مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

malihe.r

New member
دوباره سلام
بچه ها شما آزمونهای سنا رو ثبت نام کردید؟
بنظرتون خوبه؟لطفا بچه های پارسالی هم راهنمایی کنن.مرسییی

samira sabz

New member
دوباره سلام
بچه ها شما آزمونهای سنا رو ثبت نام کردید؟
بنظرتون خوبه؟لطفا بچه های پارسالی هم راهنمایی کنن.مرسییی

سلام ملیحه جان. دوست من آزمونای سنا رو شرکت کرده بود بهم گفت بهتره فقط 3تا آزمون جامع رو ثبت نام کنم. چون فرضا تو بهمن ماه بچه ها به خاطر امتحانات کمتر شرکت می کنن و یا با کیفیت کمتری میان سر آزمون و به همین دلیل آزمون تو شرایط واقعی برگزار نمیشه. همین اتفاق برای آزمون نزدیک عید هم میفته و متاهلا کمتر شرکت میکنن. منم تصمیم گرفتم 3 مرحله جامع رو ثبت نام کنم. البته اگه بقیه بچه ها تجربه دیگه ای دارن لطفا بگن تا استفاده کنیم :smiliess (3):

samira sabz

New member
بچه ها من دوست دارم اینجا فعال باشم کنارتون و پا به پاتون پیش برم. اما تو ماه رمضون خیلی کم درس میخونم. اصلا حوصلم نمیگیره بشینم پای کتاب! :smiliess (9):شما هم همینطور هستین؟:dadad4:

fada19990

New member
بچه ها من دوست دارم اینجا فعال باشم کنارتون و پا به پاتون پیش برم. اما تو ماه رمضون خیلی کم درس میخونم. اصلا حوصلم نمیگیره بشینم پای کتاب! :smiliess (9):شما هم همینطور هستین؟:dadad4:

گلم این تنها مشکل شما نیست.ولی سعی کن حداقل زبان رو روزی یه ساعت بخونی.

malihe.r

New member
سلام سمیراجان
مرسی از راهنماىيت.

دوست منم گفت سه مرحله آخر ولی زنگ زدم سنا،گفت اگه مشاور میخوایدباید همشوثبت نام کنی:-/
عزیزم فکرمیکنم این مشکل همه باشه.ولی نذارپشتت بادبخوره،شده یکی دوساعتو،حتما بخون:-*
موفق باشی

taranom92

New member
سلام ملیحه جان بستگی به شرایط خودت داره اگه‏ دانشجونیستی وقتت آزاده همه ی مراحل روثبت نام کن که برنامه داشته باشی وهرماه بری امتحانشوبدی البته ببین منابع امتحانی همین منابع جدیدن یانه؟

taranom92

New member
سلام دوستای گلم من چن وقت که نبودم اینترنتم تموم شده بود
ولی روش تحقیق خوندم سه فصل دیگه تموم میشه البته درحدکنکوری نخوندم روخونی بود

malihe.r

New member
سلام ملیحه جان بستگی به شرایط خودت داره اگه‏ دانشجونیستی وقتت آزاده همه ی مراحل روثبت نام کن که برنامه داشته باشی وهرماه بری امتحانشوبدی البته ببین منابع امتحانی همین منابع جدیدن یانه؟

سلام ترنم عزیز
راستش از دیروز بودجه بندی پارسال سنا رو گذاشتم جلوم و قصد دارم طبق اون بخونم حتی اگه همه مراحل رو هم ثبت نام نکنم.
مگه باز منابع تغییر کرده؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:
اعلام کردن واسه 93؟؟ من دارم همون 92 ایی ها رو میخونم که:dadad4:

malihe.r

New member
راستی دوستای عزیزم منم تو این چند روز 1 فصل کالات، یکم از هیلگارد و بیشتر زبان خوندم:smilies-azardl (181
انشالا از شنبه باید خیلی خیلی جدی شم، خودم میدونم:a2d3:

fada19990

New member
راستی دوستای عزیزم منم تو این چند روز 1 فصل کالات، یکم از هیلگارد و بیشتر زبان خوندم:smilies-azardl (181
انشالا از شنبه باید خیلی خیلی جدی شم، خودم میدونم:a2d3:

دوست گلم منم ازشنبه میدرسم.ساعت 10شب هم میام گزارش بدم.

fada19990

New member
سلاممممممممممممممممممممممممممممممم من امروز با جدیت شروع کردم:smilies-azardl (181.البته صب خواب موندم.امشب ساعت 10 منتظر گزارشاتون هستم.

malihe.r

New member
سلام به همه
البته انگار فعلا هیچکش جز فداجان اینجا نیست
کجایید بچه ها؟؟؟ اینجا چرا انقدر سوت و کوره؟؟:smiliess (11):

منم امروز فقط تونستم فصل 11 کاپلان رو بخونم و رفتم پیش ی مشاور واسه برنامه ریزی. بدک نبود.
فردا هم میرم چند تا کتاب بخرم.
واسم دعا کنید چون مشاور مجبورم کرد که قورباغه ام رو قورت بدم و از فردا لورا برک رو شروع کنم.
وای که معضلیه این کتاب واسم. حاضرم ده جلد کاپلان بخونم:(40): ولی ی فصل ازین لورا برک جان نخونم......
البته دیگه نباید نسبت بهش منفی باشم چون واقعا درس مهمیه.....

خدا به هممون کمک کنه...

لطفا همتون بیاید اینجا و به هم روحیه بدید این شکلی:4d564ad6:
:thanks:

taranom92

New member
سلام دوستای گلم خوبین؟من یک ساعت آمارخوندم ودوساعت روش تحقیق فرداجدی ترمیخونم
ملیحه جان دفترچه ی وزارت بهداشت رودانلودکن منابع جدیداونجازده منابع روازاونجانگاه کن بعدبروکتاب بخردوست عزیزم

- - - Updated - - -

ملیحه جان دفترچه ی وزارت بهداشت رودانلودکن منابع جدیداونجازده منابع روازاونجانگاه کن بعدبروکتاب بخردوست عزیزم

fada19990

New member

- - - Updated - - -[/COLOR
سلام دوستای گلم خوبین؟من یک ساعت آمارخوندم فو
دوساعت روش تحقیق فرداجدی ترمیخونم
ملیحه جان دفترچه ی وزارت بهداشت رودانلودکن منابع جدیداونجازده منابع روازاونجانگاه کن بعدبروکتاب بخردوست عزیزم[/QUOTE
مكه منابع همون منابع ازمون 92 نيست كه به تازكي عوض شدن
(2):بجه ها من دارم ميترسم اخه منابع رو خريدم

malihe.r

New member

- - - Updated - - -

ملیحه جان دفترچه ی وزارت بهداشت رودانلودکن منابع جدیداونجازده منابع روازاونجانگاه کن بعدبروکتاب بخردوست عزیزم[/QUOTE

سلام دوستم..عزیزم مگه دفترچه کنکور 93 اومده؟؟؟ من که لینکشو ندیدم:smiliess (11):
میشه اینجا منابع رو چک کنیم؟؟
بهمن 91 آخرین تغییراتی بوده که من خبر دارم
که بجای فیرس، بالینی پی کرامر و مرضی کودک اریک مش رو گذاشتن
بجای آمار، آمار زیستی گذاشتن.
کاپلان فقط فصل 7 تا 28 و فصل 36.
من اینارو میدونم.شما اگه منابع جدیدترو دیدی لطفا اینجا بذار.مرسیییییییییییییییییییییییی

malihe.r

New member

- - - Updated - - -

سلام دوستم..عزیزم مگه دفترچه کنکور 93 اومده؟؟؟ من که لینکشو ندیدم:smiliess (11):
بهمن 91 آخرین تغییراتی بوده که من خبر دارم
من اینارو میدونم.شما اگه منابع جدیدترو دیدی لطفا اینجا بذار.مرسیییییییییییییییییییییییی

fada19990

New member

- - - Updated - - -

سلام دوستای گلم خوبین؟من یک ساعت آمارخو[/SIZE]ندم ودوساعت روش تحقیق فرداجدی ترمیخونم

بهمن 91 آ
خرین تغییراتی بوده که من خبر دارم

دوسته كلم.خيالم راحت شد.درسته منابع هميناست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا