مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member
در عوامل زمينه ساز مربوط به اسيب بذيري به اختلال ptsdكدام يك از صفات اختلال شخصيت مطرح است!?
مرزي
بارانوييد
ضداجتماعي
وسواسي،جبري

rawy

New member

لغزش کلامی نه لغزش نوشتاری... روانکاوا هنوز به این مرحله نرسیدن که لغزش نوشتاری رو تحلبل کنن..از منظر شناختی آهنگ حرف ر در دکتر راوی باعث این خطا شده ولی از منظر خودم اول خواستم بنویسم راوی بعد با خودم فک کردم دیدم دکتر راوی بهتره که در حین اضافه کردن و پاک کردن این خطا به وجود اومد..
خدایا چی میگــــــم، برم به کار و زندگیم برسم.....
چشم بیشتر دقت میکنم...... چندان هم نون نیست بیشتر مرتبط با کار خودمونه، ولی بلاخره مجبورم که باشم، مسئولیته...
ایشالا که برای خودت هم همینطور باشه....... و موفقیت هات رو پشت سر هم همینجا جشن بگیرم...الهی آمین

:25r30wi::rose:

fada19990

New member
براي تجزيه و تحليل اماري متغيير هاي فاصله اي كدام يك از روشهاي زير مناسبتر است!
كاي دو
ازمون دقيق فيشر
يومن ويتني
tاستودنت
واسه تنوع كفتم يه تست امارم بدم بد نيست!

rawy

New member
فدا جوابش چی بود؟ بین مرزی و وسواسی جبری تردید داشتم چون هم آیندی زیادی با اختلالات اضطرابی دارند اما شخصیت وسواسی مقوله اش جداست, بنابراین مرزی رو انتخاب کردم که تو تحلیل سایکوتیک این اختلال هم گفته شده ایگو شون دوقسمت می شه, درسته؟

- - - Updated - - -

براي تجزيه و تحليل اماري متغيير هاي فاصله اي كدام يك از روشهاي زير مناسبتر است!
كاي دو
ازمون دقيق فيشر
يومن ويتني
tاستودنت
واسه تنوع كفتم يه تست امارم بدم بد نيست!

:14::13::whistle:

rawy

New member
من كه نخوندم،راستي انتشارات ارجمند كفته ترجمه رضايي بعد نمايشكاه مياد توبازار!احتمالا تابستان بياد

من کتاب ترجمه آقای گنجی رو دیدم, این ترجمه آقای مهدی گنجی هست, پسر دکتر گنجی بزرگ
ایشون اگراشتباه نکنم لیسانس زبان فرانسه هستند و ارشد زبان انگلیسی و همینطور ارشد روانشناسی
به نظرم خیلی عالی کتاب رو ترجمه کردند, من که برام قابل فهم بود هرچند خیلی به ریشه یابی و درست ترجمه کردن صحیح لغات توجه کردند و به خاطر همین توضیحاتی که در مورد ریشه کلمات بین مباحث دادند و فونت درشت کتاب , سری چهار جلدی شده, به نظرم جا داره که ترجمه ایشون به عنوان رفرنس اعلام بشه

rawy

New member
انواع اختلالات سایکوتیک حذف شدند (زیرمجموعه هایی که شامل هبفرنیک و ... می شد)
یک اپیزود کاتاتونیک اضافه شده که صرفا مختص اسکیزوفرنی و تو اختلالات زیادی می تونن مشاهده بشن

rawy

New member
یک اختلال که جدیدا اضافه شده "اختلال احتکار" هست
اختلالات وسواسی جبری و تروما از اختلالات اضطرابی جدا شدند و برای خودشون دسته بندی مجزا هستند
اختلال احتکار از زیرمجموعه های اختلالات وسواسی هست
a همیشه به دشواری می توانند اموال خود را دور بریزند, فرقی نمی کند ارزش آنها چقدر است
b علت احتکار این هست که تصور می کنند در روز مبادا اون وسیله به کارشون میاد, و اجتناب از رنج دور ریختن آنها
c ناتوانی در دور ریختن وسائل باعث انباشته شدن اتاق ها می شه و محل های مورد استفاده زندگی روزمره عملا بلااستفاده می شن

ترس وسواسی از دست دادن وسائلی که روز مبادا به دردش می خورند, باورهای تحریف شده در مورد اهمیت اموال, دلبستگی هیجانی شدید به اموال
شیوع 2 تا 5 درصد
مرد و زن یکسان
مجرد
شروع ابتلا اوایل نوجوانی تا آخر عمر

rawy

New member
سوگ به عنوان اختلال محسوب نمی شه و برای اختلال خلقی و افسردگی که بعد از دوماه سوگ اختلال محسوب می شد, حذف شده

rawy

New member
اختلال دیگه ای که از زیرمجموعه های وسواسی جبری هست و اضافه شده "اختلال پوست کندن" هست
a دائم پوست خود را می کند تا حد ایجاد زخم
b برای توقف آن تلاش کرده و ناموفق بوده
c موجب رنج و نابسامانی شدید شغلی و اجتماعی شده است
شیوع 1 تا 5 درصد
زنان
سبب شناسی: خشم واپس رانده شده به والدین مستبد, می خواهد بگوید مستقل و قاطع و بااعتماد به نفس هستم دیگران باید به من احترام بگزارند, روشی برای از بین بردن استرس و حس های منفی, لذت اروتیک
15 درصد افکار خودکشی دارند

rawy

New member
در کل به جز چند مورد که بعید می دونم امسال روی اونها تاکید کنند تغییر چشمگیری نداشته, حتی عکس ها و کادر بندی ها و سرفصل ها مجددا تکرار شده

rawy

New member
در عوامل زمينه ساز مربوط به اسيب بذيري به اختلال ptsdكدام يك از صفات اختلال شخصيت مطرح است!?
مرزي
بارانوييد
ضداجتماعي
وسواسي،جبري

فکر کنم بازم سوال مشکل داره
در واقع باید بگه کدام مطرح نیست
جوابش رو از تو کتاب پیدا کردم : صفحه 194 ج 2 کاپلان دکتر رضاعی : صفات مربوط به اختلالات شخصیتی مرزی, پارانویید, وابسته یا ضداجتماعی از عوامل زمینه ساز استرس پس از سانجه هستند
گزینه 4 فقط نیست

fada19990

New member
فکر کنم بازم سوال مشکل داره
در واقع باید بگه کدام مطرح نیست
جوابش رو از تو کتاب پیدا کردم : صفحه 194 ج 2 کاپلان دکتر رضاعی : صفات مربوط به اختلالات شخصیتی مرزی, پارانویید, وابسته یا ضداجتماعی از عوامل زمینه ساز استرس پس از سانجه هستند
گزینه 4 فقط نیست
اره راوي جااان من اشتباه تايب كردم،بايد مينوشتم نيست،كزينه درستم 4هستش!به خاطر بستاي زيررر فوق العاده تشكر

bashaw

New member
بچه ها کسی دی اس ام 5 رو خونده یا کاپلان جدید رو؟؟؟

راوی من دوران کارشناسی هر دو جلد این کتاب رو برای آسیب شناسی خوندم و علاوه بر این تابستون گذشته افتخار این رو داشتم که همراه یکی از دوستان ویراستاری این کتاب ارزشمند رو به عهده بگیرم. این کتاب تو ویراست اول مشکلات خاص خودش رو داشت ولی ماه قبل که ویراست دومش چاپ شد واقعا از هر جهت میشه گفت کتاب مفیدیه و بر اساس آخرین تغییراتی که صورت گرفته آپدیت شده این دو جلد تو چندتا از دانشگاه ها حتی به عنوان منبع ارشد معرفی شده. الانم که خدا رو شکر با سرعت عملی که داشتن خیلی زود کاپلان 2 رو ترجمه کردن و تو بازار موجود هست و خوشبختانه استقبال زیادی ازش شده .. ولی به هر حال بعضی ها به ترجمه دکتر رضاعی عادت کردن و منتظر ترجمه ایشون موندن...
نکته قوت کتاب آسیب شناسی هم اینه که به ترجمه های متعدد از واژه ها و اصطلاحات یکسان روانشناسی با سند و مدرک پایان دادن....
به خاطر اینکه از نزدیک ملاقتشون کردم و تا حدودی میشناسمشون این رو میگم، واقعا شایسته تقدیر هستند، یک مترجم جوون پرکار و با ذوق که سرشار از ایده های جدیده و مطمئنا تا چند سال آینده هر روانشناسی چند جلد از کتاب های ایشون رو تو کتابخونش داره .. پیشنهاد میکنم اونایی که علاقه دارن کتاب رو حتما بخونن از هر جهت به اطلاعاتتون اضافه میشه....
مچکــــــــرم

fada19990

New member
كداميك از موارد زير در رشد اخلاقي فرد موثر است!?
مواجهه با اطلاعات در مورد ارزشها

اموزش ارزشهاي اخلاقي

مواجهه با شناختهاي تخريك كننده

اصطلاحات شناختي مبتني بر فرهنك جامعه

fada19990

New member
جه عاملي در ايجاد ياس و نااميدي عميق در نوجوانان نقش مهمي دارد!?

اينده نكري

بيش بيني هاي فراكير حوادث اينده

داشتن افسانه شخصي

دنياي متفاوت از والدين

bashaw

New member
كداميك از موارد زير در رشد اخلاقي فرد موثر است!?
مواجهه با اطلاعات در مورد ارزشها

اموزش ارزشهاي اخلاقي

مواجهه با شناختهاي تخريك كننده

اصطلاحات شناختي مبتني بر فرهنك جامعه

گزینـــــــــــــــه 3

جه عاملي در ايجاد ياس و نااميدي عميق در نوجوانان نقش مهمي دارد!?

اينده نكري

بيش بيني هاي فراكير حوادث اينده

داشتن افسانه شخصي

دنياي متفاوت از والدين

اینم گزینــــــــــه3

fada19990

New member
بر اساس mriنمره iqمستلزن فعاليت كدام لوب مغز مي باشد!?

فرونتال

تمبورال

اهيانه اي

اهيانه اي و بس سري

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا