مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
راوی جونم من اصلا قصدجسارت به هیشکی روندارم چه برسه مدیر مگه جراتشودارم؟؟؟
یه جورایی منظورم این بوداگه قراره ماگروهی بخونیم پس ازشکل وهدف مطالعه گروهی فاصله نگیریم
البته میشد نسبت به این وضع بی تفاوت باشم وبراخودم بخونم مثل سال کنکورم که براخودم خوندم
اما مطالعه گروهی یه چیزدیگس.
منم گزارش دادن رو به شکل قبلیش قبول نداشتم اگه بچه هاموافق باشن اصلا دیگه گزارش ندیم فقط اشکالات وسوالات رومطرح کنیم وحرف وصحبتهای معمولی که انگیزه دهنده باشه
راوی جون من درک میکنم مدیربودن سخته وتاپیک زدن واستقبال نکردن زیادخوشایندنیست اما.....
موفق باشید

جسارت چیه عزیزم؟ من اصلا بحثم این نیست, نظر خودمو گفتم, منم بدم نمیاد تاپیک فعال باشه (هرچند خودم این اخلاق بد رو دارم که وقتی میام پای سیستم دیگه از درس یادم می ره:14: و به همین خاطر بعضی روزها اصلا نمیام یا سریع میام و می رم)
خب منم همینو میگم می گم فاصله نگیرید, شما الان یه سوال گذاشتید, نگار جون زحمت کشید توضیح داد, این خودش حرکته
منظورم اصلا در مورد مدیر بودن نیست, من به نظر خودم الان با وقتی که این اسم رو نداشتم هیچ فرقی نکردم (امیدوارم بچه ها هم اینو تایید کنن) برای تاپیک زدن نیاز به مدیر بودن نیست, تازه قبل اون بیشتر فعالیت داشتم, من خودم هم همیشه فعال نبودم و نمی شه این انتظار رو از بچه ها داشت چون همه کلی مشغله دارن.
اگه پیشنهادی داری که بشه تغییری ایجاد کرد بگو اگه عملی باشه استقبال می کنیم
پیشنهاد من اینه که : یک همین شماها و منی که الان میام همین کارهایی رو که از دیگران انتظار داریم خودمون انجام بدیم (این خودش می شه یه گروه فعال)
و دو اینکه بین خودمون که مرتب به تاپیک سر می زنیم تقسیم وظیفه کنیم, هرکسی تو یه هفته تا یک روز از هفته مسئول باشه که مثلا تست و سوال بذاره یا جملات و عبارات و تصاویر انرژی دهنده.
پیشنهاداتون رو بدید لطفا همگی, تماشاچی نباشید

havash

New member
جسارت چیه عزیزم؟ من اصلا بحثم این نیست, نظر خودمو گفتم, منم بدم نمیاد تاپیک فعال باشه (هرچند خودم این اخلاق بد رو دارم که وقتی میام پای سیستم دیگه از درس یادم می ره:14: و به همین خاطر بعضی روزها اصلا نمیام یا سریع میام و می رم)
خب منم همینو میگم می گم فاصله نگیرید, شما الان یه سوال گذاشتید, نگار جون زحمت کشید توضیح داد, این خودش حرکته
منظورم اصلا در مورد مدیر بودن نیست, من به نظر خودم الان با وقتی که این اسم رو نداشتم هیچ فرقی نکردم (امیدوارم بچه ها هم اینو تایید کنن) برای تاپیک زدن نیاز به مدیر بودن نیست, تازه قبل اون بیشتر فعالیت داشتم, من خودم هم همیشه فعال نبودم و نمی شه این انتظار رو از بچه ها داشت چون همه کلی مشغله دارن.
پیشنهاد من اینه که : یک همین شماها و منی که الان میام همین کارهایی رو که از دیگران انتظار داریم خودمون انجام بدیم (این خودش می شه یه گروه فعال)
و دو اینکه بین خودمون که مرتب به تاپیک سر می زنیم تقسیم وظیفه کنیم, هرکسی تو یه هفته تا یک روز از هفته مسئول باشه که مثلا تست و سوال بذاره یا جملات و عبارات و تصاویر انرژی دهنده.

وراثت در کدام یک از انواع هراس بیشترین نقش را دارد؟
1. آگورافوبی
2. ترس از حیوانات
3. ترس از آمپول
4. ترس از مکان های بسته
بچه ها منم با سیستم گذارش دهی مخالفم ولی چون تازه وارد بودم نمی تونستم به اصول قبلی تاپیک اعتراض کنم الانم یه تست گذاشتم تا در جهت تغییر فضا حرکتی انجام داده باشم (هرچند تستش آبکیه ولی واسه شروع بد نیست). امید آن دارم که مقبول افتد!!!

parand

Well-known member
من تایید میکنم...
راوی از وقتی مدیر شده اصلا تغییر نکرده...:smilies-azardl (113
مدیر جونه خودمونه...
clap.gif
:(40):

havash

New member
سلام خانم مدیر. خوب شد اومدین. من یه سوال فنی دیگه دارم. پایین بعضی از پست های یه نواری هست که توش نوشته مثلا rawy like this !!! منظور از اینا چیه؟ بالای صفحه هم توی قسمت جهت اطلاع شما پیامهاش واسه من میاد ولی نمی دونم چیه؟

خانم مدیر که جواب سوال ما رو نداده رفت. حالا باز خوبه کاندیدای مدیریت هستش. سلام پرند خانم میشه یه توضیحی در مورد این قضیه کذایی بدین. من باید با اینا چیکار کنم

parand

Well-known member
خانم مدیر که جواب سوال ما رو نداده رفت. حالا باز خوبه کاندیدای مدیریت هستش. سلام پرند خانم میشه یه توضیحی در مورد این قضیه کذایی بدین. من باید با اینا چیکار کنم

سلام اقای هاوش...
با اجازه راوی جونم...
این کاندیدای مدیریت الکیه نشون دهنده ی اینه که من زیاد حرف زدم تو سایت:riz481:

کسی که پست شمارو لایک میکنه معنیش اینه که از پست شما خوشش اومده یا با نظر شما موافقه...
البته به معنی خونده شدن پست هم هست!(البته این مورد خیلی کم پیش میاد)

parand

Well-known member
وراثت در کدام یک از انواع هراس بیشترین نقش را دارد؟
1. آگورافوبی
2. ترس از حیوانات
3. ترس از آمپول
4. ترس از مکان های بسته
بچه ها منم با سیستم گذارش دهی مخالفم ولی چون تازه وارد بودم نمی تونستم به اصول قبلی تاپیک اعتراض کنم الانم یه تست گذاشتم تا در جهت تغییر فضا حرکتی انجام داده باشم (هرچند تستش آبکیه ولی واسه شروع بد نیست). امید آن دارم که مقبول افتد!!!

اینجا اعضای قدیمی و جدید نداریمااااااااا
:tonguesmiley:

فکر کنم هراس از امپول درست باشه.

parand

Well-known member
بچه ها اینکه نظری در مورد مسائلی که مطرح کردید ندادم خدایی نکرده حمل بر بی احترامی نیست.:riz304:

hamidehjoon

New member

پیشنهادای خودت خوب بود
همینم انجام بدیم خوبه
نظری ندارم یعنی ذهنم الان اکتیونیست نظری داشتم میگم
موفق باشید
رراسی پرندجون وهاوش خان سلام
خوب وخوشید

havash

New member
سلام اقای هاوش...
با اجازه راوی جونم...
این کاندیدای مدیریت الکیه نشون دهنده ی اینه که من زیاد حرف زدم تو سایت:riz481:

کسی که پست شمارو لایک میکنه معنیش اینه که از پست شما خوشش اومده یا با نظر شما موافقه...
البته به معنی خونده شدن پست هم هست!(البته این مورد خیلی کم پیش میاد)

ممنون. گفتم شاید باید به این لایک ها پاسخی بدم به خاطر همین پرسیدم.

parand

Well-known member
سلام حمیده جونم. خوبی؟؟؟
شرمنده سلام ندادم...
سرعتم انقد کمه جونم بالا میاد تا یه پست بزارم.

- - - Updated - - -

سلام حمیده جونم. خوبی؟؟؟
شرمنده سلام ندادم...
سرعتم انقد کمه جونم بالا میاد تا یه پست بزارم.

havash

New member
پیشنهادای خودت خوب بود
همینم انجام بدیم خوبه
نظری ندارم یعنی ذهنم الان اکتیونیست نظری داشتم میگم
موفق باشید
رراسی پرندجون وهاوش خان سلام
خوب وخوشید

سپاس حمیده خانم. شکر ایام به کام است و روزگار بر وفق مراد
فقط یه کم استرس دارم که به نظر خودم طبیعیه

hamidehjoon

New member
پرندجون منم مثل تو سخته برام پست گذاشتن باموبایل حوصله کامپیوترم ندارم
هاوش استرس همه داریم من که استرس شده چاشنی زندگی این روزام نگران نباش
راسی جواب سوالت چیه من هنوزنرسیدم اخ اضطرابو

havash

New member
پرندجون منم مثل تو سخته برام پست گذاشتن باموبایل حوصله کامپیوترم ندارم
هاوش استرس همه داریم من که استرس شده چاشنی زندگی این روزام نگران نباش
راسی جواب سوالت چیه من هنوزنرسیدم اخ اضطرابو

معذرت. من چون فعلا تمرکزم رو علومه دارم فصلای مربوط به علوم رو بیشتر می خونم( به ترتیبی که توی کتاب سلیگمن هست) به خاطر همین الان مشغول خوندن اضطرابی ها هستم
آره به نظر خودم هم این استرس طبیعیه در واقع خوبه که هست که اگه نبود درس نمی خوندم

hamidehjoon

New member
بچه ها من دیگه برم
امیدوارم اولا سلامت باشین ودوما خوب درس بخونید
موفق باشید
شبتون خوش

hamidehjoon

New member
معذرت. من چون فعلا تمرکزم رو علومه دارم فصلای مربوط به علوم رو بیشتر می خونم( به ترتیبی که توی کتاب سلیگمن هست) به خاطر همین الان مشغول خوندن اضطرابی ها هستم
آره به نظر خودم هم این استرس طبیعیه در واقع خوبه که هست که اگه نبود درس نمی خوندم

ای بابامعذرت چرا
راسی هاوش خان یه اواتارخشکل هم براخودت انتخاب کن
اینجوری بیشترقابل شناسایی میشی بااواتتار
بای

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا