مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
بنده چون سیناپسام الان ازکار افتادن فردا که از سالن مطالعه برگردم ی پاسخی میدم که لال از دنیا نرم
درضمن طرح بسیار خوبیه.پارسالم تشکر نمودیم امسالم کماکان متشککریم.
البته بگما کار نیکو کردن از پر کردن است.حالا اون گزارشه باشه اینم باشه بدنیست.هرچندکه درست میگی و اینطوری ی خیریم به اون جماعت آب زیر کاهی که پارسال نمونشونو داشتیم میرسه که خداییش ی موی تنمم راضی نیست اما چه میشه کرد؟.(سو تفاهم نشه ها،اوناییکه منظور من هستن خیلیاشون اصلآ عضو اننجمنم نیستن چه برسه به اینکه بیان نظر بدن،بلکه فقط میاان اینجا ذاق سیای رقاباشونو چوب میزنن)پس دوستان فکر بد نکنید.

منتظر پاسختون هستم
نیاز به تشکر نیست فقط وقتی بتونیم عملیش کنیم کلی ذوق می کنم :4d564ad6:

بله در مورد نظر شما نسبت به اون جماعت اطلاع دارم, به نظرم اگر گزارش دادن به این شکل باشه که مثلا امروز اون قسمتهایی که باید می خوندم رو خوندم و از خودم رضایت دارم یا ندارم, یا از ده به خودم مثلا ده می دم یا صفر می دم, اگه به این شکل باشه بهتره

این پیشنهاد رو در مورد مطالعه ی گروهی دارم که هرکسی که داره هر کتابی رو مطالعه می کنه, از همون قسمتی که در حال حاضر بهش مشغول هست سوال طرح کنه (کتاب, فصل و حتی صفحه اش رو هم بگه), هرچندتا سوال که فرصت کردیم, حتی هفته ای یه بار فقط جمعه ها و اینجا بذاریم و همه تو پاسخ دهی شرکت کنیم, حتی وقتی جواب تکراریه, چون بارها دیدم مطالبی که مثلا با دوستام اختلاف نظر داشتیم و مجبور شدیم به کتاب مراجعه کنیم خیلیییییی بهتر تو ذهن تثبیت می شن و هیچ وقت از یاد نمی رن. حتی بهتره که تعداد نکات مطرح شده کم باشه, اما خیلیییییی مهم باشند و حسابی در موردشون بحث و تبادل نظر کنیم.
این بود انشای من :rolleyessmileyanim:

rawy

New member
در طول دوره ای اسکیزوافکتیو بدون اینکه گسستی در طول دوره ایجاد بشه افسردگی اساسی مانیا یا مختلط همزمان با معیارهای الف اسکیزوفرنی وجود داشته باشن. در طول همین دوره علایم خلقی باید در بخش قابل توجهی از کل زمان همین دوره وجود داشته باشه اما توهم و هذیان حداقل به مدت 2 هفته بدون علایم خلقی باید وجود داشته باشه .

خیلییییییییی ممنونم آیلین جونم :thanks:
توی فلشی که نوشته بودم مورد پ رو اشتباها نوشته بودم که خلقی تو تمام دوره های فعال و باقیه ای باید باشه
بعد هی گیج شده بودم که اگه خلقی تو تمام دوره ها باید باشه پس توهم و هذیان بدون وجود خلقی معیار ب چطور ممکنه؟؟؟ :smiliess (12):
دیشب که اینجا داشتم تایپش می کردم تازه متوجهه اشتباهم شدم (بنابراین این روش این حسن رو هم داره :smiliess (3):)

rawy

New member
در طول دوره ای اسکیزوافکتیو بدون اینکه گسستی در طول دوره ایجاد بشه افسردگی اساسی مانیا یا مختلط همزمان با معیارهای الف اسکیزوفرنی وجود داشته باشن. در طول همین دوره علایم خلقی باید در بخش قابل توجهی از کل زمان همین دوره وجود داشته باشه اما توهم و هذیان حداقل به مدت 2 هفته بدون علایم خلقی باید وجود داشته باشه .

این نکته رو هم خودم اضافه کنم که :
در عمل بالینگران وقتی که 15 تا 20 درصد کل طول بیماری خلقی باشه تشخیص اسکیزوافکتیو می دن
(حفظی گفتم درسته؟ :33: بدجنسی کردم که مجبور شید از کتاب چک کنید :whistle:)

aylinn

New member
این نکته رو هم خودم اضافه کنم که :
در عمل بالینگران وقتی که 15 تا 20 درصد کل طول بیماری خلقی باشه تشخیص اسکیزوافکتیو می دن
(حفظی گفتم درسته؟ :33: بدجنسی کردم که مجبور شید از کتاب چک کنید :whistle:)

:applause::applause:

yazdan

New member

دیر رسیدم:14::dadad4:

راستش من سوال طرح کردنم نمیاد ولی هرنکته ای که بنظرم خیلی خیلی مهم باشه سعی میکنم اینجا بنویسم.

درضمن امروز از ده بخودم 3میدم.(خیلی ایده ی خوبیه)حال اون جماعتم گرفته میشه.

parand

Well-known member
سلاااااااااام به همه
میشه یه نفر تو خصوصی به من بگه اینکه بقیه بدوونن ما چی خوندیم چه ضرری واسه ما داره؟؟؟
این پستمو بعدا پاک میکنم......

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rawy

New member
دیر رسیدم:14::dadad4:

راستش من سوال طرح کردنم نمیاد ولی هرنکته ای که بنظرم خیلی خیلی مهم باشه سعی میکنم اینجا بنویسم.

درضمن امروز از ده بخودم 3میدم.(خیلی ایده ی خوبیه)حال اون جماعتم گرفته میشه.

نه دیر نیست, هرکی جواب خودش رو بده هرچند تکراری برای اینکه خودمون یاد بگیریم بهتره که تکرار بشه (می خواید از زیر تایپ در برید؟ :New (6):)
استاااااااااد طرح سوال آیلیییییییییییین, عاااااااااشق تستاشم
تنبلی نکنید همون نکته رو فعل و فاعلش رو جابه جا کنید سوال بشه دیگه عهههههه

rawy

New member
سلاااااااااام به همه
میشه یه نفر تو خصوصی به من بگه اینکه بقیه بدوونن ما چی خوندیم چه ضرری واسه ما داره؟؟؟
این پستمو بعدا پاک میکنم......

سلام پرندجون خوبی؟
نیازی به خصوصی نیست عزیزم
جمع ما اینجا یه جمع دوستانه است و بیشتر از اینکه باهم رقابت داشته باشیم رفاقت داریم
ولی بعد از اعلام نتایج مشخص شد که بازدید کننده هایی بودن که حتی بدون اینکه ثبت نام کرده باشند از این تبادل اطلاعات ما استفاده می کردند و خودشون هیچ کمکی به بقیه نکردند متاسفانه و ممکنه بازهم این اتفاق بیفته و کاریش نمی شه کرد.
و اینکه بقیه بدونن چی خوندیم هیچ ضرری برای شما نداره اگه خودت باهاش راحتی, من باهاش راحت نیستم
پرند جون ببخشید به جای نقل قول باز ویرایش کردم :25r30wi::tonguesmiley:
جالب اینجاست خودم دارم دنبال پستم می گردم :25r30wi:

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
راوووووووی حالا من چجوری پستتو لابک کنم..........:65d6a5d6s::(50):

rawy

New member
راوووووووی حالا من چجوری پستتو لابک کنم..........:65d6a5d6s::(50):

پرند جون خودمونیم وسواس لایک گرفتی هاااااااا :tonguesmiley: (خوشبختانه همچین اختلالی ثبت نشده که به برچسب زدن متهم بشم)
درستش کردم عزیزم برو لایک کن حالشو ببر :25r30wi:

parand

Well-known member
سلام پرندجون خوبی؟
نیازی به خصوصی نیست عزیزم
جمع ما اینجا یه جمع دوستانه است و بیشتر از اینکه باهم رقابت داشته باشیم رفاقت داریم
ولی بعد از اعلام نتایج مشخص شد که بازدید کننده هایی بودن که حتی بدون اینکه ثبت نام کرده باشند از این تبادل اطلاعات ما استفاده می کردند و خودشون هیچ کمکی به بقیه نکردند متاسفانه و ممکنه بازهم این اتفاق بیفته و کاریش نمی شه کرد.
و اینکه بقیه بدونن چی خوندیم هیچ ضرری برای شما نداره اگه خودت باهاش راحتی, من باهاش راحت نیستم
پرند جون ببخشید به جای نقل قول باز ویرایش کردم :25r30wi::tonguesmiley:
جالب اینجاست خودم دارم دنبال پستم می گردم :25r30wi:
مرررسی خانووم مدیر گل از توضیحاتت.....
خوبی راوی جون؟؟؟
چخبر؟؟؟
خب ما با هم دوستیم ولی دوست ندارم حتی بقیه که عضو نیستن و به این تایپیک سر میزنن ناراحت شن. به خاطر همین گفتم تو خصوصی بهم بگید.
وقتی کسی گزارش نده من تنها چجوری گزارش بدم.... تابع جمعم هر کاری شما دوستای گلم کردید باهاتون موافقم....

rawy

New member
من امروز از ده به خودم نمره 5 می دم, یه ذره خوشحالم چون بالاخره از این چاله ی سایکوزها بیرون اومدم , البته بماند که افتادم تو چاه خلقی :25r30wi: (شوخی کردما دعوام نکنید)

parand

Well-known member
پرند جون خودمونیم وسواس لایک گرفتی هاااااااا :tonguesmiley: (خوشبختانه همچین اختلالی ثبت نشده که به برچسب زدن متهم بشم)
درستش کردم عزیزم برو لایک کن حالشو ببر

اره حتما باید پستی که میخوونم لایک کنم مخصوصا اگه اون پستو یکی از دوستام نوشته باشن....

rawy

New member
مرررسی خانووم مدیر گل از توضیحاتت.....
خوبی راوی جون؟؟؟
چخبر؟؟؟
خب ما با هم دوستیم ولی دوست ندارم حتی بقیه که عضو نیستن و به این تایپیک سر میزنن ناراحت شن. به خاطر همین گفتم تو خصوصی بهم بگید.
وقتی کسی گزارش نده من تنها چجوری گزارش بدم.... تابع جمعم هر کاری شما دوستای گلم کردید باهاتون موافقم....

قربونت برم عزیزم شکر بد نیستم
سلامتی
شما چطوری؟
اگه از آقای یزدان بپرسی خیلیییییی دوست دارن که اونا ناراحت بشن :25r30wi: اگه راه داشت یه سیم خاردار دور این تاپیک می کشید
گزارش سرجاشه, منتها به هر شیوه ای که دوس داشتی بگو

parand

Well-known member
قربونت برم عزیزم شکر بد نیستم
سلامتی
شما چطوری؟
اگه از آقای یزدان بپرسی خیلیییییی دوست دارن که اونا ناراحت بشن :25r30wi: اگه راه داشت یه سیم خاردار دور این تاپیک می کشید
گزارش سرجاشه, منتها به هر شیوه ای که دوس داشتی بگو
مرررررسی عزیزم منم خووبم...
اتفاقا همین که پست اقای یزدانو خوندم یادم افتاد که تو بعضی فروما بعضی تایپیکارو همه بهشون دسترسی ندارن.....
منم به شیوه ی شما گزارش میدم ...

rawy

New member
اره حتما باید پستی که میخوونم لایک کنم مخصوصا اگه اون پستو یکی از دوستام نوشته باشن....

:riz513: حواسم نبود :rolleyessmileyanim: (دیگه منو تحمل کنید دیگه, رمم در همین حد می کشه) :25r30wi:
(امشب من تو فاز مانیکم گویا)

parand

Well-known member
خب من امروز از 10 به خودم 5 میدم چون دقیقا نصف برنامم اجرا شد........

parand

Well-known member
:riz513: حواسم نبود :rolleyessmileyanim: (دیگه منو تحمل کنید دیگه, رمم در همین حد می کشه) :25r30wi:
(امشب من تو فاز مانیکم گویا)
راووووی بعد مدتها باهات صحبت کردم روحیم تغییر کرد. مررسی...

rawy

New member
من برم ببینم این مازاد انرژی رو می تونم ازش استفاده بهینه کنم؟
شب بر همه خوش احتمالا تا شب فردا :smiliess (10):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا