sepideeee
New member
شکسته نفسی میفرمایید .شما هم استاد هستین.یه سوال روانشناسی بالینی در مقطع ارشد هم طرح داره؟
فکر نکنم تو دفترچش جزو رشته های طرح دار قید نشده بود
شکسته نفسی میفرمایید .شما هم استاد هستین.یه سوال روانشناسی بالینی در مقطع ارشد هم طرح داره؟
:33::21::21::smiliess (11):دوستان من تو زبان مشکل دارم هنوزم هیچی واسه زبان نخوندم،اصلا هیچ منبعی هم واسه زبان تهیه نکردم
اگه بقیه درسا رو بالا بزنیم و زبان رو هیچی نزنیم امکان قبولی هست؟
به نظرتون اگه بخوام از الان زبان رو بخونم ،چی بخونم یه یا کتاب خلاصه ای معرفی کنید که تهیه کنم
مرسی
دوستان من تو زبان مشکل دارم هنوزم هیچی واسه زبان نخوندم،اصلا هیچ منبعی هم واسه زبان تهیه نکردم
اگه بقیه درسا رو بالا بزنیم و زبان رو هیچی نزنیم امکان قبولی هست؟
به نظرتون اگه بخوام از الان زبان رو بخونم ،چی بخونم یه یا کتاب خلاصه ای معرفی کنید که تهیه کنم
مرسی
ما هم کمو بیش می خونیم .. البته استادای اینجا جناب خانوم حمیده جون و پرند جون و راوی جون هستن ... ما بیشتر نظاره گریمو از گفته هاشون استفاده می کنیم
سلااااااااااااااااااااااام راوی جون خوبی ؟ کلی ذوق کردم اومدی اینجا :thanks::bunnyearsmiley::rose:
سلام و خدا قوت
یه پیشنهاد داشتم
از اونجا که شاید نرسیم همه کتاب ها رو بخونیم یا اینکه کامل بخونیم به نظر بیایم یه اولویت بندی انجام بدیم که اول کتاب های مهم رو بخونیم
اولویت بندی رو بر اساس ضریب دروس و ... انجام بدیم
خب خودم شروع کنم
نظريه هاي شخصيت تاليف فيست و فيست ترجمه يحيي سيد محمدي
كاربست مشاوره و رواندرماني تالیف كري ترجمه سيد محمدي
خلاصه روانپزشكي كاپلان فصول 10-28 ترجمه دكتر رضاعي ( جلد دوم در اولویت)
لطفاً لیست رو تکمیل کنید
به همگیییییییییییییییییی تبریک میگویم . . .