rawy
New member
راوی جونم من اصلا قصدجسارت به هیشکی روندارم چه برسه مدیر مگه جراتشودارم؟؟؟
یه جورایی منظورم این بوداگه قراره ماگروهی بخونیم پس ازشکل وهدف مطالعه گروهی فاصله نگیریم
البته میشد نسبت به این وضع بی تفاوت باشم وبراخودم بخونم مثل سال کنکورم که براخودم خوندم
اما مطالعه گروهی یه چیزدیگس.
منم گزارش دادن رو به شکل قبلیش قبول نداشتم اگه بچه هاموافق باشن اصلا دیگه گزارش ندیم فقط اشکالات وسوالات رومطرح کنیم وحرف وصحبتهای معمولی که انگیزه دهنده باشه
راوی جون من درک میکنم مدیربودن سخته وتاپیک زدن واستقبال نکردن زیادخوشایندنیست اما.....
موفق باشید
جسارت چیه عزیزم؟ من اصلا بحثم این نیست, نظر خودمو گفتم, منم بدم نمیاد تاپیک فعال باشه (هرچند خودم این اخلاق بد رو دارم که وقتی میام پای سیستم دیگه از درس یادم می ره:14: و به همین خاطر بعضی روزها اصلا نمیام یا سریع میام و می رم)
خب منم همینو میگم می گم فاصله نگیرید, شما الان یه سوال گذاشتید, نگار جون زحمت کشید توضیح داد, این خودش حرکته
منظورم اصلا در مورد مدیر بودن نیست, من به نظر خودم الان با وقتی که این اسم رو نداشتم هیچ فرقی نکردم (امیدوارم بچه ها هم اینو تایید کنن) برای تاپیک زدن نیاز به مدیر بودن نیست, تازه قبل اون بیشتر فعالیت داشتم, من خودم هم همیشه فعال نبودم و نمی شه این انتظار رو از بچه ها داشت چون همه کلی مشغله دارن.
اگه پیشنهادی داری که بشه تغییری ایجاد کرد بگو اگه عملی باشه استقبال می کنیم
پیشنهاد من اینه که : یک همین شماها و منی که الان میام همین کارهایی رو که از دیگران انتظار داریم خودمون انجام بدیم (این خودش می شه یه گروه فعال)
و دو اینکه بین خودمون که مرتب به تاپیک سر می زنیم تقسیم وظیفه کنیم, هرکسی تو یه هفته تا یک روز از هفته مسئول باشه که مثلا تست و سوال بذاره یا جملات و عبارات و تصاویر انرژی دهنده.
پیشنهاداتون رو بدید لطفا همگی, تماشاچی نباشید