مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
سلام
پرند جان باز دوباره رو زمین طاقتت نگرفت پرکشیدی بری رو ماه بشینی؟سازمان هوا فضا آشنا داری دست ماهم بگیر

من امروز 6ساعت خوندم نصفش زبان(غیر ارشد)و نصفشم برا ارشد.من دارم کتاباییو که پارال خوندم خلاصه نویسی میکنم و کتابایی که نخوندمو درحین خوندن زیر مطالب مهمشونو خط میکشم.

yazdan

New member
سلام,دیروز کتاب بالینی کرامر بالاخره خریدم :tonguesmiley: امروز هم کاپلان و فصل 1 بالینی و لغت و نصف فصل رواندرمانی خوندم.هیلگارد هم چند روز پیش تموم شد.

بله میبینم که در دور جدید رقابت برای ارشد ی پدیده ی جدید ظهور کرده.
همین فرمون پیش بری میترکونی.فقط سعی کن هر روز از روز قبل بهتر بشی.

yazdan

New member
یعنی امسال فقط ما 3نفر داریم برا ارشد میخونیم؟:33:پس نخونیم چون خودبخود قبول میشیم دیگه.

دوستان من کم عصبی میشم ولی وای اگه عصبانی بشم.ریسک نکنید بزارید اون روی منو نبینید(پاشید بیاید گزارش بدید):smilies-azardl (12):mad_majidonline::New (6):

sepideeee

New member

بچه ها یه سوال .... شماها پارسال همه ی منابعو طبق منابع اعلام شده خوندید؟؟ اونوقت رتبتون چند شده که قبول نشدین؟؟؟ اگه خوندین و قبول نشدین یهو من دیگه نخونم :sad:

parand

Well-known member
سلام
پرند جان باز دوباره رو زمین طاقتت نگرفت پرکشیدی بری رو ماه بشینی؟سازمان هوا فضا آشنا داری دست ماهم بگیر

من امروز 6ساعت خوندم نصفش زبان(غیر ارشد)و نصفشم برا ارشد.من دارم کتاباییو که پارال خوندم خلاصه نویسی میکنم و کتابایی که نخوندمو درحین خوندن زیر مطالب مهمشونو خط میکشم.
سلااام اقای یزدان...:ad54ad:
خلاصه نویسی خوبه ولی وقت گیره یه مدت فلش نویسی کردم دیدم وقتمو خیلی می گیره به خاطر همین تو حاشیه کتاب نکته می نویسم یا زیر نکات مهم خط میکشم....
ولی شما که 8 ماه فرصت دارید عالیـــــــــه........
بعــــــــــله دیگه...
اون چند وقتیم که اومدم زمین به خاطر این بود که میخواستن بهم بال بدن که بتوونم برم اینور اونور.......:whistle::25r30wi:

parand

Well-known member
حمیده جون و ادم برفیه عزیز کجایید؟؟؟؟:33:
خیلی وقته گزارش ندادینا؟؟؟؟

yazdan

New member

بچه ها یه سوال .... شماها پارسال همه ی منابعو طبق منابع اعلام شده خوندید؟؟ اونوقت رتبتون چند شده که قبول نشدین؟؟؟ اگه خوندین و قبول نشدین یهو من دیگه نخونم :sad:

با این روحیه میخوای روانشناسم بشی؟بعدشم یعنی اگه الان بهت بگن اگه از حالا بخونی سال بعد(94)با رتبه ی خوب قبول میشی واقعآ نمیخونی؟
درضمن ماهایی که قبول نشدیم نقاط ضعفی هم داشتیم که تو باید اونارو نداشته باشی.مث بی نظمی(من اول هفته میخوندم آخرشو تعطیل میکردم.6ما ه اولو خوب خوندم 6 ماه آخرو گند زدم)از جمله آمارو که خیلی خوب شده بودم اما مرور نکردم و همشو یادم رفت.

yazdan

New member
سلااام اقای یزدان...:ad54ad:
خلاصه نویسی خوبه ولی وقت گیره یه مدت فلش نویسی کردم دیدم وقتمو خیلی می گیره به خاطر همین تو حاشیه کتاب نکته می نویسم یا زیر نکات مهم خط میکشم....
بعــــــــــله دیگه...
اون چند وقتیم که اومدم زمین به خاطر این بود که میخواستن بهم بال بدن که بتوونم برم اینور اونور.......:whistle::25r30wi:

درسته وقت میگیره اما در عوض موقع مرور انقدر کارت راحت میشه که اصلآ دوست نداری برگردی به گذشته و کاری غیر از این انجام بدی:smiliess (3):

sepideeee

New member
با این روحیه میخوای روانشناسم بشی؟بعدشم یعنی اگه الان بهت بگن اگه از حالا بخونی سال بعد(94)با رتبه ی خوب قبول میشی واقعآ نمیخونی؟
درضمن ماهایی که قبول نشدیم نقاط ضعفی هم داشتیم که تو باید اونارو نداشته باشی.مث بی نظمی(من اول هفته میخوندم آخرشو تعطیل میکردم.6ما ه اولو خوب خوندم 6 ماه آخرو گند زدم)از جمله آمارو که خیلی خوب شده بودم اما مرور نکردم و همشو یادم رفت.

تازه کجای کاری من پارسال فقط دو تا کتاب خوندم توقع قبولی داشتم :wacsmiley: البته رتبم هم بد نشد ... ولی ایشاله قراره امسال بخونم ... ولی شماها هم اگه نکته ای یادتون اومد اینجا بنویسین که ما استفاده کینم

aylinn

New member
سلااام اقای یزدان...
بعــــــــــله دیگه...

:25r30wi::25r30wi:

hamidehjoon

New member
حمیده جون و ادم برفیه عزیز کجایید؟؟؟؟:33:
خیلی وقته گزارش ندادینا؟؟؟؟

سلام
من اینجام خونمون هستم!
عزیزم من که قبلا هم گزارش نمیدادم مثل راوی جون
یه جورایی باگزارش دادن مخالفم
دلیلشونپرسید

rawy

New member
سلام به همگی
دوباره یه درد دلی رو می خوام مطرح کنم, که امیدوارم باعث وحشت عمومی نشه :p
بچه ها چی شد که معنی مطالعه ی گروهی شد گزارش دهی شبانه؟؟؟ :smiliess (12):
واقعا معنی مطالعه گروهی رو چطوری می شه عملا اجراش کرد؟
اسم این صفحه آدمو جذب می کنه برای مراجعه ولی عملا واسه هرکسی چه تفاوتی داره که دیگران چی خوندن و چقدر خوندن؟
مگر اینکه کسی حتی بدون اینکه تو بحث ها شرکت کنه فقط بخواد ببینه رقباش کجای کار هستن!
تا کسی خودش رو ملزم نکنه هیچ کس دیگه ای نمی تونه این کار رو انجام بده حتی گزارش دهی

من یه پیشنهاد دارم که پارسال هم ارائه دادم که به شکل تاپیک نکات در اومد که انصافا تاپیک مفید و خوبی هم بود
اما چیزی که منظور من هست این نیست که کتاب رو بخونیم و نکته ها رو ازش اینجا کپی کنیم
منظور من دقیقااااااا مطالعه ی گروهی هست
فرضا من یه قسمتی رو خوندم, متوجه نشدم, از جمع دوستان خواهش می کنم که برام توضیحش بدن
یا یه قسمتی به نظرم مهم اومده, اینجا با بقیه در میون می ذارم که همه نظرشون رو بگن و اطلاعاتی که در اون مورد دارند رو اضافه کنند و تکمیلش کنند
در واقع اینکه به هم کمک کنیم تو درس خوندن, تو هر کدوم از کتابهایی که داریم مطالعه می کنیم تفاوتی نمی کنه

rawy

New member
برای شروع من خودم الان یه موضوعی ذهنم رو مشغول کرده :p
تو قسمت معیارهای تشخیصی اختلال اسکیزوافکتیو کاپلان 2 اومده که:
الف - معیار خلقی با معیار اسکیزوفرنی باشه
ب - توهم یا هذیان لااقل دو هفته بدون خلقی برجسته
پ - خلقی در بخش قابل توجهی از کل زمان دوره های فعال و باقیه ای وجود داشته باشد

اگه ممکنه درکتون رو از این مطلب واسه منم توضیح بدید (البته الان که نوشتمش متوجه شدم ایرادم کجا بود که متوجه نمی شدم, اما اگه شما هم لطف کنید ممنون می شم, چون فکر می کنم خود این مطرح شدنها و مراجعه کردنها و توضیح دادنها باعث می شه که بهتر نکات توی ذهن بمونن)

- - - Updated - - -

اگه ممکنه درکتون رو از این مطلب واسه منم توضیح بدید (البته الان که نوشتمش متوجه شدم ایرادم کجا بود که متوجه نمی شدم, اما اگه شما هم لطف کنید ممنون می شم, چون فکر می کنم خود این مطرح شدنها و مراجعه کردنها و توضیح دادنها باعث می شه که بهتر نکات توی ذهن بمونن)

yazdan

New member
سلام به همگی
دوباره یه درد دلی رو می خوام مطرح کنم, که امیدوارم باعث وحشت عمومی نشه :p
بچه ها چی شد که معنی مطالعه ی گروهی شد گزارش دهی شبانه؟؟؟ :smiliess (12):
واقعا معنی مطالعه گروهی رو چطوری می شه عملا اجراش کرد؟
اسم این صفحه آدمو جذب می کنه برای مراجعه ولی عملا واسه هرکسی چه تفاوتی داره که دیگران چی خوندن و چقدر خوندن؟
مگر اینکه کسی حتی بدون اینکه تو بحث ها شرکت کنه فقط بخواد ببینه رقباش کجای کار هستن!
تا کسی خودش رو ملزم نکنه هیچ کس دیگه ای نمی تونه این کار رو انجام بده حتی گزارش دهی

من یه پیشنهاد دارم که پارسال هم ارائه دادم که به شکل تاپیک نکات در اومد که انصافا تاپیک مفید و خوبی هم بود
اما چیزی که منظور من هست این نیست که کتاب رو بخونیم و نکته ها رو ازش اینجا کپی کنیم
منظور من دقیقااااااا مطالعه ی گروهی هست
فرضا من یه قسمتی رو خوندم, متوجه نشدم, از جمع دوستان خواهش می کنم که برام توضیحش بدن
یا یه قسمتی به نظرم مهم اومده, اینجا با بقیه در میون می ذارم که همه نظرشون رو بگن و اطلاعاتی که در اون مورد دارند رو اضافه کنند و تکمیلش کنند
در واقع اینکه به هم کمک کنیم تو درس خوندن, تو هر کدوم از کتابهایی که داریم مطالعه می کنیم تفاوتی نمی کنه

چرا میزنی خب؟چشم

yazdan

New member

- - - Updated - - -

بنده چون سیناپسام الان ازکار افتادن فردا که از سالن مطالعه برگردم ی پاسخی میدم که لال از دنیا نرم
درضمن طرح بسیار خوبیه.پارسالم تشکر نمودیم امسالم کماکان متشککریم.
البته بگما کار نیکو کردن از پر کردن است.حالا اون گزارشه باشه اینم باشه بدنیست.هرچندکه درست میگی و اینطوری ی خیریم به اون جماعت آب زیر کاهی که پارسال نمونشونو داشتیم میرسه که خداییش ی موی تنمم راضی نیست اما چه میشه کرد؟.(سو تفاهم نشه ها،اوناییکه منظور من هستن خیلیاشون اصلآ عضو اننجمنم نیستن چه برسه به اینکه بیان نظر بدن،بلکه فقط میاان اینجا ذاق سیای رقاباشونو چوب میزنن)پس دوستان فکر بد نکنید.

aylinn

New member

در طول دوره ای اسکیزوافکتیو بدون اینکه گسستی در طول دوره ایجاد بشه افسردگی اساسی مانیا یا مختلط همزمان با معیارهای الف اسکیزوفرنی وجود داشته باشن. در طول همین دوره علایم خلقی باید در بخش قابل توجهی از کل زمان همین دوره وجود داشته باشه اما توهم و هذیان حداقل به مدت 2 هفته بدون علایم خلقی باید وجود داشته باشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا