مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
ایلین جوونم دو تا اواتار اخریت مبارک.....
دوتاشون خوشگلن...
این اخریه خیلی به حسو حال ما میخوره.........

yazdan

New member
پرند جون خودمونیم وسواس لایک گرفتی هاااااااا :tonguesmiley: (خوشبختانه همچین اختلالی ثبت نشده که به برچسب زدن متهم بشم)
درستش کردم عزیزم برو لایک کن حالشو ببر :25r30wi:

خب درست نشده باشه!!!!!!!!!!خودمون براش درست میکنیم.پس دوستی برا چیه.نمردیم دیدیم این تاپیک 3صفحه جلو رفته
خب حالا این سوالو مینویسم ببینم سخته یا آسون:

اختلال روانپریشی گذرا بیشتر به کدام یک از اختلالات زیر شبیه است؟
1.اسکیزوفرنی
2.اسکیزوفرنی فرم
3بوفه دلیران
4.اختلال هذیانی

وای چقدر سخته.من نکته مینویسم راوی.به همین راضی باش.منو که میشناسی ی دفه غیب میشما.

yazdan

New member
قربونت برم عزیزم شکر بد نیستم
سلامتی
شما چطوری؟
اگه از آقای یزدان بپرسی خیلیییییی دوست دارن که اونا ناراحت بشن :25r30wi: اگه راه داشت یه سیم خاردار دور این تاپیک می کشید
گزارش سرجاشه, منتها به هر شیوه ای که دوس داشتی بگو

به ی شرکت کامپیوتری سپردم ی ویروس تهیه کنن که اعضای غیر عضو درصورت مراجعه ی طولانی و مداوم به این صفحه و نظر ندادن مانیتور بترکه تو صورتشون همچین خنک بشیم.

yazdan

New member
مرررررسی عزیزم منم خووبم...
اتفاقا همین که پست اقای یزدانو خوندم یادم افتاد که تو بعضی فروما بعضی تایپیکارو همه بهشون دسترسی ندارن.....
منم به شیوه ی شما گزارش میدم ...[/Qپرند جان یا راوی ی پیگیری بکنید ببینید میشه اینکارو بکنیم برا اینجام؟! من کارد بهم بزنی خونم درنمیاد

rawy

New member
خب درست نشده باشه!!!!!!!!!!خودمون براش درست میکنیم.پس دوستی برا چیه.نمردیم دیدیم این تاپیک 3صفحه جلو رفته
خب حالا این سوالو مینویسم ببینم سخته یا آسون:

1.اسکیزوفرنی
2.اسکیزوفرنی فرم
3بوفه دلیران
4.اختلال هذیانی

وای چقدر سخته.من نکته مینویسم راوی.به همین راضی باش.منو که میشناسی ی دفه غیب میشما.

:25r30wi:
ایول تست :4d564ad6:
(فوقش اینه که غلط جواب می دیم دیگه)

تست به این خوبی ببین چه خوب تست می نویسی ببین, چه قشنگ شده, ببین بلدی تست خوب طرح کنی :tonguesmiley:
عاقا جسارتا من نکته بخوام بخونم فلش های خودمو ترجیح می دم , درجریان هستید که :tonguesmiley:
(ممنون به خاطر تستی که گذاشتید)

rawy

New member
1.اسکیزوفرنی
2.اسکیزوفرنی فرم
3بوفه دلیران
4.اختلال هذیانی

یعنی تو کتاب شما دقیقا همچین چیزی ذکر شده؟
کتاب من قدیمیه نداره که :(50):
استدلال خودم: :smilies:
علائمش به اسکیزوفرنی شبیه هست و ممکنه توهم و هذیان هم داشته باشند (از بین این چهارتا باید یک باشه)
اما از طرفی مثل اسکیزوافکتیو (که تو گزینه ها نیست) شروعش با یه حادثه آسیب زاست و به سطح پایه شون هم برمی گردند

rawy

New member
1.اسکیزوفرنی
2.اسکیزوفرنی فرم
3بوفه دلیران
4.اختلال هذیانی

پیداش کردم بوفه دلیران درسته :14:
یعنی از کجا نکته در آوردیااااااااااااا, ایول اصلا اون قسمت رو نخونده بودم :tonguesmiley:

rawy

New member
یعنی تو کتاب شما دقیقا همچین چیزی ذکر شده؟
کتاب من قدیمیه نداره که :(50):
استدلال خودم: :smilies:
علائمش به اسکیزوفرنی شبیه هست و ممکنه توهم و هذیان هم داشته باشند (از بین این چهارتا باید یک باشه)
اما از طرفی مثل اسکیزوافکتیو (که تو گزینه ها نیست) شروعش با یه حادثه آسیب زاست و به سطح پایه شون هم برمی گردند

دوستان شما که غریبه نیستین من با همین استدلالها کنکور می دم :14:
برام دعا کنید خوب شم
مچکرم

hamidehjoon

New member
به ی شرکت کامپیوتری سپردم ی ویروس تهیه کنن که اعضای غیر عضو درصورت مراجعه ی طولانی و مداوم به این صفحه و نظر ندادن مانیتور بترکه تو صورتشون همچین خنک بشیم.

وااااااااااااااای چقدرخشن
یزدان نکنه تازه اختلال شخصیت ضداجتماعی روخوندی؟؟
استادشماخونسردباش

hamidehjoon

New member
بچه ها شما نگران چی هستین؟؟
اینکه عده ای مجهول الهویه میان زاغ سیای یزدان بزرگ روچوب میزنن مهمه یامذاکرات 5بعلاوه1؟؟
شوخی کردم
مگه نه اینکه هرکسی به اندازه تلاشش مزدمیگیره؟؟؟پس نگران اون افرادزاغ سیاچوب زن نباشین!

hamidehjoon

New member
من چندروزنبودم با اتاق جنیان از رونق افتاد!
مسیولان محترم پیگیری کنند!
عاغاببخشیدصفحه کلیدموبایلم همزه نداره براهمین بجاش ی گذاشتم
براصفحه کلیدموبایل منم مسیولین پیگیری کنند پاک ابروم رفت

hamidehjoon

New member
جواب سوالونمیدونم بین دوتاگزینه شک دارم
اسکیزوفرنی فرم وبوفه دلیران
ظاهراراوی جون شک ماروبرطرف کرده درسته استادیزدان؟؟

hamidehjoon

New member
راسی بچه ها چیه پرندجون وایلین جون درجستجوی هویت برای اواتارشون دچارگم گشتگی شدن؟؟بچه هاازنظرمن اواتارهمه قشنگه حتی اواتاریزدان بزرگ!
اریکسون بیادپیگیری کنه!

aylinn

New member
من امروز از ده به خودم نمره 5 می دم, یه ذره خوشحالم چون بالاخره از این چاله ی سایکوزها بیرون اومدم , البته بماند که افتادم تو چاه خلقی :25r30wi: (شوخی کردما دعوام نکنید)

این چاله ها تمومی نداره که تازه باید مراقب بود که خودمونم تو این چاله ها گیر نکنیم برای من چاله خلقیا عمیق تر و تاریک تراز چاله سایکوزاست هر وقتم میافتم توش به زور خودمو می کشم بیرون.:wacsmiley:

aylinn

New member
راسی بچه ها چیه پرندجون وایلین جون درجستجوی هویت برای اواتارشون دچارگم گشتگی شدن؟؟بچه هاازنظرمن اواتارهمه قشنگه حتی اواتاریزدان بزرگ!
اریکسون بیادپیگیری کنه!

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:آره دقیقا .
عجب تشخیص توپپی .
من هنوز تو مرحله وقفه هویتم.100%
البته خودمو میگما پرند جونو نمیدونم.

aylinn

New member

:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

yazdan

New member
وااااااااااااااای چقدرخشن
یزدان نکنه تازه اختلال شخصیت ضداجتماعی روخوندی؟؟
استادشماخونسردباش

نه هنوز تازه اختلال سلوکو خوندم،فکر کن ضداجتماعیو بخونم چه کارا که انجام نمیدم:ph34r-smiley::25r30wi:

yazdan

New member
:25r30wi:
ایول تست :4d564ad6:
(فوقش اینه که غلط جواب می دیم دیگه)

تست به این خوبی ببین چه خوب تست می نویسی ببین, چه قشنگ شده, ببین بلدی تست خوب طرح کنی :tonguesmiley:
عاقا جسارتا من نکته بخوام بخونم فلش های خودمو ترجیح می دم , درجریان هستید که :tonguesmiley:
(ممنون به خاطر تستی که گذاشتید)

این تمام پتانسیلم بود که ی جا ریختم تو این تست
این سوالو تو فلشات داشتی؟در این صورت خیلی خوب نوشتی چون سوال ریزیه(تعریف از خود نباشه البته)

آخرین ویرایش:

yazdan

New member
جواب سوالونمیدونم بین دوتاگزینه شک دارم
اسکیزوفرنی فرم وبوفه دلیران
ظاهراراوی جون شک ماروبرطرف کرده درسته استادیزدان؟؟

این چه طرزه صحبت کردنه آخه .ناسلامتی مدیره ها!ببین ی کاری میکنی بیاد در اینجارو ببنده هممون آواره بشیم؟!
راوی اشتباهم که بگه لابد صلاح میدونه.(البته شایعه راه نیفته،درست جواب داد.خدایی آسیب و شخصیت و روان درمانی رو قورت داده.برا به چالش کشیدنش باید برم سروقت بقیه ی کتابا)

راستی دوستان این کتاب بالنی بنظرم خیلی مسخرس و نکاتش کمه.لطفآ نکات اونو که فکرمیکنین خیلی مهمه بگید که داشته باشیم.درضمن کتاب رشدم نکته زیاد داره ازونم غافل نشیم بهتره

- - - Updated - - -

اریکسون بیادپیگیری کنه!

بالاخره یکی پیدا شد ی برچسب به آیلین بزنه انتقام منو بگیره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا