مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamidehjoon

New member
3- افتراق اختلالات خلقی با اسکیزوفرنی چیست؟

1- توهم و هذیان
2- مدت علائم خلقی در اسکیزوفرنی باید گذراتر از علائم اصلی باشد
3- مدت علائم سایکوتیک در خلقی باید کوتاه باشد
4- داشتن خلق افسرده
بین گزینه دو وسه شک دارم
احتمالا دو درسته

hamidehjoon

New member
کدامیک از علائم زیر نشان دهنده پیش اگهی خوب در اسکیزوفرنی است؟
1. شروع در سنین کم
2. سابه قبلی بیماری های روانی
3. وجود علائم خلقی در تابلوی روانی بیمار
4. شروع کند و تدریجی
به طور قطع میگم
گزینه سه

rawy

New member
مکانیسم های دفاعی همانند سازی فرافکنانه در کدام اختلال شخصیت بیشتر به کار می رود؟
1- مرزی
2- خودشیفته
3- وسواسی
4- اسکیزوئید

:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:

گزینه 1؟

- - - Updated - - -

به طور قطع میگم
گزینه سه

جواب به طور قطع خیلی دوس دارم :thumbsupsmileyanim:

hamidehjoon

New member
آخییییبیییییششششششش بالاخره تموم شد
ماشالا راوی جون اسفنددودکن
اینقدرزیادبودپستا که فقط رسیدم سوالا رو جواب بدم
ببخشیدبچه ها لایک نکردم

rawy

New member
شب همگی بخیر
بچه ها پیشنهاد می کنم که هرکسی بی زحمت پستهای سوالات خودش رو نقل قول بگیره و بعدش جوابش رو بگه با منبع و ذکر صفحه
و اینکه پستهایی که مربوط به پاسخ سوالات هست رو با رنگ سبز مشخص کنیم
و شاید هم بد نباشه هرکی پاسخ تستهای خودش رو یا یکی پاسخ تستهای همه رو ببره توی تاپیک نکات!!! (البته نمی دونم اینکار خوبیه یا نه و وقتش رو داریم یا نه, به هر حال نشد هم نشد, فقط یه پیشنهاد بود, چون اینهمه زحمت بین نوشته ها گم می شن حیفه)

rawy

New member
شنبه ها از این به بعد آقای هاوش (که در واقع جمعه, آخر شب لطف می کنند و جمله و تستهاشون رو می ذارن)
یکشنبه ها پرندعزیز
دوشنبه ها با آقای یزدان بود که نیستن (آیلین جان شما دوشنبه رو بر می داری؟)
سه شنبه ها حمیده جون
چهارشنبه ها با آقای هاوش بود که جاشون با من عوض شد (این چهارشنبه هم با من)
پنج شنبه ها آقای بالزاک
جمعه ها نگار عزیز
اکی؟؟؟
البته همه هر روز می تونن لطف کنن تست بذارن اما مسئولیت اون روز خاص با اون فرد خاصی که معرفی شده باشه
بازم اکی؟؟؟

rawy

New member
1-سه مکانیزم دفاعی که اضطراب را به بهای ایجاد فوبی از بین می برند کدامند؟

1- واپس زنی, جا به جایی, نمادسازی
2- نمادسازی, واکنش سازی, واپس زنی
3- انکار, جا به جایی, نماد سازی
4- نمادسازی, ابطال, جا به جایی
(متاسفانه شماره صفحات کاپلان من از کتاب شما متفاوته اما سعی می کنم جوری توضیح بدم که واضح باشه و امیدوارم تو ورژن 2007 به همین ترتیب اومده باشه ممنون می شم اگر وقت بذارید چک کنید و تایید کنید)

در قسمت اختلالات اضطرابی/هراس اختصاصی و جمعیت هراسی/اصول کلی/عوامل روانکاوانه:

... سه مکانیزم مذکور (واپس زنی, جابه جایی, نمادسازی) می توانند به کمک یکدیگر اضطراب را از بین ببرند. با این حال, از بین رفتن این اضطراب به بهای ایجاد یک نوروز هراس گونه (فوبیک) به دست آمده است. این جمعبندی نظری در مورد نحوه تشکیل فوبی را "فروید" نخستین بار به هنگام معرفی بیمار مشهور خود "هانس کوچولو" پسر بچه 5 ساله ای که از اسب می ترسید ارائه داد.

کاپلان 2003 صفحه 155 (تو کاپلان 2007 چند صفحه جلوتر باید باشه)

ممنون از همه که جواب دادن

آخرین ویرایش:

rawy

New member
2- علائم کاتاتونی بیشتر از همه با کدام اختلال دیده می شود؟

1- افسردگی عمده
2- دوقطبی i
3- دو قطبی ii
4- هیپومانی

(بچه ها به نظرم این نکته خیلی مهم اومد چون خودم هم همش با اینکه چندین بار فلشش رو خوندم مدام اشتباه جواب می دم)
در قسمت اختلالات خلقی/ بعد از اختلال دو قطبی ii/ مختصه های توصیف گر آخرین حمله/ با خصائص کاتاتونیک:

علائم کاتاتونی از همه بیشتر با اختلال دوقطبی i دیده می شود. این همراهی به دلیل تضاد واضحی که علائم کاتاتونی با علائم شناخته شده مانیا دارد, اغلب به ذهن بالینگر نمی رسد.

کاپلان 2003 صفحه 92-93

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
62222532272595666672.jpg

rawy

New member
3- افتراق اختلالات خلقی با اسکیزوفرنی چیست؟

1- توهم و هذیان
2- مدت علائم خلقی در اسکیزوفرنی باید گذراتر از علائم اصلی باشد
3- مدت علائم سایکوتیک در خلقی باید کوتاه باشد
4- داشتن خلق افسرده

در قسمت اسکیزوفرنی/تشخیص افتراقی:

تشخیص افتراقی اسکیزوفرنی و اختلالات خلقی احتمالا دشوار اما مهم است چون درمانهای مشخص و موثری برای مانیا و افسردگی در دسترس است. مدت علایم عاطفی یا خلقی در اسکیزوفرنی باید گذراتر از علایم اصلی باشد. اگر بجز معاینه وضعیت روانی, آنهم فقط یک معاینه, اطلاعات دیگری در دست نیست بالینگر باید تشخیص نهایی را به تعویق بیندازد و یا فرض کند که یک اختلال خلقی درکار است.

کاپلان 2003 صفحه 40

parand

Well-known member
مکانیزم دفاعی به کار گرفته شده در counterphobic attitude کدام است؟؟
1. وارونه
2. جبران
3. همانندسازی با پرخاشگر
4. سرکوبی

rawy

New member
گزینه1درست میباشد

سلام :ad54ad:
خوش اومدین
در قسمت پایین سوالی که جوابش رو گفتید نوشته شده پاسخ با نقل قول, اون قسمت رو بزنید و پایین نوشته ای که سوال درش هست جوابتون رو بنویسید که مشخص باشه جواب کدوم سوال رو دادید
سپاس

rawy

New member
یعنی پرند از دیشب سکوت کرده می خواد یه دفه بترکوووووووونه هااااااااااا :4d564ad6:
سوال طرح کرده در حد دانشگاه هاروارد (روانشناسی داره؟ :21:)
هرکی جرات داره بیاد جواب بده

henri

New member
سلام دوستان و سلام به راوی جون عزیزم خوبید؟ بچه ها دستتون درد نکنه زحمت کشیدید حیف که من به شما نرسیدم و جوابای هیچ کدومو بلد نیستم
راوی جون در مورد روزا من استرس گرفتم راستش من هر روزی که خونه باشم اگه اینترنتم ادا درنیاره می تونم آخر هفته ها چون خونه نیستم اکثرا و مهمونیم نمیتونم اما تو هفته حتما سعی کی کنم حتی اگه 1 خطم درس خونده باشم تستش کنم و بذارم فک کنم 2 شنبه رو قول بدم مطمئن تره البته 2 شنبه یادم نی برا کی بود اما اگه اجازه بدن منم باشم.فقط راوی جون اگه میشه ی کم شرایط منو در نظر بگیرین من خیلی عقبم حتی اگه همه دوستان رو دونده هایی بگیریم که تو میدونن من انگار تازه دارم بند کفش می بندم و استارتم نزدم اما چون نمیخام فقط تماشاچی باشم قول میدم هرچی یاد گرفتم رو تست کنم و مشارکت داشته باشم الانم ی گزارش کامل از امروزم می دم که پیش زمینه تستم باشه
من امرو پایان نامه و درسای دانشامو رها کردم و زور زدم تا بشینم سر کاپلان البته خاستم از فصلای آسونتر مث خواب و فصل 25 شر کنم اما اونام برام سخت بود در حدی که با ادبیات کاپلان آشنا بشم بود و چیزی تو ذهنم نیس و از متنشم کلی سوال دارم که باید ترجمه شه مثلا نمیدونم برادیکاردی و آتونی و هیپوتونی و آرتینکت ینی چی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
می دونم منی که هیچی بارم نیس برا تون تست بذارم خنده داره اما حالا این دفعه رو به بزرگی خودتون ببخشید و ناراحت نشین که من تست آبکی یا غیر علمی گذاشتم باشه؟
تست:به نظر روانکاوان حملات انفجاری به عنوان دفاعی در برابر چه رویدادهای آسیبرسانی عمل می کنند؟
1- خشونت زا 2- خودشیفتگی 3- سرکوب کننده 4- تکانه های جنسی

parand

Well-known member
یعنی پرند از دیشب سکوت کرده می خواد یه دفه بترکوووووووونه هااااااااااا :4d564ad6:
سوال طرح کرده در حد دانشگاه هاروارد (روانشناسی داره؟ :21:)
هرکی جرات داره بیاد جواب بده
سلاااااااااام راوی جونم. خوبی؟؟؟
من متاسفانه طرح کردن تستم خوب نیست در حد وسعم تست طرح میکنم.
یه مشکل دیگم دارم اینه من الان تمرکز رو منابع علوومه. ولی تمام تلاشمو میکنم تستای خوب براتون بزارم.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا