مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

taranom92

New member
توبه کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فردا شب و شب های دگر...

اقا فرهاد بیاید گزارش بدین حتی اگه ده دقیقه خونده باشین بعد رو دور خوندن میوفتی رفیق
دوستای گل دیگه هرکس جدی میخوادبخونه اعلام امادگی کنه

yazdan

New member
سلام به همگی دوستای گلممممم
دوستان یه سوال شما این مدت 3ماه تابستون روی چه درسهایی تمرکز میکنید ؟؟؟ چطور میخونید؟؟ تجربه هاتون رو به من بگید خیلی میتونه بهم کمک کنه.....من دارم دچار کمبود انکیزه میشم :sadsmiley: برنامه ریزیم طوری هست که باید همه منابع اصلی رو تا پایان شهریور بخونم یخورده سنگین شده واسم .......... یعنی میتونــــــــــــــــم بنظر شماااااااااااا؟؟؟؟:sad:از بسته های آموزشی هم استفاده میکنید؟؟؟
من برای وزارت علوم اماده میشم چون لیسانس حسابدای دارم
جناب مصفا من بی نهاااااااااایت مــــشــــــتااااااق خـونــــدن اون 20 صفحه ای هستم که گفتید برای کمک به بچه های وزارت علوم نوشتید
:thanks:

خوشحال میشم همگی رو بشناسم بدونم چند نفریم آشنا بشیم با هم
:rose:

خانوم رزماری برنامتونو با توجه به توانایییهاتون مشخص کنید.در اینصورت از ابتدا میدونید که برنامتون کی کامل میشسه.خسته نمیشد و.....
فشار بیش از حد هم نیارید.آهسته وپیوسته بهتره.درضمن دور اول بیشتر سعی کن نکات کلیدیو پیداکنی و دور بعد عمیق تر اون نکاتو بخون.
شاید از مهر منم بهتون ملحق بشم.

yazdan

New member
بچه ها جونم سلام.نمی دونم چرا تنبل شدم چند روزه اصلا ندرسیدم .صبادیربیدارمیشم.دیروزفقط یه ساعت کاپلان خوندم.

برا خودت ی بازه زمانی تعیین کن،مثلآ تا آخر تیر،و تا پایان این دوره ساعت مطالعتو بتدریج افزایش بده و بعد به هرقیمتی که شده تثبیتش کن.کاری کن که اگه اونساعت نخوندی حس کنی ی چیزی گم کردی.فرصت خوبی داری به شرط اینکه هرچه زودتر انسجام پیدا کنی در مطالعاتت
موفق باشی.

yazdan

New member
سلام. منم یک ساعت مرضی، یک ساعت زبان، نیم ساعت رشد خوندم!
خوشبحال دوستايي که همه وقتشون آزاده. منکه نصف روز سربازيم:-(

اینجا بهانه تعطیله ها:mad_majidonline:
دو سال پیش رتبه 2 رشته مدیریت دولتی ساعت مطالعش از 10 شب تا 3 بامداد بود.بنده خدا بجز یساعت که سر سفره پیش زن و بچش بود باقیشو سرکار بود.اتز تهران میرفت تا کرج.حالا جرات داری ی بار دیگه بهانه بیار.من خدمت رفتم و حسابشو میکنم میبینم اونروزا وقت آزادم بیشتر از الان بود

yazdan

New member
سلام
منم در ادامه مطالب خوبی که دوستان عنوان کردم با توجه به تجارب خودم چندتا توصیه داشتم اول اینکه سعی کنید یه برنامه خوب جامع و عملی داشته باشید و مطلقا بی برنامه و یا بصورت پراکنده درس نخونید مثلا اول یه برنامه کلی بریزید که کتابا رو به چه ترتیبی باید بخونین و اینکه یه زمانی رو در نظر بگیرید که باید دور اول همه کتابا رو تا اون زمان مشخص شده به اتمام برسونید و بعد میتونید به جزئیات برنامتون بپردازید چند هفته برنامه ای رو که طراحی کردید به صورت آزمایشی اجرا کنید و به مرور زمان به توجه به تجاربی که کسب میکنید میتونید در برنامتون برای بالا بردن کیفیت مطالعه و عملیتر شدن آن تغییراتی رو ایجاد کنید . این در مورد برنامه ریزی و اما در مورد دروس تنها پیشنهادی که دارم اینه که سعی کنید دروس مهم و دارای ضریب بالا رو از همین الان شروع کنید و تا کنکور حداقل حداقل 3 بار به طور دقیق دوره کنید پیشنهاد من اینه که اول دروس زبان کاپلان نظریه های شخصیت نظریه های رواندرمانی و روانشناسی بالینی رو اول از همه شروع کنید تا زمان بیشتری برای خوندن و دوره کردن این کتابا داشته باشید چون اینا خیلی مهمن.
ضمنا به نظر من بهتره در شروع کار تمام کتابا رو یکجا و همزمان نخونید حداقل برای دور اول اینکارو نکنید چون تو شروع کار واقعا خسته و زدتون میکنه به نظر من بهتره کل درس رو به دو قسمت تقسیم کنید یعنی مثلا از بین 10 تا کتاب 5 تا رو بخونید و تموم کنید و بعدا 5تای بعدی رو شروع کنید.
فعلا چیزایی که به ذهنم میرسه همینان اگه بعدا مطلب دیگه ای که احساس کنم براتون مفیده به ذهنم برسه مطرح میکنم.
موفق باشید.

جهتا طلاع عرض کنم که آیلین جان فخر تاپیک هستن.ایشون امسال ترکوندن.فقط درباره موازی خوندن من با ایشان موافق نیستم که البته این مووع سلیقه ای هست و بستگی به روحیه خودتون داره.براکسانیکه رو مطالعشون متمرکزند من شیوه موازی رو توصیه میکنم چون تا کتایای سری دومو بخونید سری اول فراموش میشه.درضمن آخر هر هفته و هر ماه زمان متناسبی رو برای مرور اختصاص بدید

yazdan

New member
سلام ، من لیسانسم روانشناسی نبوده ولی می خوام برای فوق روانشناسی بخونم . به نظر شما از چه کتاب هایی شروع کنم بهتره ؟ :33:

جواب سوالتون تو صفحه 12 همین تاپیک اومده.از آقای مصفا بخواید که اون فایلو براتون بفرستن.من خوندمش.فقط همین مونده بیاد بجاتون امتحان بده.چون خیلی کامله

seyyed reza

New member
سلام به همه عزیزان
من ترم 4 روان شناسی بالینی هستم .قصد دارم تو همین رشته ادامه تحصیل بدم.فقط سوالم از دوستانی که با تجربه هستن اینه که با اینکه دوره دبیرستان علوم تجربی نخوندم می تونم تو دانشگاه های علوم پزشکی ادامه تحصیل بدم؟البته از جهت قوانین نپرسیدم از جهت پایه علمیو این مباحث.راستش یه کم اعتماد به نفسم کمه...............

sanam_b

New member
سلام به همه عزیزان
من ترم 4 روان شناسی بالینی هستم .قصد دارم تو همین رشته ادامه تحصیل بدم.فقط سوالم از دوستانی که با تجربه هستن اینه که با اینکه دوره دبیرستان علوم تجربی نخوندم می تونم تو دانشگاه های علوم پزشکی ادامه تحصیل بدم؟البته از جهت قوانین نپرسیدم از جهت پایه علمیو این مباحث.راستش یه کم اعتماد به نفسم کمه...............
سلام، من فکر نمی کنم که مشکلی پیدا بکنین،البته من خودم هنوز قبول نشدم که اینارو میگمااااا. ولی من خودم هم انسانی خوندم و فکر میکنم بچه های دیگه هم اکثرا همین طور . اگه فیزیولوژی و کاپلان رو که از منابع کنکوره خوب بخونین به نظرم دیگه نیازی به مباحث تجربی دبیرستان نباشه. مگه تو دبیرستان چی درس میدن؟ البته قبول دارم که باید پایه آدم قوی باشه، ولی غیرممکن نیست. من خودم همیشه از فیزیولوژی وحشت داشتم ولی امسال که برای کنکور میخوندم دیگه اون ابهتش کم شد برام.
در ضمت خیلی خوبه که از الان به فکر ارشد هستین، امیدوارم که موفق باشین. من پیشنهاد میکنم که اگه الان وقت دارین و میتونین یه سری کتابهایی که منبع هستند رو جایگزین کتابی که استادتون برای امتحان معرفی میکنه بکنین. اینطوری وقتی بعدا میرین سراغش خیلی ترسناک به نظر نمیاد. مثلا به نظر من میشه برای درس شخصیت کتاب فیست رو به جای مثلا کتاب شولتز خوند. البته حتما قبلش با استادتون مشورت کنین، ولی به نظر من نشدنی نیست. یا اینکه مثلا اگه برای درس آسیب روانی بهتون کاپلان رو معرفی کردن خیلی خوب بخونینش ، این به مطالعه بعدیتون کمک میکنه. حداقل یه نگاهی به کتابها انداختین و یک دفعه از حجم متن و نوع نوشته شوکه نمیشین. همینطور در مورد رشد لورا برک. میدونم که هنوز خیلی زمان دارین، اینها رو فقط به عنوان پیشنهاد گفتم و با فرض اینکه الان وقتتون آزادتر از 2 سال دیگه هست. نهایتا خودتون باید ببینید که برنامه تون چطوریه.

payammarabi

New member
سلام دوست عزیز.ببخشید میخواستم در مورد ترجمه لغات کتاب زبان لزگی اگه راه کاری هست بهم بگید بسیار ممنون میشم

fada19990

New member
سلام بچه ها من امروز شخصیت وکاپلان هرکدوم 5/1ساعت خوندم .زبان رو هم هرروز یه ساعت میخونم.

yazdan

New member
سلام به همه عزیزان

اعمتاد بنفست پایین نیست بلکه رسمآ اعتماد به نفس داری.بله هیچ مشکلی نیست.حتی اگه بود ه جبران میشد.از حالا شروع کن.

samira sabz

New member

سلاااااام دوستان.
من امروز این تاپیک رو به کمک دوست خوووووووبم الیییی پیدا کردم و برای درس خوندن دارم از تجربه هاش استفاده می کنم.
خیلی خوبه که همه به هم خبر بدیم چطور و چقدر درس می خونیم. :thumbsupsmileyanim:
من به پیشنهاد الییی تصمیم گرفتم تا 20 مرداد 4 فصل از هر منبعی رو بخونم + زبان 2ساعت هر شب!
من برای بهداشت دارم آماده میشم. امیدوارم همه با پشتکار تا آخر راه کنار هم باشیم . :smilies-azardl (113

fada19990

New member
من امروز فقط 2ساعت کاپلان ویه ساعت درمان خوندم.اصلا ازعملکردم راضی نیستم :smiliess (9):احساس میکنم دارم کم کاری میکنم.

narges1120

New member
سلام دوست جوناا
من امروز کاپلان دو ساعت و زبان هم دو ساعت خوندم... البته بعد افطار ادامه میدم الان دیگه حالم خوب نیست! :wacsmiley:

fada19990

New member
:smiliess (3):
سلام دوست جوناا
من امروز کاپلان دو ساعت و زبان هم دو ساعت خوندم... البته بعد افطار ادامه میدم الان دیگه حالم خوب نیست! :wacsmiley:

دوست خوبم.قبول باشه.موقع افطارماراازدعای خود فراموش نکنید .من تو این مدت بد ازافطارندرسیده بودم ولی قول میدم ازامشب به بد حداقل 2ساعت روبخونم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا