aylinn
New member
یعنی شما اینو تو کتابتون ندارید؟
:14:
نه فقط نوشته علایم کاتاتونی ممکن است با دوقطبی 1 هم دیده شود.
یعنی شما اینو تو کتابتون ندارید؟
:14:
نه فقط نوشته علایم کاتاتونی ممکن است با دوقطبی 1 هم دیده شود.
کدام یک برای تداعی ازد، انتقال، و رویاها ارزش زیادی قائل نیست و آن را ارضا درمانی میداند؟؟؟؟
1. پرلز
2. بک
3. الیس
4. اسکینر
سلام پرند , وقت داری اینی که گفتم رو یه نگاه بکنی؟ آیلین گفتش که صفحه 104 هست :14:
راوی جون الان عکسشو میگیرم برات میذارم.
راوی جونم برای من نوشته علائم کاتاتونی ممکن است همراه با اختلال دو قطبی نوع i دیده شود.آیلیییییییییییییییییین تو رو خدا میشه یه بار دیگه هم نگاه کنی؟
ببخشیدا
ببین دقیقا همین قسمتش تو کتاب من مو به مو اینطوری نوشته شده:
شاه علامتهای کاتاتونی یعنی بهت زدگی, حالت عاطفی کند, انزوای مفرط, منفی کاری, و کندی واضح روانی - حرکتی را در اسکیزوفرنی (چه نوع کاتاتونیک آن و چه نوع غیرکاتاتونیک), اختلال افسردگی عمده (اغلب در نوعی که همراه با خصائص سایکوتیک است) و اختلالات طبی و عصبی می توان دید. اما علائم کاتاتونی از همه بیشتر همراه با اختلال دو قطبی i دیده می شود. این همراهی به دلیل تضاد واضحی که علائم کاتاتونی و بهت با علائم شناخته شده مانیا دارد, اغلب به ذهن بالینگر نمی رسد.
:13:
بچه ها تو رو خدا یه چک بکنید قلبم داره میاد تو دهنم, اگه این اشتباه باشه یعنی کل کاپلان خوندن من باد هواست یعنی هزار و خورده ای فلشی که نوشتم دووووووود
مکانیسم های دفاعی همانند سازی فرافکنانه در کدام اختلال شخصیت بیشتر به کار می رود؟
1- مرزی
2- خودشیفته
3- وسواسی
4- اسکیزوئید
کدام یک برای تداعی ازد، انتقال، و رویاها ارزش زیادی قائل نیست و آن را ارضا درمانی میداند؟؟؟؟
1. پرلز
2. بک
3. الیس
4. اسکینر
آیلین هستی؟ بچه ها تا نرفتید خبر اینو به من بدید که من بدونم باید سرمو بکوبم به دیوار یا نه
تو رو خدا, منتظرمااااااااااااا
شاید گزینه 2نظر کارن هورنای درباه ی استبداد بایدها در چهارچوب مفهومی کدام رویکرد مشهود است؟؟؟
1. شناختی بک
2. واقعیت درمانی گلاسر
3. رفتار درمانی اسکینر
4. عقلانی هیجانی الیس
وای خدا فکر کن باید درصدها رو مو به مو حفظ کنیم یعنی؟ من جواب نمیدم وحشت کردم رفتم کتاب دیدم ببخشید:sad:میزان شیوع افسردگی عمده و فوبی اجتماعی در ocd به ترتیب چند درصد است؟؟؟
1. 57 درصد- 35 درصد
2. 66 درصد - 27 درصد
3. 70 درصد - 20 درصد
4. 67 درصد - 25 درصد
به نظر منم فضای اینجا باید آرامش بخش و حمایت کننده باشه باید تابع جمع باشیم و به کسی که اینجا را اداره میکنه احترام بگذاریم نباید بزاریم آرامش از بین بره و جنگ اعصاب را بیفته من خودم از این قضیه یه برداشت اشتباه داشتم متاسفانهمرسی عزیزم که نظرت رو گفتی
من چطوری فرصت بدم؟ همون فرصتی که برای همه ی ما هست برای ایشون هم هست, منتها تا به حال به جز خورد کردن اعصاب و درس اخلاق و کپی یه پست طولانی غیر مرتبط با این تاپیک کاری انجام نشده.
کاری به بعد از اینش ندارم فقط می خوام بدونم اگه براتون ایجاد مزاحمت داره درخواست بلاکش رو بکنم اگه نداره که هیچی