محرومیت از خواب سبب تسریع در ظهور اثرات کدارم داروها می شود؟؟؟؟؟
1.فلوکستین و سرترالین
2. تریمی پرامین و نورتریپتیلین
3.لورازپام و امی تریپتیلین
4.فلوکستین و نورتریپتیلین
عاغایه سوال دارم
به نظرتون یه معتاددرحال درمان که هنوزبه همسرش نه درموردمصرفش ونه درمورددرمانش چیزی نگفته وهمش دزدکی میادمرکزدرمان اعتیاد, درمورددرمانش نبایدبه همسرش چیزی بگه؟
یه پسری که سابقامعتادبوده والان داره برای درمان اعتیادش داره متادون میخوره اگه بخادازدواج کنه نبایدبه دختره موضوع روبگه؟
عاغااین هم نکته تستیه لطفا جواب بدید!
عاغایه سوال دارم
به نظرتون یه معتاددرحال درمان که هنوزبه همسرش نه درموردمصرفش ونه درمورددرمانش چیزی نگفته وهمش دزدکی میادمرکزدرمان اعتیاد, درمورددرمانش نبایدبه همسرش چیزی بگه؟
یه پسری که سابقامعتادبوده والان داره برای درمان اعتیادش داره متادون میخوره اگه بخادازدواج کنه نبایدبه دختره موضوع روبگه؟
عاغایه سوال دارم
محرومیت از خواب سبب تسریع در ظهور اثرات کدام داروها می شود؟؟؟؟؟
1.فلوکستین و سرترالین
2. تریمی پرامین و نورتریپتیلین
3.لورازپام و امی تریپتیلین
4.فلوکستین و نورتریپتیلین
تو مورد دوم
دقیقآ نمیدونم ولی اگه قوانین محرمانه بودن این اجازه رو نده که فکرمیکنم نمیده در اونصورت گه من بودم تمام تلاشمو میکردم که طرفو مجاب کنم ازدواجو موکول کنه به بعد از ترکش.و یا موضوع رو به دختره بگه که این دومیه بنظرم خطراتی که در بالا گفتمو داره.وممکنه دختره هم اونقدر دلباخته باشه که مطمین باشه این شوالیه ی رویاهاش میتونه ترک کنه و الباقی ماجرا.اگه لازم بود(یعنی ببینم به این زودیا خوب نمیشه و دختره در خطر آسیبه)چنان میبردمش تو فاز عاشقی که بره به دختره بگه به دلیل اینکه من لیاقتتو ندارم باهات ازدواج نمیکنم چون اعتیاد ندارم.
(اینطوری اصول محرمانه بودن حفظ میشه)دختر مردمم نجات پیدا میکنه یا حتی پسره که حالا ی دل نه صد دل عاشق شده عزمشو جزم میکنه و واقعآ ترک میکنه
تمرکزمونن هردوموردش داریم
یزدان جان متاسفانه درمان ننگهدارنده بامتادون نقطه ضعفش اینه که ممکنه تاسالهانیازباشه طرف متادون بخوره وتوجامعه مصرف متادون هم تابو شده یعنی وحشتناکه
شایدیه روزی بالاخره زنشون جریانوفهمید اون وقته که واویلامیشه
سلام دوست عزیز, امیدوارم زودتر مسائلتون حل بشه و با انرژی شروع کنید به خوندن
عزیزم یکی از دلائل مخالفت من برای گزارش دادن دقیقا همین مسئله است که ما تفکرمون رو روی این بگذاریم که واقعیت رقبایی که بیرون هستند همینه که اینجا داریم می بینیم!!!
ابداااااااااا اینطوری نیست, سال گذشته ثابت شد که اکثر رتبه های برتر اصلا گذرشون به اینجاها نیفتاده یا اگر هم افتاده بود تو بحث ها نبودند (البته به جز آقای مصفا که ایشون هم اوائل سکوت کرده بودند , خودمونو کشتیم تا اومدن تو جمع :tonguesmiley
به همین دلیل این بززززززززرگتریییییییین اشتباااااهه که گزارش دهی باعثش می شه که ما خودمو رو با این جمع مقایسه کنیم.
کسی که می خواد قبول بشه باید طرز فکری مثل ماریای عزیز داشته باشه "حرص به یادگیری, یک نکته بیشتر, یک کلمه بیشتر, کاری ندارم بقیه چی کار می کنن باید بیشتر یاد بگیرم" این طرز فکر هست که بعد از قبولی هم بزرگترین برگ برنده است, چون شک نکنید دانشجوی یک دانشگاه خوب بودن زبان و آمار فوق العاده قوی نیاز داره و به قول معروف یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک, بالاخره تو ارشد نتونی انگلیسی رو راه بندازی گیر میفتی ملخک :tonguesmiley: (البته عذر می خوام توهین نشه, در مثل مناقشه نیست)
با اینهمه کسی محدودیتی نذاشته, هرکدوم از دوستان که همچنان به گزارش دهی معتقدند این کار رو ادامه می دن و شما هم می تونید همراهشون باشید.
اینجا صفحه ی مطالعه ی گروهیه برای نکات تاپیک جدا هست, قرار نیست نکته بنویسیم قرار هست در مورد نکات بحث و بررسی کنیم.
تا ببینیم این جریان به چه صورت پیش می ره
یزدان بااین وضعیت مذاکرات 5بعلاوه1مردم. عاشقی یادشون رفته
مگه فیلم هندیه استاد!
سلام راوی جان و همه ی دوستان عزیز
دقیقا درست میفرمایید
پس بیش از اینکه دروسی که الان میخونید توی کنکور ارشد کمکتون کنه توی مقطع ارشد کمکتون خواهد کرد...پس بخونید و بخونید و بخونید با کیفیت و خوب...
دقیقا درست میفرمایید
پس بیش از اینکه دروسی که الان میخونید توی کنکور ارشد کمکتون کنه توی مقطع ارشد کمکتون خواهد کرد...پس بخونید و بخونید و بخونید با کیفیت و خوب...
شما در حد توانتون میتونید کمک کنید و کنترل طولانی مدت درصورت عدم تمایل مراجع از توان شما خارجه.پس بهتره خودتونو درگیر عواقب طولانی مدت نکنید چون انرژی کاه هست براتون.
درضمن تابو شدنش کاملآ طبیعیه چون بعضیا مث قرص اسمارتیس متادون میخورن.
درضمن خیلی خوب میشه اگه طرف بدونه اتمام کار زمانیه که قرصم کنار گذاشته باشه .اینطوری تلاشش برای پیشرقت ادامه داره.
درصورت امکان پیشنهاد بده به این مراکز معتادان گمنام(na)هم سر بزنن چون خیلی برنامشون کارآمد و کاربردیه
دقیقا درست میفرمایید