مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member
سلام ملیحه جون وفداجون کجااااید؟راوی جون زحمت کشیداینجا رو راه انداخت بیان بگیدچکار کردین؟من این مدت زبان آمار کاپلان ج یک رودرحال خوندنم

سلام ترنم جان تواین مدت مشغول انتخاب رشته برای برادرم بودم.ولی حتما ازفردا برای گزارش میام.

taranom92

New member
سلام عزیزم خوبی؟آواتارجدیدمبارک
منم این مدت خیلی خوب نخوندم اماازهرمبحث یه چیزایی خوندم مثلاکاپلان ج یک تافصل ده خوندم اومدم سراغ جلددوحوصله ی موادخوندنوندارم بعدمیخونم الان اسکیزوفرن روشروع کردم زبان رضازاده درس چهارم وآمارهنوزشاخص های پراکندگی ام
این روزا ازعملکردم راضی نیستم میخوام یه تحولی ایجادکنموبهتربخونم دعام کن

- - - Updated - - -

منم این مدت خیلی خوب نخوندم اماازهرمبحث یه چیزایی خوندم مثلاکاپلان ج یک تافصل ده خوندم اومدم سراغ جلددوحوصله ی موادخوندنوندارم بعدمیخونم الان اسکیزوفرن روشروع کردم زبان رضازاده درس چهارم وآمارهنوزشاخص های پراکندگی ام

taranom92

New member

fada19990

New member

سلام ترنم جان.مرسی گلم.بیا باهم یه قراربزاریم فردا وپس فردا حداقل 4ساعت بدرسیم هرکی تنبلی کرد جریمه شه:smiliess (3):

taranom92

New member
سلام ترنم جان.مرسی گلم.بیا باهم یه قراربزاریم فردا وپس فردا حداقل 4ساعت بدرسیم هرکی تنبلی کرد جریمه شه:smiliess (3):

سلام عزیزم خوبی؟باشه قبووووله حالاجریمه روتعیین کن
جمعه وشنبه حداقل چهارساعت میخونیم

fada19990

New member
من امروز تنبلی رو کنارگذاشتم شخصیت وبالینی خوندم.تمام تلاشم رو میکنم که ساعت مطالعم رو بالا ببرم.التماس دعا

taranom92

New member
چشم عزیزم منتظرگزارشات هستم
من دوروزه ساعت خوابموتغییربدم آخه شبابیداربودم روزاخواب حالامیخوام روزا درس بخونم

fada19990

New member
چشم عزیزم منتظرگزارشات هستم
من دوروزه ساعت خوابموتغییربدم آخه شبابیداربودم روزاخواب حالامیخوام روزا درس بخونم

گلم دقیقا شرایط من هم همینطوره.باید سعی کنیم صبحا زود از خواب بیدارشیم تا انشا الله موفق شیم.

parand

Well-known member
سلاااااااااام به ارشدی های اینده...............:bunnyearsmiley:
من از امشب گزارش میدم...........
با کمال شرمندگی امروز خیلی کم خوندم فقط کاپلان خوندم به 4 ساعتم نرسید ولی ساعت نگرفتم..........
ترنم جون بیا منو جریمه کن که حقمه...............

taranom92

New member
سلاااااااااام به ارشدی های اینده...............:bunnyearsmiley:
من از امشب گزارش میدم...........
با کمال شرمندگی امروز خیلی کم خوندم فقط کاپلان خوندم به 4 ساعتم نرسید ولی ساعت نگرفتم..........
ترنم جون بیا منو جریمه کن که حقمه...............
سلام عزیزم خوبی؟حالاچون ازاول درجریان تنبیه نبودی اشکال نداره ولی همیشه ازاین خبرانیستاتنبیه میشی اساااااسی به بچه های زنگ تفریح میگم یک هفته باهات صحبت نکنن
ببین عجب جریمه ای درنظرگرفتم برات پس خوب بخون عزیزم

آخرین ویرایش:

taranom92

New member
فداجون وپرندجون من جمعه پنج ساعت کاپلان خوندم ویک ساعت زبان

parand

Well-known member
سلااااام فدا جون....خوبی؟؟؟؟
افرررررررررررررررین امروز خیلی خوب خوندی........................:a2d3:

parand

Well-known member
منم امروز کاپلان و زبان خوندم.........از دیروز بهتر بود.............
راااستی شما همگی ساعت میگیرید. من خیلی کند خونم به خاطر همین ساعت نمی گیرم.............
ولی از فردا با ساعت گزارش میدم.................

malihe.r

New member
سلااااام دوستای عزیییزم:-*
خوبید؟خداقوت
آخجون،بعدازسفر،انقدر خوشحالیدم که تاپیکمون باز شده.:)دست راوی جون دردنکنه.
من این چندروزفقط تونستم زبان بخونم ولی قبلش فصل 2کالات،و اسکیزوفرنی کاپلان رو خوندم.ا
انشاالله از فردا،هرشب ساعت ده بیام گزارش بدم.
منم مشکل خواب صبح دارم،ولی بیایدخودمونو مجبوربه سحرخیزی کنیم.من میخوام برم کتابخونه وگرنه تاظهر میخوابم:-s
بچه ها؟بنظرتون بهترنیست بجای گزارش ساعت، مقداری که خوندیمو بگیم؟
چون سرعتامون یکی نیست وممکنه گفتن ساعت،استرس زا باشه ولی اگه بگیم مثلا فلان فصل کاپلان رو خوندیم هم حس رقابت سالم وجود داره هم اینکه به هم استرس نمیدیم.
البته منکر ارزش ساعات زیادمطالعه نیستما;-)
تا فردا شب
امیدوارم فردا روزپرباری باشه براتون:)

fada19990

New member
منم امروز کاپلان و زبان خوندم.........از دیروز بهتر بود.............
راااستی شما همگی ساعت میگیرید. من خیلی کند خونم به خاطر همین ساعت نمی گیرم.............
ولی از فردا با ساعت گزارش میدم.................

كلم منم با نظر مليحه خانم موافقم.درسته زمان مهمه،ولي كيفيت مهمتره،نكران تايم درس خوندنت نباش.به قول معروف رهرو ان نيست كهي تند وكهي خسته رود،رهران است كه اهسته وبيوسته رود
موفق وبيروز باشي كلم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا