مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member
اين سوالا ارامش قبل از طوفاااااان!خخخخخ كفتم حندتا سوال ساده بزارم اعتماد به نفسا برررره بااااالا !!!!اينم يه سواااال باااااامزه!
بيرمرد هفتادساله اي كه به درمانكاه اورده شده،مدعي است كه نام او نسرين و سن او دو سال است،اين علايم تحت جه عنواني مطرح ميشوند!?

Disorientation

Delusion

Hallucination

Illusion

bashaw

New member
اين سوالا ارامش قبل از طوفاااااان!خخخخخ كفتم حندتا سوال ساده بزارم اعتماد به نفسا برررره بااااالا !!!!اينم يه سواااال باااااامزه!
بيرمرد هفتادساله اي كه به درمانكاه اورده شده،مدعي است كه نام او نسرين و سن او دو سال است،اين علايم تحت جه عنواني مطرح ميشوند!?

Disorientation

Delusion

Hallucination

Illusion

طوفــــــــــان کاتریناس البته نه برای من :riz481:
گزینـــــــــــــه 1 صحیحه
آسیب رو شخم زدم ولی بقیه نه:thanks:

bashaw

New member
دررررسته،با اينكه بقيه رو شخم نزديد ولي ماشالا خووووب جواب مي ديد!

باور کنید امروز بدترین روزی بود که تا به امسال داشتم، هرکاری میکنم نمیام رو فرم، ولی اینکه سوالای شما رو جواب میدم و بازخوردی که ازتون میگیرم یه مقدار این تنش رو ازم دور میکنه..
مرسی که وقت میزارید و سوالا رو مینویسید..
از اونجایی که شما استاد مایی ما جسارت نمیکنیم سوال مطرح کنیم در محضرتون.......

fada19990

New member
باور كنيد اين حال روز همه ي كنكوري هااااست!من ديروز حتي تست هايي رو كه قبلا دررررست زدمو اشتباه جواااب ميدادم!ولي با اين حااااال بايد اميدمون به خدا باشه!اختيار داريد شكسته نفسي ميكنيد!

rawy

New member
راوی من دوران کارشناسی هر دو جلد این کتاب رو برای آسیب شناسی خوندم و علاوه بر این تابستون گذشته افتخار این رو داشتم که همراه یکی از دوستان ویراستاری این کتاب ارزشمند رو به عهده بگیرم. این کتاب تو ویراست اول مشکلات خاص خودش رو داشت ولی ماه قبل که ویراست دومش چاپ شد واقعا از هر جهت میشه گفت کتاب مفیدیه و بر اساس آخرین تغییراتی که صورت گرفته آپدیت شده این دو جلد تو چندتا از دانشگاه ها حتی به عنوان منبع ارشد معرفی شده. الانم که خدا رو شکر با سرعت عملی که داشتن خیلی زود کاپلان 2 رو ترجمه کردن و تو بازار موجود هست و خوشبختانه استقبال زیادی ازش شده .. ولی به هر حال بعضی ها به ترجمه دکتر رضاعی عادت کردن و منتظر ترجمه ایشون موندن...
نکته قوت کتاب آسیب شناسی هم اینه که به ترجمه های متعدد از واژه ها و اصطلاحات یکسان روانشناسی با سند و مدرک پایان دادن....
به خاطر اینکه از نزدیک ملاقتشون کردم و تا حدودی میشناسمشون این رو میگم، واقعا شایسته تقدیر هستند، یک مترجم جوون پرکار و با ذوق که سرشار از ایده های جدیده و مطمئنا تا چند سال آینده هر روانشناسی چند جلد از کتاب های ایشون رو تو کتابخونش داره .. پیشنهاد میکنم اونایی که علاقه دارن کتاب رو حتما بخونن از هر جهت به اطلاعاتتون اضافه میشه....
مچکــــــــرم

خانمها, آقایان شما با ویراستار دی اس ام 5 در رقابت هستید, احترام بگزارید :smiliess (8):
پس حداقل آسیب رو 100 زدید تموم شده :a2d3:

فکر نمی کنم گرایش به ترجمه دکتر رضاعی به خاطر عادت بچه ها به شیوه ترجمه باشه , دلیل اصلیش اینه که معمولا اون رفرنس اعلام می شه
ولی شخصا با خوندن ترجمه دکتر گنجی دیگه عمرا دیلوژن و هالوسینوژن و ایلوژن رو اشتباه کنم
بله خوشبختانه تو فروشگاه ساوالان گاهی وقتها امکان ملاقات با جناب دکتر رو داریم, بسیار با محبت هستند, قول جایزه به من دادند در صورت قبولی :(40)::dadad4:
حسن بزرگی که ترجمه ی آقای گنجی داره اینه که ایشون صرفا روان شناس نیستند بلکه هم زبان شناس هستند هم روان شناس , تلفیق اون دو کنارهم هم برای خودشون امتیاز بزرگی هست چون روان شناسی علم اروپایی وامریکایی هست هم برای ما خیلی کمک کننده است که اصطلاحات درست و دقیق رو یاد بگیریم و مطلب رو بهتر درک کنیم
فرضا لغت کانابایس رو ترجمه نکردند که اغلب ما با ترجمه حشیش دیدیم و توضیح دادند که حشیش ماده ای است که از اون گیاه ساخته می شه اما کانابایس به کل گیاه و شاخ و برگش گفته می شه

fada19990

New member
كداميك از موارد زير درمورد بيماري picaصحيح است!?

شروع بيماري معمولا بين 2-3سالكي است

در طبقه بالاي اجتماعي اقتصادي ديده ميشود،

معمولا تا بزركسالي ادامه بيدا ميكند

كودك تمايل به خوردن افراطي بيدا ميكند

fada19990

New member
بجها ميدونم اين سوال رو قبلا كذاشتم،ولي اكه ميشه دوباره ج بديد!
كودكان مبتلا به selective mutismدر سالهاي بعد زندكي ،مستعد براي كدام اختلال مي باشند!?
GAD

Depressioñ

Expressive language

Acute stress

rawy

New member
بجها ميدونم اين سوال رو قبلا كذاشتم،ولي اكه ميشه دوباره ج بديد!
كودكان مبتلا به selective mutismدر سالهاي بعد زندكي ،مستعد براي كدام اختلال مي باشند!?
Gad

depressioñ

expressive language

acute stress

گزینه 1 درسته gad

rawy

New member

دی اس ام 5 شرط سنی حداقل دو سال رو تعیین کرده که بچه های کوچکتر که به اقتضاء سن همه اشیاء رو به دهن می برند شامل نشه

گزینه 1

bashaw

New member
خانمها, آقایان شما با ویراستار دی اس ام 5 در رقابت هستید, احترام بگزارید :smiliess (8):
پس حداقل آسیب رو 100 زدید تموم شده :a2d3:

فکر نمی کنم گرایش به ترجمه دکتر رضاعی به خاطر عادت بچه ها به شیوه ترجمه باشه , دلیل اصلیش اینه که معمولا اون رفرنس اعلام می شه
ولی شخصا با خوندن ترجمه دکتر گنجی دیگه عمرا دیلوژن و هالوسینوژن و ایلوژن رو اشتباه کنم
بله خوشبختانه تو فروشگاه ساوالان گاهی وقتها امکان ملاقات با جناب دکتر رو داریم, بسیار با محبت هستند, قول جایزه به من دادند در صورت قبولی :(40)::dadad4:
حسن بزرگی که ترجمه ی آقای گنجی داره اینه که ایشون صرفا روان شناس نیستند بلکه هم زبان شناس هستند هم روان شناس , تلفیق اون دو کنارهم هم برای خودشون امتیاز بزرگی هست چون روان شناسی علم اروپایی وامریکایی هست هم برای ما خیلی کمک کننده است که اصطلاحات درست و دقیق رو یاد بگیریم و مطلب رو بهتر درک کنیم
فرضا لغت کانابایس رو ترجمه نکردند که اغلب ما با ترجمه حشیش دیدیم و توضیح دادند که حشیش ماده ای است که از اون گیاه ساخته می شه اما کانابایس به کل گیاه و شاخ و برگش گفته می شه

آسیب 100% ؟؟
درصد اشتباهاتم خیلی بالاس..
حالا من به رفرنس بودن کتاب دکتر رضاعی اشاره نکردم که حساسیت ایجاد نشه، چون هرجا حرفش رو زدم برای بعضی ها سو تفاهم ایجاد شده و فورا موضع گرفتن ..و الا حق با شماست، کتاب ایشون چون به عنوان رفرنس اعلام میشه بردش زیاد شده....و الا کتاب ایشون مزینه به انواع لغات ثقیل عربی در حالی که میشد به همون انگلیسی ها اکتفا کنن.
عه چه خوب شما دکتر گنجی بزرگ رو ملاقات کردید، متاسفانه من ایشون رو ندیدم فقط با پسرشون ملاقات داشتم.. واقعا خیلی لطف دارن به دانشجـــــو ها هر سال به اونایی که رتبه خوب میارن کتاب های خودشون رو هدیه میدن.. ایشالا که هدیت رو همین امسال بگیری دکتر راوی
دقیقا ، تسلط روی زبان فرانسه و زبان انگلیسی باعث شده که ایشون تو این مدت کم پیشرفت اینچنینی داشته باشن، و البته همین که همت کردن و کتاب کاپلان رو که کمتر مترجمی میره طرفش ترجمه کردن جای بحثی در مورد ایشون باقی نمیزاره..
در ضمن آقای گنجی امکان این رو فراهم کردن که با دانشجوها ارتباط مستقین داشته باشن و تقریبا به تمام سوالات پیرامون dsm و کتاب هاشون پاسخ میدن... پست هایی هم تحت عنوان تمرین نرجمه میزارن که واقعا مفیده .. اینم آدرسش: http://dsm-5.mihanblog.com/

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rawy

bashaw

New member

بستگی داره به اینکه بر اساس dsm-iv باشه dsm-5
بر اساس dsm iv گزینه 1و2و3 غلط هستند..
چون میگه حداقل هیجده ماهگی و از اونطرف هم میگه معمولا بین یک تا دو سالگی شروع میشه
بین فقیرا بیشتره
و تا نوجوانی ادامه داره
برای چهار مثال نقضی ندیدم ..احتمالا چهار درسته
اگه بر اساس dsm 5 باشه احتمالا حق با راویه

rawy

New member
راوی من قبلا این تست رو زدم ، ولی همش یه حسی بهم میگه:
افسردگی، افسردگی، افسردگی
میشه بگی دقیقا کجای کتاب به این مطلب اشاره شده؟

تفاوتی که کاپلان جدید با قبلی داره اینه که انتهای هر فصل اختلالات مرتبط با همون فصل رو در رابطه با کودک و نوجوان توضیح داده
آخر فصل اضطرابی ها ص 256 ج 2 دکتر گنجی دقیقا ذکر شده که
با اختلال اضطراب اجتماعی مرتبط است
و به طور کلی این اختلال چون ارتباط رو مختل می کنه و بچه های کمرویی هستند با اضطرابی ها همایند هست

rawy

New member
اختلال نامنظمی خلقی اخلال گرانه dmdd
به تازگی به dsm5 اضافه شده (جزو اختلال های خلقی محسوب می شه)
مشخصه اصلی: انفجارهای خشم شدید, نامتناسب با مرحله رشدی و مکرر (حداقل سه بار در هفته) به همراه خلق تحریک پذیر یا عصبانیت به مدت حداقل یکسال
شروع قبل از 10 سالگی
در اواخر نوجوانی یا اوایل بزرگسالی در معرض ابتلا به افسردگی یک قطبی و اضطرابی
شیوع در 9 تا 19 سالگی = 3 درصد, پسران بیشتر
متوسط سن شروع 5 تا 11 سالگی
همایند با adhd و odd

fada19990

New member
تو باسختامه جواب رو واسه هرزه خواري زده تا بزركسالي ادانه بيدا ميكنه،واسه اون يكي هم زده افسرذكي!
بجها من يكم حالم كرررفته شد،اخه من dsm4رو خووووندم،اينظور كه شما ميكيد جوابا خيلي بايد فرق كرده باشه!داااااغووووون شدم ررررفت!:(((((((((((((

bashaw

New member
تو باسختامه جواب رو واسه هرزه خواري زده تا بزركسالي ادانه بيدا ميكنه،واسه اون يكي هم زده افسرذكي!
بجها من يكم حالم كرررفته شد،اخه من dsm4رو خووووندم،اينظور كه شما ميكيد جوابا خيلي بايد فرق كرده باشه!داااااغووووون شدم ررررفت!:(((((((((((((

من با روانشناسی کودک میونه خوبی ندارم، اطلاعاتمم خیلی کمه، ولی این رو میدونم که افراد عادی معمولا هرزه خواریشون تا نوجوونی طول میکشه ( آدرسش تو کاپلان 3 هست). ولی برای عقب مانده های ذهنی به بزرگسالی ختم میشه...شاید منظورش همین بوده
عه پس ندای درونیم دروغ نمیگه، ولی یه جایی خوندم که تو سیر سلکتیو میوتیسم اضطراب و افسردگی وجود داره.. سوالش خیلی دقیق نیست
نـــــــــه اصلا نگران نباش، با همین اطلاعات خوبی که داری مطمئنا میتونی خوب جواب بدی...من بعضی وقتا به خودم میگم کاش dsm5 رو نخونده بودم، الان همش قاتی میکنم و رو هیچ کدوم تسلط کافی ندارم..امسالم اگه سوال dsm5 بدن شاید یکی دوتاش مستقیم از 5 dsm باشه بقیه رو با همون 4 میتونی جواب بدی.....
حالا مثلا ما وضعمون خیلی خوبه ؟ دوتا سوال دادی هر دوش رو اشتباه جواب دادیم:dadad4::13:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا