مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

henri

New member
سلام کسی بهداشت رو ثبت نام کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
فرم های 1 تا 4 باید عکس دار باشه ؟؟؟؟؟؟؟/

fada19990

New member
سلام بجه هااا.دوتا سوال داشتم ،تو دفترجه بهداشت نوشته كسايي كه دوره كارشناسي هزينه اي برداخت كردن براي
دوره ارشد احتياج به برداخت هزينه نيس و برعكس!!!!! اين يعني جي!!! يعني اكه كسي دوره كارشناسي شبانه بود براي ارشد ديكه نميخوادشهريه برداخت كنه!!!!!
دوم:منظور ازسهميه ازاد جيه!!يعني شامل حال جه كسايي ميشه!!!!

دل آرام

New member
سلام بجه هااا.دوتا سوال داشتم ،تو دفترجه بهداشت نوشته كسايي كه دوره كارشناسي هزينه اي برداخت كردن براي
دوره ارشد احتياج به برداخت هزينه نيس و برعكس!!!!! اين يعني جي!!! يعني اكه كسي دوره كارشناسي شبانه بود براي ارشد ديكه نميخوادشهريه برداخت كنه!!!!!
دوم:منظور ازسهميه ازاد جيه!!يعني شامل حال جه كسايي ميشه!!!!

سهمیه آزاد همون بی سهمیه محسوب میشه . یعنی کسی که هیچ سهمیه ایی نداره مثل سهمیه جانبازی
اون سوالتم ندیدم کجا نوشته ؟
یه جا خوندم نوشته بود کسایی که یه بار ارشد دولتی روزانه دارن برای دفعه دوم اگر بخوان ارشد بخونن باید هزینشو بدن حتی اگر روزانه قبول شن .

mw.ashel

New member
با آرزوی موفقیت برای همه کاربران انجمن علوم پزشکی

بــــــه یــــاد داشـــتـه بـــــاش :

آیـــــنـده کــــتـابـی اســت کـــه امــــروز مــــی نـــــویــسی

پـــــس چــــیـــزی بــــنـویـــس کـــه فـــــردا از خــــوانــدن آن لـــــذت بــــبـری !

smilies-azardl%20%28181%29.gif
:a2d3::rose:

adambarfi

New member
سلام بچه ها من خیلی وقته که سر نزدم

دفترچه رو باید از کجا دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتش تموم نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sepideeee

New member
بچه ها اگه کسی گذرا از اینجا رد شد میشه بگه کتاب آمار زیستی چند صفحه اس؟؟؟ اگه کمه بگیرم بخونم :(50):

sepideeee

New member
بچه ها نظرتون در مورد ک ل ا س کنکور چیه؟کسی رفته؟من واقعا کم آوردم احساس میکنم برم شاید ذهنم منظم تر بشه.خیلی سرم شلوغه از هر دری ی چیزی میخونم.نظرتون چیه؟

نظر شخصی من رفتن تو رشته ی ما فقط وقت تلف کردنه !!!! اگه وقتت هم کم هست بازم با برنامه ریزی ( به شرطی که بهش عمل کنی ) میتونی خودتو خوب به بقیه برسونی

balzak

New member
بچه ها اگه کسی گذرا از اینجا رد شد میشه بگه کتاب آمار زیستی چند صفحه اس؟؟؟ اگه کمه بگیرم بخونم :(50):

سلام خوبییییییییییییید؟
کتاب آمار زیستی دانیل راستش 612 صفحه هستش در 12 فصل. در ضمن 514 صفحشو باید خوند بقیش فقط جدولههههه.حالا کمو زیادشووو خودت میدونیییییییییییی!!!:smiliess (11):

balzak

New member
سلام بچه ها من خیلی وقته که سر نزدم

دفترچه رو باید از کجا دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتش تموم نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز.
راستش دفترچه رو از این سایت دانلود کن: http://sanjeshp.behdasht.gov.ir/

راستش مهلت ثبت نام هم تا تاریخ 3 اسفند هستش.:smilies-azardl (113
موفق باشیییییییییییی:bunnyearsmiley:

sepideeee

New member
سلام خوبییییییییییییید؟
کتاب آمار زیستی دانیل راستش 612 صفحه هستش در 12 فصل. در ضمن 514 صفحشو باید خوند بقیش فقط جدولههههه.حالا کمو زیادشووو خودت میدونیییییییییییی!!!:smiliess (11):

خیلی مچکرم بابت جواب .. ولی این که خیلی زیاده که ...:21:

hamidehjoon

New member
سلام بچه ها
امیدوارم اونایی ازمون علوم میخان بدن خوب خوب امادگی پیداکرده باشن وموفق باشند
امیدوارم همه بچه های تاپیک موفق بشیم
بچه ها کسی میتونه لینک دانلود پاسخنامه الف کنکور ارشد بهداشت پارسال رو برام بذاره؟؟
یابه ایمیلم بفرسید
مررررررررسی

balzak

New member
سلام بچه ها
بچه ها کسی میتونه لینک دانلود پاسخنامه الف کنکور ارشد بهداشت پارسال رو برام بذاره؟؟
یابه ایمیلم بفرسید
مررررررررسی

سلام حمیده خانوم.خوبی؟
درسا خوب پیش رفتههههههههههههههههههههههههههه؟
ایشالا هم تو و هم همه دوستان همیشه موفق باشیییییین:rose:

rawy

New member
سلام بچه ها
یابه ایمیلم بفرسید
مررررررررسی

سلام حمیده جون
ببین اینو می خوای؟

stat90

New member
دوستان روانشناس درخواست کمک دارم :(
چرا هیچکس جواب نمیده!
روانشناسی هیلگارد برای شروع و اشنایی با رشته خوبه؟

rawy

New member
دوستان روانشناس درخواست کمک دارم :(
چرا هیچکس جواب نمیده!
روانشناسی هیلگارد برای شروع و اشنایی با رشته خوبه؟

شما کی سوال کردید و کسی جواب نداده؟
اگر برای کنکور منظورتون هست بستگی داره که بخواید روانشناسی عمومی بخونید یا بالینی, هیلگارد منبع رواشناسی عمومی هست
اما اگه هدفتون صرفا آشنایی هست بله هیلگارد می تونه کمکتون کنه

stat90

New member
شما کی سوال کردید و کسی جواب نداده؟
اگر برای کنکور منظورتون هست بستگی داره که بخواید روانشناسی عمومی بخونید یا بالینی, هیلگارد منبع رواشناسی عمومی هست
اما اگه هدفتون صرفا آشنایی هست بله هیلگارد می تونه کمکتون کنه
ممنون راوی جان به یکی دیگه از دوستان پیام دادم جوابی نگرفتم !
بله فعلا میخوام با مباحث اشنا بشم .اگر امکانش هست چند کتاب دیگه که میتونه مفید باشه هم برای کنکور وهم برای اشنایی معرفی کنید ! ان شالله همه موفق باشید.:28::heart:

henri

New member
سلام راوی جون دلم برات تنگ شده کم پیدایی ؟ ثبت نام کردی؟ میشه بگی مراحلش چ جوری؟
من فرم 3 رو دادم دانشگا پر کنه بهم بده اما هنو نداده نمی دونم چیکار کنم میترسم حتی از امتحان دادنشم بیفتم

rawy

New member
ممنون راوی جان به یکی دیگه از دوستان پیام دادم جوابی نگرفتم !
بله فعلا میخوام با مباحث اشنا بشم .اگر امکانش هست چند کتاب دیگه که میتونه مفید باشه هم برای کنکور وهم برای اشنایی معرفی کنید ! ان شالله همه موفق باشید.:28::heart:

لیست منابع رو تو صفحه اول همین تاپیک می تونید مشاهده کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا