taranom92
New member
توبه کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فردا شب و شب های دگر...
اقا فرهاد بیاید گزارش بدین حتی اگه ده دقیقه خونده باشین بعد رو دور خوندن میوفتی رفیق
دوستای گل دیگه هرکس جدی میخوادبخونه اعلام امادگی کنه
توبه کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فردا شب و شب های دگر...
سلام به همگی دوستای گلممممم
دوستان یه سوال شما این مدت 3ماه تابستون روی چه درسهایی تمرکز میکنید ؟؟؟ چطور میخونید؟؟ تجربه هاتون رو به من بگید خیلی میتونه بهم کمک کنه.....من دارم دچار کمبود انکیزه میشم :sadsmiley: برنامه ریزیم طوری هست که باید همه منابع اصلی رو تا پایان شهریور بخونم یخورده سنگین شده واسم .......... یعنی میتونــــــــــــــــم بنظر شماااااااااااا؟؟؟؟:sad:از بسته های آموزشی هم استفاده میکنید؟؟؟
من برای وزارت علوم اماده میشم چون لیسانس حسابدای دارم
جناب مصفا من بی نهاااااااااایت مــــشــــــتااااااق خـونــــدن اون 20 صفحه ای هستم که گفتید برای کمک به بچه های وزارت علوم نوشتید:thanks:
خوشحال میشم همگی رو بشناسم بدونم چند نفریم آشنا بشیم با هم :rose:
بچه ها جونم سلام.نمی دونم چرا تنبل شدم چند روزه اصلا ندرسیدم .صبادیربیدارمیشم.دیروزفقط یه ساعت کاپلان خوندم.
سلام. منم یک ساعت مرضی، یک ساعت زبان، نیم ساعت رشد خوندم!
خوشبحال دوستايي که همه وقتشون آزاده. منکه نصف روز سربازيم:-(
سلام
منم در ادامه مطالب خوبی که دوستان عنوان کردم با توجه به تجارب خودم چندتا توصیه داشتم اول اینکه سعی کنید یه برنامه خوب جامع و عملی داشته باشید و مطلقا بی برنامه و یا بصورت پراکنده درس نخونید مثلا اول یه برنامه کلی بریزید که کتابا رو به چه ترتیبی باید بخونین و اینکه یه زمانی رو در نظر بگیرید که باید دور اول همه کتابا رو تا اون زمان مشخص شده به اتمام برسونید و بعد میتونید به جزئیات برنامتون بپردازید چند هفته برنامه ای رو که طراحی کردید به صورت آزمایشی اجرا کنید و به مرور زمان به توجه به تجاربی که کسب میکنید میتونید در برنامتون برای بالا بردن کیفیت مطالعه و عملیتر شدن آن تغییراتی رو ایجاد کنید . این در مورد برنامه ریزی و اما در مورد دروس تنها پیشنهادی که دارم اینه که سعی کنید دروس مهم و دارای ضریب بالا رو از همین الان شروع کنید و تا کنکور حداقل حداقل 3 بار به طور دقیق دوره کنید پیشنهاد من اینه که اول دروس زبان کاپلان نظریه های شخصیت نظریه های رواندرمانی و روانشناسی بالینی رو اول از همه شروع کنید تا زمان بیشتری برای خوندن و دوره کردن این کتابا داشته باشید چون اینا خیلی مهمن.
ضمنا به نظر من بهتره در شروع کار تمام کتابا رو یکجا و همزمان نخونید حداقل برای دور اول اینکارو نکنید چون تو شروع کار واقعا خسته و زدتون میکنه به نظر من بهتره کل درس رو به دو قسمت تقسیم کنید یعنی مثلا از بین 10 تا کتاب 5 تا رو بخونید و تموم کنید و بعدا 5تای بعدی رو شروع کنید.
فعلا چیزایی که به ذهنم میرسه همینان اگه بعدا مطلب دیگه ای که احساس کنم براتون مفیده به ذهنم برسه مطرح میکنم.
موفق باشید.
سلام ، من لیسانسم روانشناسی نبوده ولی می خوام برای فوق روانشناسی بخونم . به نظر شما از چه کتاب هایی شروع کنم بهتره ؟ :33:
سلام، من فکر نمی کنم که مشکلی پیدا بکنین،البته من خودم هنوز قبول نشدم که اینارو میگمااااا. ولی من خودم هم انسانی خوندم و فکر میکنم بچه های دیگه هم اکثرا همین طور . اگه فیزیولوژی و کاپلان رو که از منابع کنکوره خوب بخونین به نظرم دیگه نیازی به مباحث تجربی دبیرستان نباشه. مگه تو دبیرستان چی درس میدن؟ البته قبول دارم که باید پایه آدم قوی باشه، ولی غیرممکن نیست. من خودم همیشه از فیزیولوژی وحشت داشتم ولی امسال که برای کنکور میخوندم دیگه اون ابهتش کم شد برام.سلام به همه عزیزان
من ترم 4 روان شناسی بالینی هستم .قصد دارم تو همین رشته ادامه تحصیل بدم.فقط سوالم از دوستانی که با تجربه هستن اینه که با اینکه دوره دبیرستان علوم تجربی نخوندم می تونم تو دانشگاه های علوم پزشکی ادامه تحصیل بدم؟البته از جهت قوانین نپرسیدم از جهت پایه علمیو این مباحث.راستش یه کم اعتماد به نفسم کمه...............
سلام دوست عزیز.ببخشید میخواستم در مورد ترجمه لغات کتاب زبان لزگی اگه راه کاری هست بهم بگید بسیار ممنون میشم
سلام به همه عزیزان
من ترم 4 روان شناسی بالینی هستم .قصد دارم تو همین رشته ادامه تحصیل بدم.فقط سوالم از دوستانی که با تجربه هستن اینه که با اینکه دوره دبیرستان علوم تجربی نخوندم می تونم تو دانشگاه های علوم پزشکی ادامه تحصیل بدم؟البته از جهت قوانین نپرسیدم از جهت پایه علمیو این مباحث.راستش یه کم اعتماد به نفسم کمه...............
دوست عزیز به تاپیک بدو بدو لزگی اومده سربزنید
فردا جان این تاپیک کجاست؟ :33:[/QU
دوست عزیز انجمن زبان که رفتی از اونجا تاپیک بدو بدو لزگی اومده رو انتخاب کن.
سلام دوست جوناا
من امروز کاپلان دو ساعت و زبان هم دو ساعت خوندم... البته بعد افطار ادامه میدم الان دیگه حالم خوب نیست! :wacsmiley: