مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
کدام یک برای تداعی ازد، انتقال، و رویاها ارزش زیادی قائل نیست و آن را ارضا درمانی میداند؟؟؟؟
1. پرلز
2. بک
3. الیس
4. اسکینر

parand

Well-known member
نظر کارن هورنای درباه ی استبداد بایدها در چهارچوب مفهومی کدام رویکرد مشهود است؟؟؟
1. شناختی بک
2. واقعیت درمانی گلاسر
3. رفتار درمانی اسکینر
4. عقلانی هیجانی الیس

rawy

New member
نه فقط نوشته علایم کاتاتونی ممکن است با دوقطبی 1 هم دیده شود.

آیلیییییییییییییییییین تو رو خدا میشه یه بار دیگه هم نگاه کنی؟
ببخشیدا
ببین دقیقا همین قسمتش تو کتاب من مو به مو اینطوری نوشته شده:
شاه علامتهای کاتاتونی یعنی بهت زدگی, حالت عاطفی کند, انزوای مفرط, منفی کاری, و کندی واضح روانی - حرکتی را در اسکیزوفرنی (چه نوع کاتاتونیک آن و چه نوع غیرکاتاتونیک), اختلال افسردگی عمده (اغلب در نوعی که همراه با خصائص سایکوتیک است) و اختلالات طبی و عصبی می توان دید. اما علائم کاتاتونی از همه بیشتر همراه با اختلال دو قطبی i دیده می شود. این همراهی به دلیل تضاد واضحی که علائم کاتاتونی و بهت با علائم شناخته شده مانیا دارد, اغلب به ذهن بالینگر نمی رسد.

:13:

بچه ها تو رو خدا یه چک بکنید قلبم داره میاد تو دهنم, اگه این اشتباه باشه یعنی کل کاپلان خوندن من باد هواست یعنی هزار و خورده ای فلشی که نوشتم دووووووود

rawy

New member
سلام پرند , وقت داری اینی که گفتم رو یه نگاه بکنی؟ آیلین گفتش که صفحه 104 هست :14:

rawy

New member
آیلین هستی؟ بچه ها تا نرفتید خبر اینو به من بدید که من بدونم باید سرمو بکوبم به دیوار یا نه
تو رو خدا, منتظرمااااااااااااا

rawy

New member
راوی جون الان عکسشو میگیرم برات میذارم.

عکس نمی خواد آیلین جان حرفت رو قبول دارم
فقط چون گفتی تقریبا اینطوری گفته گفتم شاید بعضی قسمت هاش رو تایپ نکردی
مرسی که وقت گذاشتی
بچه ها واسه چهارشنبه ها یکی رو جای من پیدا کنید
خوشحالم که گروه فعال شده
خوب بخونید
شبتون خوش

parand

Well-known member
آیلیییییییییییییییییین تو رو خدا میشه یه بار دیگه هم نگاه کنی؟
ببخشیدا
ببین دقیقا همین قسمتش تو کتاب من مو به مو اینطوری نوشته شده:
شاه علامتهای کاتاتونی یعنی بهت زدگی, حالت عاطفی کند, انزوای مفرط, منفی کاری, و کندی واضح روانی - حرکتی را در اسکیزوفرنی (چه نوع کاتاتونیک آن و چه نوع غیرکاتاتونیک), اختلال افسردگی عمده (اغلب در نوعی که همراه با خصائص سایکوتیک است) و اختلالات طبی و عصبی می توان دید. اما علائم کاتاتونی از همه بیشتر همراه با اختلال دو قطبی i دیده می شود. این همراهی به دلیل تضاد واضحی که علائم کاتاتونی و بهت با علائم شناخته شده مانیا دارد, اغلب به ذهن بالینگر نمی رسد.

:13:

بچه ها تو رو خدا یه چک بکنید قلبم داره میاد تو دهنم, اگه این اشتباه باشه یعنی کل کاپلان خوندن من باد هواست یعنی هزار و خورده ای فلشی که نوشتم دووووووود
راوی جونم برای من نوشته علائم کاتاتونی ممکن است همراه با اختلال دو قطبی نوع i دیده شود.

آخرین ویرایش:

oksana

New member
مکانیسم های دفاعی همانند سازی فرافکنانه در کدام اختلال شخصیت بیشتر به کار می رود؟
1- مرزی
2- خودشیفته
3- وسواسی
4- اسکیزوئید

مکانسیم های دفاعی همانند سازی فرافکنانه در اختلال شخصیت مرزی بیشتر به کار میره منبع کپلان فصل اختلالات شخصیت ص 421
فکر می کنم اکثر بچه ها هم به تست جواب دادن

- - - Updated - - -

کدام یک برای تداعی ازد، انتقال، و رویاها ارزش زیادی قائل نیست و آن را ارضا درمانی میداند؟؟؟؟
1. پرلز
2. بک
3. الیس
4. اسکینر

شاید گزینه 4

oksana

New member
آیلین هستی؟ بچه ها تا نرفتید خبر اینو به من بدید که من بدونم باید سرمو بکوبم به دیوار یا نه
تو رو خدا, منتظرمااااااااااااا

راوی جان منم نگاه کردم کتابم 2007 نوشته علایم کاتاتونی ممکن است با دوقطبی 1 هم دیده شود.

oksana

New member
میزان شیوع افسردگی عمده و فوبی اجتماعی در ocd به ترتیب چند درصد است؟؟؟
1. 57 درصد- 35 درصد
2. 66 درصد - 27 درصد
3. 70 درصد - 20 درصد
4. 67 درصد - 25 درصد
وای خدا فکر کن باید درصدها رو مو به مو حفظ کنیم یعنی؟ من جواب نمیدم وحشت کردم رفتم کتاب دیدم ببخشید:sad:

oksana

New member
مرسی عزیزم که نظرت رو گفتی
من چطوری فرصت بدم؟ همون فرصتی که برای همه ی ما هست برای ایشون هم هست, منتها تا به حال به جز خورد کردن اعصاب و درس اخلاق و کپی یه پست طولانی غیر مرتبط با این تاپیک کاری انجام نشده.
کاری به بعد از اینش ندارم فقط می خوام بدونم اگه براتون ایجاد مزاحمت داره درخواست بلاکش رو بکنم اگه نداره که هیچی
به نظر منم فضای اینجا باید آرامش بخش و حمایت کننده باشه باید تابع جمع باشیم و به کسی که اینجا را اداره میکنه احترام بگذاریم نباید بزاریم آرامش از بین بره و جنگ اعصاب را بیفته من خودم از این قضیه یه برداشت اشتباه داشتم متاسفانه

aylinn

New member
راوی جون شرمنده
هر کاری کردم فایل آپلود نشد
عکسم گرفتم نشد اسکنم کردم نشد.

aylinn

New member
متن دقیق کتاب اینه:
کاتاتونی علامتی است که در انواع اختلالات روانی و از همه شایع تر در اسکیزوفرنی و اختلالات خلقی میتواند وجود داشته باشد.وجود خصایص کاتاتونی در بیماران دچار اختلالات خلقی از نظر پیش آگهی و درمان اهمیت دارد.
شاه علامت کاتاتونی یعنی بهت زدگی حالت عاطفی کند انزوای مفرط منفی کاری و کندی واضح روانی-حرکتی را در اسکیزوفرنی اختلال افسردگی اساسی(اغلب در نوعی که همراه با خصایص روانپریشانه است) و اختلالات طبی و عصبی میتوان دید. علایم کاتاتونی ممکن است همراه با اختلال دو قطبی 1 هم دیده شود. اما این همراهی به دلیل تضاد واضحی که علایم کاتاتونی و بهت با علایم شناخته شده مانیا دارد اغلب به ذهن بالینگر نمیرسد.
علایم کاتاتونی سندرمی رفتاری را تشکیل میدهد که در انواع و اقسام اختلالات طبی و روانپزشکی ممکن است دیده شود و نباید این علایم را فقط حمل بر یک تشخیص کرد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rawy

yazdan

New member
اینجوریاس؟
نمیشد برا ارضای حس سادیسم من یکیتون اشتباه حدس بزنید؟تست اولی گزینه1 و اون یکی هم افسردگی بود

yazdan

New member
طرح راوی رو من الان خوندم
راستش چون اینترنت ندارم راستش اصلآ فرصتشو ندارم
البته طرح خوبیه فقط خوب میشه اگه کمی انعطاف پذیر بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا