مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamidehjoon

New member
آخه نیومده حمیده جون گفت باید ظرفارو بشوری منم دیگه ترسیدم اظهار نظر کنم

بابامن خودمم تازه واردم
شوخی بودفقط
پرندجون بهش بگومن نودونه ونیم درصدحرفام شوخیه اون نیم درصدش سلام علیک واحواپرسیه
دیگه شب خوش واقعا
بای

havash

New member
ای بابامعذرت چرا
راسی هاوش خان یه اواتارخشکل هم براخودت انتخاب کن
اینجوری بیشترقابل شناسایی میشی بااواتتار
بای

آخه من رابطم با کامپیوتر و اینترتو اینا زیاد خوب نیست همین الانم نمی دونم دقیقا اینجا چی می گذره نمونش همین لایک ها که نمی دونستم چین!!! یه کم راه بیفتم حتما اقدام می کنم (آواتار چی هست؟)

parand

Well-known member
آخه نیومده حمیده جون گفت باید ظرفارو بشوری منم دیگه ترسیدم اظهار نظر کنم

ظرف شستن که همه باید بشورن...
اگه تایپیک زنگ تفریح رو خونده باشید ما تایپیکم تمییز میکردیم.
تازه من یه بار به طور مجازی خونه ی قاصدکی رو تمییز کزدم و غذا هم پختم براش :25r30wi::25r30wi::25r30wi:

havash

New member
آخه من رابطم با کامپیوتر و اینترتو اینا زیاد خوب نیست همین الانم نمی دونم دقیقا اینجا چی می گذره نمونش همین لایک ها که نمی دونستم چین!!! یه کم راه بیفتم حتما اقدام می کنم (آواتار چی هست؟)

آهان این یکی رو خودم فهمیدم منظورتون اون عکسیه که اون کناره

parand

Well-known member
راستی اقای هاوش منم الان تمرکز رو ازمون علووم هست...
نمیدونستم شما هم برای علووم میخونید...
حمیده جونم شبت خوش. خوابای خوب ببینی.
اقای هاوش شب شما هم بخیر.
منم برم که دارم از خواب بی هوش میشم.

- - - Updated - - -

havash

New member
ظرف شستن که همه باید بشورن...
اگه تایپیک زنگ تفریح رو خونده باشید ما تایپیکم تمییز میکردیم.
تازه من یه بار به طور مجازی خونه ی قاصدکی رو تمییز کزدم و غذا هم پختم براش :25r30wi::25r30wi::25r30wi:

:25r30wi: منم شوخی کردم بابا جدی نگیرین

havash

New member

- - - Updated - - -

شب شما هم بخیر

hamidehjoon

New member
هنگامی که مصمم به انجام عملی شدید
باید درهای تردید را ببندید...

:ad54ad::riz277::smilies-azardl (113

rawy

New member
وراثت در کدام یک از انواع هراس بیشترین نقش را دارد؟
1. آگورافوبی
2. ترس از حیوانات
3. ترس از آمپول
4. ترس از مکان های بسته
بچه ها منم با سیستم گذارش دهی مخالفم ولی چون تازه وارد بودم نمی تونستم به اصول قبلی تاپیک اعتراض کنم الانم یه تست گذاشتم تا در جهت تغییر فضا حرکتی انجام داده باشم (هرچند تستش آبکیه ولی واسه شروع بد نیست). امید آن دارم که مقبول افتد!!!

سلاااااااااام بچه هاااااا :ad54ad:
یعنی من به شما افتخار می کنم که انقد زود اکتیو می شید ماشالا چشتون نزنم :thumbsupsmileyanim:
دست حمیده جون هم درد نکنه که کودتا کرد, می خوام یه قوانینی بذارم هر کی جرات داره اجرا نکنه :New (6):
آقای هاوش تستتون عاااااالی بود, اصلا هر تستی که همگی لطف می کنید و می ذارید عالیه به دلیل اینکه ذهن و آموخته ها رو به چالش می کشه
من فصل اضطرابی رو خوندم ولی جواب این سوالتون رو نمیییییییییییییی دوووووووووونستممممممممم :13:

rawy

New member
من تایید میکنم...
راوی از وقتی مدیر شده اصلا تغییر نکرده...:smilies-azardl (113
مدیر جونه خودمونه...
clap.gif
:(40):

خدا کنه نظر همه بچه ها همین باشه
مرسی پرندجون
آخه چه مدیری بابا اینی که اینجا نوشته بیشتر به یه شوخی شبیهه

rawy

New member
خانم مدیر که جواب سوال ما رو نداده رفت. حالا باز خوبه کاندیدای مدیریت هستش. سلام پرند خانم میشه یه توضیحی در مورد این قضیه کذایی بدین. من باید با اینا چیکار کنم

سلام, وقتی من آخرین پست رو گذاشتم پست شما هنوز ثبت نشده بود متاسفانه ندیدم ببخشید :riz513:
مرسی پرند جون که توضیح دادی
Like یعنی دوست داشتن دیگه آقای هاوش یعنی این :thumbsupsmileyanim:
هرکسی می تونه پست های دیگران رو که دوست داشته رو لایک بزنه اما پستهای خودش رو نه

balzak

New member
گفته اند:

90درصد نبوغ، عرق ریختن و 10 درصد آن الهام است :painting: :smilies-azardl (181:smilies-azardl (181

«مختصر روانپزشکی لینفورد ریس»

rawy

New member
درسته! ترس از آمپول :applause:
منظورم از گلابی راحت بودن تسته ایشالا تو کنکورم همینطور جواب بدین
این از سلیگمن بود؟
من اضطرابی کاپلان رو خوندم اینو توش ندیدم, بچه ها شما تو کاپلان هم این مورد رو دیدین؟ چون کتاب من 2003 هست

balzak

New member
خدا کنه نظر همه بچه ها همین باشه
مرسی پرندجون
آخه چه مدیری بابا اینی که اینجا نوشته بیشتر به یه شوخی شبیهه

راوی جان نظر همه اینه که مدیریتت 20 خدایش.
امیدوارم همیشه موفق باشی و سربلند:rose:

rawy

New member

ندونستن عیب نیست, نپرسیدن عیبه
از سمت چپ نوار بالا تشریف ببرید تو قسمت کنترل پنل کاربر, قسمت مشخصات کاربری شما, انتخاب / ویرایش آواتار

rawy

New member
راوی جان نظر همه اینه که مدیریتت 20 خدایش.
امیدوارم همیشه موفق باشی و سربلند:rose:

802421_Laie_54.gif

نظر لطف شماست
بچه ها از من نرنجن کافیه, حالا 20 هم نبود مشکلی نیست, منظورم اینه که چون اون عنوان اونجا نوشته شده اتفاق خاصی نیفتاده, من قبلا هم همین قدر بداخلاق بودم :25r30wi:

hamidehjoon

New member
این از سلیگمن بود؟
من اضطرابی کاپلان رو خوندم اینو توش ندیدم, بچه ها شما تو کاپلان هم این مورد رو دیدین؟ چون کتاب من 2003 هست

سلام بچه هاجونم
عزیزم توکاپلان فقط یه ص درموردهراسهاگفته احتمالا ازهالجین یاسلیگمن دراورده سوالو هاوش

rawy

New member
خب خب حالا می ریم سراغ قوانین جدید
این مواردی که اینجا میگم رو تو پست اول هم اضافه می کنم که هر عضو جدیدی اومد بدونه اینجا چه خبره و باید چه کاری انجام بده
در حال حاضر عضوهای ثابت اینجا : منم, پرند, یزدان, حمیده جون, هاوش, بالزاک, نگار (آقای یزدان چون مرتب نمیاین لطفا اعلام حضور بفرمایید که تو این برنامه شرکت می کنید یا خیر؟)
1- خوشبختانه هفت نفریم :4d564ad6: به همین ترتیبی که نوشتم هرکسی تو روز خودش مسئوله که یه جمله انگیزه دهنده حالا چه به صورت عکس چه نوشته تو تاپیک بذاره, اول صبح اینکار رو انجام بده یا آخر شب از شب قبل که اون جمله به عنوان شعار اون روزمون باشه , من شنبه, پرند یکشنبه, یزدان دوشنبه, حمیده جون سه شنبه, هاوش چهارشنبه, بالزاک پنج شنبه, نگار جمعه.
2- و بخش مهم قضیه اینه که قطعا هممون داریم درس می خونیم این بدیهیه, هرررر نکته ای که حین خوندن به نظرتون تووووووووپ و تاپ اومد حتی اگه دارید درس می خونید یه گوشه یادداشت کنید واسه تاپیک, هر کس بااااااااااید اقلا روزی یه تست یا سوال اینجا بذاره
3- و بقیه هم تک به تک باید بهش جواب بدن, (حتما به همراه سوال پست کنید که مشخص باشه در پاسخ به کدوم سوال هست) حتی اگه جواب اول داده شده صحیح باشه بقیه باید نظر خودشون رو بگن.
بعد از اینکه همه جوابهاشون رو گفتن طراح سوال هرکی بوده لطف کنه جواب درست رو حتمااااا با ذکر منبع (کتاب و شماره صفحه) پست کنه
4- هرکسی خودش سوالات خودش رو مدیریت کنه و حواسش باشه که آیا همه جواب دادن یا نه؟ و چه زمانی باید جواب رو بذاره
5- حتی اگه همه به سوال قبلیتون پاسخ ندادن و هنوز جواب اون رو نگذاشتید, سوال بعد روز بعد رو باید بگذارید
6- حداکثر یک روز صبر کنید که همه پاسخ بدن اگه کسی بود که تو پاسخدهی شرکت نکرد تو پستی که پاسخ رو می گذارید اسمش رو از بد بنویسید و جواب رو بدید (حتما به همراه سوال) که بقیه منتظر نمونن
7- ممکنه اعضاء شرکت کننده تو این شیوه کم و زیاد بشن, در هر صورت هرکسی که تمایل به مطالعه گروهی داره کار خودش رو انجام بده و منتظر کسی نباشه
با سپاس از همه

آخرین ویرایش:

rawy

New member
سلام بچه هاجونم
عزیزم توکاپلان فقط یه ص درموردهراسهاگفته احتمالا ازهالجین یاسلیگمن دراورده سوالو هاوش

سلام حمیده جون, ممنون, امیدوارم همینطوری باشه, خیلی ترسیدم از اینکه این نکته رو ندیدم و خیلی هم خوشحال شدم که این نکته رو که بلد نبود یادگرفتم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا