مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member
بجه هاكسي ميدونه كه براي كابلان داروها وملاك هاي تشخيصي icd بايدخونده بشه يانه:33:

psychology123

New member
بجه هاكسي ميدونه كه براي كابلان داروها وملاك هاي تشخيصي icd بايدخونده بشه يانه:33:
سلام
داروها رو اره اما لازم نیست خیلی روی جزئیاتش کلبد کنبن
در مورد ICD اصلا لازم نیست بخونین کلا چه جدول با هر چیز دیگه در مورد اون ذو بذارین کنار
موفق باشین :thumbsupsmileyanim:

taranom92

New member
من مباحث آزمون سنارونگاه کردم دیدم هنوزبالینی فیرس روگذاشتن
گفتم حواستون جمع باشه دوست خوبم
بله آخرین تغییرات همون چیزایه که خودشماهم خداروشکرمیدونید
ببخشیدکه توضیحات قبلیم کامل نبودوشمانگران شدید

fada19990

New member
امروزكابلان وروان درماني وامار خوندم.ولي اصلا مفيد نبو:thumbsdownsmileyaniد.حواسم جمع نبود.اميدوارم فردا بهتر بدرسم.

taranom92

New member
سلام فداجونم غصه نخوردوباره مرورش میکنی مهم اینه یه بارازش خوندی حتی روخونی بشه دفعه ی بعدبرات آشناس
من این روزافقط روش تحقیق میخونم امشب تموم میشه اماباکیفیت نخوندم درحدکنکوری

malihe.r

New member
ممنونم ترنم عزیزم...
فداجان وترنم جان، خیلی خوبه که روخونى میکنید،چون دوراوله خیلی نگران جزئیات نباشید.انشالاچندبار دوره میکنیم.

taranom92

New member
ملیحه جون انشالله باامیددادن به هم موفق میشیم وهمکلاسی میشیم ملیحه جان درحال حاضردانشجوید؟

fada19990

New member
سلام فداجونم غصه نخوردوباره مرورش میکنی مهم اینه یه بارازش خوندی حتی روخونی بشه دفعه ی بعدبرات آشناس
من این روزافقط روش تحقیق میخونم امشب تموم میشه اماباکیفیت نخوندم درحدکنکوری

مرسي كلم كه اميدوارم ميكني
:heart:

fada19990

New member
بجه ها كسي مهارت 3لزكي مخصوص اندرويد رو دانلود كرده? هرجي ميكردم لينكش رو بيدا نميكنم.اكه كسي اطلاع داره لطفا راهنماييم كنه.

samira sabz

New member
وااای.. چقدر انرژی گرفتم امروز از اینکه می بینم همه دارن می خونن . منم 2روزه بدون بهونه چسبیدم به درسم. تو این چند روز مرضی کودک و شخصیت خوندم. امروز میرم کالات بخونم.:smilies-azardl (181
ملیحه جون خیلی خوب درکت می کنم که نمی تونی بری سراغ لورا برک! منم اصلا ازش خاطره خوبی ندارم, باید زودتر قورباغمو قورت بدم. :a2d3:

fada19990

New member
وااای.. چقدر انرژی گرفتم امروز از اینکه می بینم همه دارن می خونن . منم 2روزه بدون بهونه چسبیدم به درسم. تو این چند روز مرضی کودک و شخصیت خوندم. امروز میرم کالات بخونم.:smilies-azardl (181
ملیحه جون خیلی خوب درکت می کنم که نمی تونی بری سراغ لورا برک! منم اصلا ازش خاطره خوبی ندارم, باید زودتر قورباغمو قورت بدم. :a2d3:

كلم ظاهرا تونفرت داشتن ازلورابرك هم باهم تفاهم داريم.تاحالا جندباررفتم سراغش ولي هربازبيشتراز 3& 4 صفحه نتونستم بخونم:wacsmiley:.فقط يه سوال: هردوجلدش روبايدخوند.

taranom92

New member
عزیزم لورا فقط فصل اولش پرازنکته اس ومشکله فصلای بعدش راحت ترمیشه ریزریزبخون براتون راحت بشه مثلا روزی ده صفحه بخونید جلدیک مهمتره ولی هر دو بایدخونده بشه رشدپوران روتعریفشوزیادشنیدم اون بقول آقامصفای عزیزبرای مرورخوبه
من حس بدنسبت به زبان دارم چطوربایدبخونم زبان خوندنش سخته

fada19990

New member
عزیزم لورا فقط فصل اولش پرازنکته اس ومشکله فصلای بعدش راحت ترمیشه ریزریزبخون براتون راحت بشه مثلا روزی ده صفحه بخونید جلدیک مهمتره ولی هر دو بایدخونده بشه رشدپوران روتعریفشوزیادشنیدم اون بقول آقامصفای عزیزبرای مرورخوبه
من حس بدنسبت به زبان دارم چطوربایدبخونم زبان خوندنش سخته

ترنم جان براي يادكيري زبان سري به سايت quizlet.com وتابيك بدو بدو لزكي اومده.درضمن من زبانم بدك نيست اكه سوالي داشتي من درخدمتم.

malihe.r

New member
سلام به دوستای پرانرزی خودم
وای مرسی ترنم جان،آره،انشالا به خواستمون میرسیم و همکلاس میشیم.
راستی بچه ها اگه موافقید بیایداینجا اعلام کنیم هرکی تو رویاهاش:) داره به کجدوم دانشگاه فکرمیکنه.
اینجوری هدفمون مشخص تروانگیزمون بیشترمیشه.من واسه کنکور کارشناسی با این کار واقعا نتیجه گرفتم و همونجا که عاشقش بودم بارتبه ای که میخواستم قبول شدم.چون تمام اتاقمو اسم اون دانشگاهو زده بهودمو خدا خیلی لطف کردم بهم
قبول؟
راازخودم میشروعم.من درحال حاضر به عشق بهزیستی و ایران دارم میخونم.چون از دوستام شنیدم جو روان پویاییش زیاده و من عاشق این رویکردم.:)
اوه.خیلی حرف زدم .ببخشید
نه ترنم عزیز،درسم امسال تموم شد؟شمادانشجویید؟؟
درباره خوندن زبان هم،چون منم دقیقا واسم سخته،از رضازاده شروع کردم. خوبه.باهاش دوست شدم:) هرشب از هربخشش ی مقدارمیخونم. یعنی ی متن، چندتالغت تافل.2تا اشکال ویژه.و ده تا کلمه کنکوری.بعدا میرم سراغ لزگی.
درموردلوراهم،بله دوستم،هر دوجلدش هست ولی جلد یک خیلی مهمه...

این شبای آخر ماه مبارک،بیایدحسابی واسه موفقیت وعاقبت بخیری هم دعا کنیم
:-*

taranom92

New member
مرسی فداجونم الان دارم رضازاده میخونم چشم مرسی معرفی کردی
فداجون برای کنکوربهداشت مهارت داشتن روی درک مطلب کافیه؟

taranom92

New member
ملیحه جون ازآشنایت خوشحالم من تو رویام ایران روزبه وبهزیستیه
انشالله قبول میشیم چه خوب بیاباهم برای رضازاده برنامه بریزیمواینجاگزارش بدیم من تازه شروع کردم درس اولوخوندم شماکجاید؟منم بابرنامه ی شماجلومیرم
کنجکاوم کردی باحرفات کارشناسی کجابودی؟

taranom92

New member
ملیحه وفداجون
من الان ازکاپلان فصل هشت جلدیکم وروش تحقیق تموم شد ورضازاده درس یک و آمارفصل دو شماچکارکردین؟

fada19990

New member
بچه هاجونم من موقع درس خوندن به چندتا مشکل برخوردم لطفا هرکس میتونه کمکم کنه:ص 53کتاب شخصیت نوشته شده:....پارانویاهمیشه با احساس های همجنس گرایانه ی سرکوب شده نسبت به ازار دهنده مشخص میشود.....:33:. میشه یکی برام توضیح بده یعنی چی؟
در کاپلان ص 52 نوشته شده:... مشخصا احتمال منسوبان بیماران اسکیزوفرنی فرم ......:wacsmiley:

بجه ها جونم كسي هست كه بتونه اينا رو بران توضيح بده.شايد 100 بار خوندمشون ولي متوجهشون نمي شم

fada19990

New member
ترنم جان من ديروز شخصيت وزبان لزكي وتافل و expendind.... وامار خوندم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا