مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamidehjoon

New member
عاغایه سوال دارم
به نظرتون یه معتاددرحال درمان که هنوزبه همسرش نه درموردمصرفش ونه درمورددرمانش چیزی نگفته وهمش دزدکی میادمرکزدرمان اعتیاد, درمورددرمانش نبایدبه همسرش چیزی بگه؟
یه پسری که سابقامعتادبوده والان داره برای درمان اعتیادش داره متادون میخوره اگه بخادازدواج کنه نبایدبه دختره موضوع روبگه؟
عاغااین هم نکته تستیه لطفا جواب بدید!

parand

Well-known member
محرومیت از خواب سبب تسریع در ظهور اثرات کدام داروها می شود؟؟؟؟؟
1.فلوکستین و سرترالین
2. تریمی پرامین و نورتریپتیلین
3.لورازپام و امی تریپتیلین
4.فلوکستین و نورتریپتیلین

hamidehjoon

New member
محرومیت از خواب سبب تسریع در ظهور اثرات کدارم داروها می شود؟؟؟؟؟
1.فلوکستین و سرترالین

سنگ مفت گنجیشک مفت
گزینه سه عاغا

yazdan

New member
عاغایه سوال دارم
به نظرتون یه معتاددرحال درمان که هنوزبه همسرش نه درموردمصرفش ونه درمورددرمانش چیزی نگفته وهمش دزدکی میادمرکزدرمان اعتیاد, درمورددرمانش نبایدبه همسرش چیزی بگه؟
یه پسری که سابقامعتادبوده والان داره برای درمان اعتیادش داره متادون میخوره اگه بخادازدواج کنه نبایدبه دختره موضوع روبگه؟

تو مورد اول فعلآ بنظرم بهتره نگید.چون همین ترس از آبروریزی انگیزه ی خوبیه برا ترکش که ممکنه با لو رفتنش ی جور افسارگسیختگی و بی پروایی براش پیش بیاره.از طرفی ممکنه بتونه ترک کنه که در اینصورت نیازی نداره بهای گذشترو بدهع. و گذشته از اینا برچسب یکی از عواملیه که توان آدمایی که ترک کردنو میشکنه چون هی بهشون سرکوفت میزنن و باعث میه به خودشون بگن من که بهم میگن معتاد خب بذار برم بکشم که زورم نیاد.(طرز فکر اشتباهیه و لی هست دیگه)

parand

Well-known member
عاغایه سوال دارم

خب حمیده جون بلاخره همسرشه یا نامزدش این دو تا خیلیییییییی با هم فرق دارن

parand

Well-known member
اگه همسرشه نگید بهتره......
ولی اگه قراره با هم ازدواج کنن و نامزدن بگید بهتره...
البته به نظر من....

yazdan

New member
عاغایه سوال دارم

تو مورد دوم
دقیقآ نمیدونم ولی اگه قوانین محرمانه بودن این اجازه رو نده که فکرمیکنم نمیده در اونصورت گه من بودم تمام تلاشمو میکردم که طرفو مجاب کنم ازدواجو موکول کنه به بعد از ترکش.و یا موضوع رو به دختره بگه که این دومیه بنظرم خطراتی که در بالا گفتمو داره.وممکنه دختره هم اونقدر دلباخته باشه که مطمین باشه این شوالیه ی رویاهاش میتونه ترک کنه و الباقی ماجرا.اگه لازم بود(یعنی ببینم به این زودیا خوب نمیشه و دختره در خطر آسیبه)چنان میبردمش تو فاز عاشقی که بره به دختره بگه به دلیل اینکه من لیاقتتو ندارم باهات ازدواج نمیکنم چون اعتیاد ندارم.
(اینطوری اصول محرمانه بودن حفظ میشه)دختر مردمم نجات پیدا میکنه یا حتی پسره که حالا ی دل نه صد دل عاشق شده عزمشو جزم میکنه و واقعآ ترک میکنه

hamidehjoon

New member
تمرکزمونن هردوموردش داریم
یزدان جان متاسفانه درمان ننگهدارنده بامتادون نقطه ضعفش اینه که ممکنه تاسالهانیازباشه طرف متادون بخوره وتوجامعه مصرف متادون هم تابو شده یعنی وحشتناکه
شایدیه روزی بالاخره زنشون جریانوفهمید اون وقته که واویلامیشه

yazdan

New member
محرومیت از خواب سبب تسریع در ظهور اثرات کدام داروها می شود؟؟؟؟؟
1.فلوکستین و سرترالین

هنوز نخوندم اینو(یعنی این اواخر نخوندمش)پرند جان مفهومی بگو من دربس درخدمتتم.یعنی جواب غلطم بدم قانعت میکنم که کلید مشکل داره

hamidehjoon

New member
تو مورد دوم
دقیقآ نمیدونم ولی اگه قوانین محرمانه بودن این اجازه رو نده که فکرمیکنم نمیده در اونصورت گه من بودم تمام تلاشمو میکردم که طرفو مجاب کنم ازدواجو موکول کنه به بعد از ترکش.و یا موضوع رو به دختره بگه که این دومیه بنظرم خطراتی که در بالا گفتمو داره.وممکنه دختره هم اونقدر دلباخته باشه که مطمین باشه این شوالیه ی رویاهاش میتونه ترک کنه و الباقی ماجرا.اگه لازم بود(یعنی ببینم به این زودیا خوب نمیشه و دختره در خطر آسیبه)چنان میبردمش تو فاز عاشقی که بره به دختره بگه به دلیل اینکه من لیاقتتو ندارم باهات ازدواج نمیکنم چون اعتیاد ندارم.
(اینطوری اصول محرمانه بودن حفظ میشه)دختر مردمم نجات پیدا میکنه یا حتی پسره که حالا ی دل نه صد دل عاشق شده عزمشو جزم میکنه و واقعآ ترک میکنه

یزدان بااین وضعیت مذاکرات 5بعلاوه1مردم. عاشقی یادشون رفته
مگه فیلم هندیه استاد!

yazdan

New member
تمرکزمونن هردوموردش داریم
یزدان جان متاسفانه درمان ننگهدارنده بامتادون نقطه ضعفش اینه که ممکنه تاسالهانیازباشه طرف متادون بخوره وتوجامعه مصرف متادون هم تابو شده یعنی وحشتناکه
شایدیه روزی بالاخره زنشون جریانوفهمید اون وقته که واویلامیشه

شما در حد توانتون میتونید کمک کنید و کنترل طولانی مدت درصورت عدم تمایل مراجع از توان شما خارجه.پس بهتره خودتونو درگیر عواقب طولانی مدت نکنید چون انرژی کاه هست براتون.
درضمن تابو شدنش کاملآ طبیعیه چون بعضیا مث قرص اسمارتیس متادون میخورن.
درضمن خیلی خوب میشه اگه طرف بدونه اتمام کار زمانیه که قرصم کنار گذاشته باشه .اینطوری تلاشش برای پیشرقت ادامه داره.
درصورت امکان پیشنهاد بده به این مراکز معتادان گمنام(na)هم سر بزنن چون خیلی برنامشون کارآمد و کاربردیه

hamidehjoon

New member
عاغاجان من برای این موضوع راه حل پیشنهادبدین سه ساله دارم تواین مرکزای درمان اعتیادکارمیکنم این تنهامشکلیه که براش راه حل قطعی پیدانکردم
مسیولین پیگیری کنند عاغا!

mosaffa7

New member
سلام دوست عزیز, امیدوارم زودتر مسائلتون حل بشه و با انرژی شروع کنید به خوندن
عزیزم یکی از دلائل مخالفت من برای گزارش دادن دقیقا همین مسئله است که ما تفکرمون رو روی این بگذاریم که واقعیت رقبایی که بیرون هستند همینه که اینجا داریم می بینیم!!!
ابداااااااااا اینطوری نیست, سال گذشته ثابت شد که اکثر رتبه های برتر اصلا گذرشون به اینجاها نیفتاده یا اگر هم افتاده بود تو بحث ها نبودند (البته به جز آقای مصفا که ایشون هم اوائل سکوت کرده بودند , خودمونو کشتیم تا اومدن تو جمع :tonguesmiley:)
به همین دلیل این بززززززززرگتریییییییین اشتباااااهه که گزارش دهی باعثش می شه که ما خودمو رو با این جمع مقایسه کنیم.
کسی که می خواد قبول بشه باید طرز فکری مثل ماریای عزیز داشته باشه "حرص به یادگیری, یک نکته بیشتر, یک کلمه بیشتر, کاری ندارم بقیه چی کار می کنن باید بیشتر یاد بگیرم" این طرز فکر هست که بعد از قبولی هم بزرگترین برگ برنده است, چون شک نکنید دانشجوی یک دانشگاه خوب بودن زبان و آمار فوق العاده قوی نیاز داره و به قول معروف یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک, بالاخره تو ارشد نتونی انگلیسی رو راه بندازی گیر میفتی ملخک :tonguesmiley: (البته عذر می خوام توهین نشه, در مثل مناقشه نیست)

با اینهمه کسی محدودیتی نذاشته, هرکدوم از دوستان که همچنان به گزارش دهی معتقدند این کار رو ادامه می دن و شما هم می تونید همراهشون باشید.
اینجا صفحه ی مطالعه ی گروهیه برای نکات تاپیک جدا هست, قرار نیست نکته بنویسیم قرار هست در مورد نکات بحث و بررسی کنیم.
تا ببینیم این جریان به چه صورت پیش می ره

سلام راوی جان و همه ی دوستان عزیز
دقیقا درست میفرمایید
پس بیش از اینکه دروسی که الان میخونید توی کنکور ارشد کمکتون کنه توی مقطع ارشد کمکتون خواهد کرد...پس بخونید و بخونید و بخونید با کیفیت و خوب...

yazdan

New member
یزدان بااین وضعیت مذاکرات 5بعلاوه1مردم. عاشقی یادشون رفته
مگه فیلم هندیه استاد!

چه ناامید!!!!!!!!!!!!بابا عاشق داریم اینجا در حد بوندس لیگا.یکیش همین آیلین خودمون.انقدر رمانتیکه که نگو.اوندفه ی آهنگ گذاشته بود برا دانلود آدم دلش هوس عروسی میکرد.(خیلی قشنگ بود)
در اون مورد دومی حدس زدم که شاید بخاطر دختره داره تلاش میکنه.درضمن این جماعت تو لحظات نیشگی هرکاری ممکنه بکنن.ببخشید فقط ی ایده بود.البته مصر هستم که شدنیه حتی به عنوان آخرین راه.

yazdan

New member
دقیقا درست میفرمایید
پس بیش از اینکه دروسی که الان میخونید توی کنکور ارشد کمکتون کنه توی مقطع ارشد کمکتون خواهد کرد...پس بخونید و بخونید و بخونید با کیفیت و خوب...

خدای من!!!!!مصفام اینجاس؟
درست اومدم؟اینجا تاپیک مطالعه ی گروهیه؟میدونستم بالاخره جون میگیره

- - - Updated - - -

دقیقا درست میفرمایید

منور کردی داداش.ممنون از راهنماییت هروقت فرصت داشتی تشریف بیار ی راهنمایی یا احوالپرسی بکن باعث قوت قبلب ماست

hamidehjoon

New member
شما در حد توانتون میتونید کمک کنید و کنترل طولانی مدت درصورت عدم تمایل مراجع از توان شما خارجه.پس بهتره خودتونو درگیر عواقب طولانی مدت نکنید چون انرژی کاه هست براتون.
درضمن تابو شدنش کاملآ طبیعیه چون بعضیا مث قرص اسمارتیس متادون میخورن.
درضمن خیلی خوب میشه اگه طرف بدونه اتمام کار زمانیه که قرصم کنار گذاشته باشه .اینطوری تلاشش برای پیشرقت ادامه داره.
درصورت امکان پیشنهاد بده به این مراکز معتادان گمنام(na)هم سر بزنن چون خیلی برنامشون کارآمد و کاربردیه

دقیقا درسته نمیشه ادم خودشودرگیرمسایلی که هم عواقب طولانی مدت داره هم عواقبش بارسنگینی رودوش درمانجوودرمانگرمیزاره کنه.
عاغامن سریه تست مورفین امفتامین سادهکه مریضای زن مرکزبایدبگیرم دارم تهدیدمیشم که اگه به دکتربگی تستم مثبته به داداشم میگم بیاداعدامت کنه اینکه دیگه جای خودداره

parand

Well-known member
حمیده جون چیزی که من دیدم این معتادان گرااام مخصوصا اینایی که با متادون ترک میکنن احتمال اینکه دوباره مواد مصرف کنن یا از هر نوعش یا به همون متادن معتاد شن خیلی بیشتر از ترکه...
پس مورد دوم دختره بفهمه بهتره..چون میشه پیشگیری ..
ولی حالا دختررو از کجا پیدا میکنید یا خانوم اون اقاهه رو؟؟

mosaffa7

New member
سلام یزدان عزیز
احوال شریف؟
ما ارادت داریم قربان خدمتتون
بنده گهگاه سر میزنم ولی چون همیشه دسترسی به نت ندارم نمیتونم منظم بیام
به یاد همه ی شما دوستای عزیز هستم
ایشالا با یه تلاش مضاعف بتونید نتیجه ی زحماتتون رو امسال بگیرید و سال دیگه شما رو دانشجوی انستیتو ببینم
راستی انستیتو رو دست کم نگیرید...و براش واقعا تلاش کنید که ارزش داره

parand

Well-known member
دقیقا درست میفرمایید

سلاااام اقای مصفا ...خوبید؟؟
چه عجب از اینورا....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا