rawy
New member
بنده چون سیناپسام الان ازکار افتادن فردا که از سالن مطالعه برگردم ی پاسخی میدم که لال از دنیا نرم
درضمن طرح بسیار خوبیه.پارسالم تشکر نمودیم امسالم کماکان متشککریم.
البته بگما کار نیکو کردن از پر کردن است.حالا اون گزارشه باشه اینم باشه بدنیست.هرچندکه درست میگی و اینطوری ی خیریم به اون جماعت آب زیر کاهی که پارسال نمونشونو داشتیم میرسه که خداییش ی موی تنمم راضی نیست اما چه میشه کرد؟.(سو تفاهم نشه ها،اوناییکه منظور من هستن خیلیاشون اصلآ عضو اننجمنم نیستن چه برسه به اینکه بیان نظر بدن،بلکه فقط میاان اینجا ذاق سیای رقاباشونو چوب میزنن)پس دوستان فکر بد نکنید.
منتظر پاسختون هستم
نیاز به تشکر نیست فقط وقتی بتونیم عملیش کنیم کلی ذوق می کنم :4d564ad6:
بله در مورد نظر شما نسبت به اون جماعت اطلاع دارم, به نظرم اگر گزارش دادن به این شکل باشه که مثلا امروز اون قسمتهایی که باید می خوندم رو خوندم و از خودم رضایت دارم یا ندارم, یا از ده به خودم مثلا ده می دم یا صفر می دم, اگه به این شکل باشه بهتره
این پیشنهاد رو در مورد مطالعه ی گروهی دارم که هرکسی که داره هر کتابی رو مطالعه می کنه, از همون قسمتی که در حال حاضر بهش مشغول هست سوال طرح کنه (کتاب, فصل و حتی صفحه اش رو هم بگه), هرچندتا سوال که فرصت کردیم, حتی هفته ای یه بار فقط جمعه ها و اینجا بذاریم و همه تو پاسخ دهی شرکت کنیم, حتی وقتی جواب تکراریه, چون بارها دیدم مطالبی که مثلا با دوستام اختلاف نظر داشتیم و مجبور شدیم به کتاب مراجعه کنیم خیلیییییی بهتر تو ذهن تثبیت می شن و هیچ وقت از یاد نمی رن. حتی بهتره که تعداد نکات مطرح شده کم باشه, اما خیلیییییی مهم باشند و حسابی در موردشون بحث و تبادل نظر کنیم.
این بود انشای من :rolleyessmileyanim: