مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ریگار

New member
دوستان یکی به داد من برسه ! :(
من رو درس های تکی سنا برای درس "آزمون های روانی" حساب کرده بودم ، الان رفتم سفارش بدم میگه "نخیر ! فروش تکیش رو نداریم ، کل هاش 360 هزار تومنه :( "
چه خاکی به سرم بریزم ؟!
تو رو به خدا نگید برم مارنات دو جلدی رو بخرم بخونم ، کلی کتاب نخونده رو دستم باد کرده ، خواهم میکنم اگه کتاب یا خلاصه ای میشناسید که به درد این درس ملعون میخوره کمکم کنید . تو این درس صفرم ! :(

خدایا توبه ! دیگه به می و راتر فحش نمیدم :(

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
من رو درس های تکی سنا برای درس "آزمون های روانی" حساب کرده بودم ، الان رفتم سفارش بدم میگه "نخیر ! فروش تکیش رو نداریم ، کل هاش 360 هزار تومنه :( "
چه خاکی به سرم بریزم ؟!
تو رو به خدا نگید برم مارنات دو جلدی رو بخرم بخونم ، کلی کتاب نخونده رو دستم باد کرده ، خواهم میکنم اگه کتاب یا خلاصه ای میشناسید که به درد این درس ملعون میخوره کمکم کنید . تو این درس صفرم ! :(

من که کلا مارنات رو گذاشتم کنار .. چون نمی رسم :21:
اگه یه همچین کتابی پیدا کردی ریگار مارو هم خبر کن :motat:

mw.ashel

New member
1FreeMan.Net-Success-Stickerxd1.jpg

ریگار

New member
:(
ای وای بر من ! اگه قبول نشم باید برم سربازی ! آخرین چیز تو دنیا میخوام همینه :(

به ریش فروید سوگندتون میدم ! کمک کنید :(

پ ن : دارم خلاصه ای که از کاپلان کردم رو میخونم . ولله خودم خلاصه کردم اما نمیدونم چرا نمیفهمم چی نوشتم :d

Negar carol

New member
چه خاکی به سرم بریزم ؟!

سلام , واسه کتاب سنا چند ماه پیش پرسیدم تک درس نمیدن گفتن ممکن بعد از عید تک درس بیاد!!

واسه مارنات هم فصلهای مهم رو بخون همشو نمیخواد

ریگار

New member
ای نگار که انشالله به خودشکوفایی برسی ! خدا خیرت بده ، مارنات دو جلده ! این قسمت های مهمش که میگی چقدر میشه تقریبا ؟! بالای چند صد صفحه است ؟! اگه آره که من برم به سایه ام بگم بیاد همه چیم رو ببره ! اگه حجمش زیاد نیست و کتاب ها رو بگیرم ممکنه قسمت های مهمش رو لطف کنین و بگید ؟

hamidehjoon

New member
ای نگار که انشالله به خودشکوفایی برسی ! خدا خیرت بده ، مارنات دو جلده ! این قسمت های مهمش که میگی چقدر میشه تقریبا ؟! بالای چند صد صفحه است ؟! اگه آره که من برم به سایه ام بگم بیاد همه چیم رو ببره ! اگه حجمش زیاد نیست و کتاب ها رو بگیرم ممکنه قسمت های مهمش رو لطف کنین و بگید ؟

سلام ریگارجان
اول بگم این ریگار یعنی چه؟
دوم اینکه پس بگو چرا به همه این کتابا یه گیری می چسبونی چون بحث خدمت مقدس سربازی مطرحه
سوم اینکه شمااگه وقت کردی فصلای وکسلر و mmpi و میلون رو ازمارنات بخون وخلاصه روانشناسی بالینی پوران پژوهش یا مدرسان قسمت ازموناشوبخون
موفق باشی

hamidehjoon

New member
سلام حمیده جون خوبی؟

حمیده توضیح داد وفصل رورشاخ هم بخون

سلام نگارجون خوبم
توخوبی؟
البته رورشاخ رو به ریگارتوصیه نمیکنم از مارنات بخونه چون با این متن سختی که مارنات برا رورشاخ گفته ریگار دوباره میاداینجا گله میکنه این بار انجمن رو به رگبارمی بنده
واقعارورشخاوبدتوضیح داده

ریگار

New member
ریگار یه سر دراز داره داستانش ، تو تاریخ رمان فانتزی نغمه هایی از یخ و آتش شاهزاده ای بود که به دلایلی ناخواسته باعث شروع یک جنگ شد و درش کشته شد .

خدمت مقدس سربازی ؟! برای من در حال حاضر از هر گناهی نامقدس تر به نظر میرسه :((

خلاصه بالینی پوران پژوهش یا مدرسان ! ممنون از راهنماییت . امیدوارم وقتی کتاب های درسی رو میگیری دستت هسته اکامبنست مثل چی فعال بشه !

hamidehjoon

New member
ریگار یه سر دراز داره داستانش ، تو تاریخ رمان فانتزی نغمه هایی از یخ و آتش شاهزاده ای بود که به دلایلی ناخواسته باعث شروع یک جنگ شد و درش کشته شد .

خدمت مقدس سربازی ؟! برای من در حال حاضر از هر گناهی نامقدس تر به نظر میرسه :((

خلاصه بالینی پوران پژوهش یا مدرسان ! ممنون از راهنماییت . امیدوارم وقتی کتاب های درسی رو میگیری دستت هسته اکامبنست مثل چی فعال بشه !
ممنون از توضیحت درموردریگار
راسی خیلی با فیزیوخوب دوست شدیا تنها کتابی که بهش گیرندادی درسته؟؟
شماهم موفق باشی
اصلاcns ات برقرار!
بای

Negar carol

New member
مرسی حمیده جون , رورشاخ نمیخواد که همه رو بخونه فقط اون نمادها رو بخونه با یکم از تازیخچه اش کافیه منم همینارو میخونم هیج وقت فصلهای مارنات رو کامل نخوندم

ریگار

New member
بازم ممنون ، آره فیزیولوژی تنها درسیه که ازش مطمعنم ، کاش همه درسام اینجوری بود :(
فقط میتونم خواهش کنم اسم کامل کتابی که گفتی رو بگید ، سرچ کردم اما نتونستم پیداش کنم . نویسنده کتاب عبدالحسن فرهنگي هستش ؟

moslem noori

New member
سلام به همه ی بر و بچ خوب و درس خون
من عضو جدید و این اولین پستمه
من مسلم نوری 26 ساله از کرمانشاه و دانشجوی ترم آخر مشاوره هستم
خیلی خوشحالم که قبل از اینکه کنکور برگزار بشه با همکلاسیهام یه جا جمع شدیم
خلاصه اینکه امیدوارم همه موفق بشیم

khojasteh88

New member
دوستان من تو زبان مشکل دارم هنوزم هیچی واسه زبان نخوندم،اصلا هیچ منبعی هم واسه زبان تهیه نکردم
اگه بقیه درسا رو بالا بزنیم و زبان رو هیچی نزنیم امکان قبولی هست؟
به نظرتون اگه بخوام از الان زبان رو بخونم ،چی بخونم یه یا کتاب خلاصه ای معرفی کنید که تهیه کنم
مرسی

آخرین ویرایش:

khojasteh88

New member
چه خاکی به سرم بریزم ؟!

من یه سراغ دارم خودمم میخوام همون رو بخرم ولی هنوز نخریدم ببینم خوبه یا نه میخوای ادرس سایتش رو بدم برو نگاه کن ولی من نمیدونم خوبه یا نه

آخرین ویرایش:

moslem noori

New member
بچه ها من روزی برسم 4 ساعت میخونم البته چند روزیه شروع کردم.شما چه قدر میخونید ؟

sepideeee

New member
بچه ها من روزی برسم 4 ساعت میخونم البته چند روزیه شروع کردم.شما چه قدر میخونید ؟

ما هم کمو بیش می خونیم .. البته استادای اینجا جناب خانوم حمیده جون و پرند جون و راوی جون هستن ... ما بیشتر نظاره گریمو از گفته هاشون استفاده می کنیم

moslem noori

New member
ما هم کمو بیش می خونیم .. البته استادای اینجا جناب خانوم حمیده جون و پرند جون و راوی جون هستن ... ما بیشتر نظاره گریمو از گفته هاشون استفاده می کنیم

شکسته نفسی میفرمایید .شما هم استاد هستین.یه سوال روانشناسی بالینی در مقطع ارشد هم طرح داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا