سلام بجه هااا.دوتا سوال داشتم ،تو دفترجه بهداشت نوشته كسايي كه دوره كارشناسي هزينه اي برداخت كردن براي
دوره ارشد احتياج به برداخت هزينه نيس و برعكس!!!!! اين يعني جي!!! يعني اكه كسي دوره كارشناسي شبانه بود براي ارشد ديكه نميخوادشهريه برداخت كنه!!!!!
دوم:منظور ازسهميه ازاد جيه!!يعني شامل حال جه كسايي ميشه!!!!
سلام بچه ها من خیلی وقته که سر نزدم
دفترچه رو باید از کجا دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتش تموم نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها نظرتون در مورد ک ل ا س کنکور چیه؟کسی رفته؟من واقعا کم آوردم احساس میکنم برم شاید ذهنم منظم تر بشه.خیلی سرم شلوغه از هر دری ی چیزی میخونم.نظرتون چیه؟
بچه ها اگه کسی گذرا از اینجا رد شد میشه بگه کتاب آمار زیستی چند صفحه اس؟؟؟ اگه کمه بگیرم بخونم50):
سلام بچه ها من خیلی وقته که سر نزدم
دفترچه رو باید از کجا دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتش تموم نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خوبییییییییییییید؟
کتاب آمار زیستی دانیل راستش 612 صفحه هستش در 12 فصل. در ضمن 514 صفحشو باید خوند بقیش فقط جدولههههه.حالا کمو زیادشووو خودت میدونیییییییییییی!!!:smiliess (11):
خیلی مچکرم بابت جواب .. ولی این که خیلی زیاده که ...:21:
سلام بچه ها
امیدوارم اونایی ازمون علوم میخان بدن خوب خوب امادگی پیداکرده باشن وموفق باشند
امیدوارم همه بچه های تاپیک موفق بشیم
بچه ها کسی میتونه لینک دانلود پاسخنامه الف کنکور ارشد بهداشت پارسال رو برام بذاره؟؟
یابه ایمیلم بفرسید
مررررررررسی
دوستان روانشناس درخواست کمک دارم![]()
چرا هیچکس جواب نمیده!
روانشناسی هیلگارد برای شروع و اشنایی با رشته خوبه؟
ممنون راوی جان به یکی دیگه از دوستان پیام دادم جوابی نگرفتم !شما کی سوال کردید و کسی جواب نداده؟
اگر برای کنکور منظورتون هست بستگی داره که بخواید روانشناسی عمومی بخونید یا بالینی, هیلگارد منبع رواشناسی عمومی هست
اما اگه هدفتون صرفا آشنایی هست بله هیلگارد می تونه کمکتون کنه
ممنون راوی جان به یکی دیگه از دوستان پیام دادم جوابی نگرفتم !
بله فعلا میخوام با مباحث اشنا بشم .اگر امکانش هست چند کتاب دیگه که میتونه مفید باشه هم برای کنکور وهم برای اشنایی معرفی کنید ! ان شالله همه موفق باشید.:28::heart: