنياي متفاوت از والدين