برای کسایی که تو این چن ماه باقیمونده حس ناامیدی اومده سراغشون و فک میکنن دیگه وقت نیست مطالب رو جمع کنن:
یه مشاور میگفت : "یادتون بیاد به امتحانای ترمتون که چطور یه کتاب یا جـــزوه رو یه شبه میزدید زمین ... اگه بخواید میتونید .. حتی میشه از همین الان استارت زد و قبول شد"
پرچما بالاس ؟:auizz3ffy9vla57584x
برای سلولی ملکولی از پروکاریوتها نمیات...گویا توی لودیش ٢٠٠٨ یه قسمتم در مورد پروکاریوتا بوده که الان حذف شده(در لودیش ٢٠١٣)...ولی من توی سوالای "بیوشیمی" نگا میکردم از پروکاریوتهام سوال اومده همین اخیر...من که همانند سازی پروکاریوتها رو از دولین خوندم...سلام دوستان..تو قسمت رونویسی و ترجمه فقط از یوکاریوتها و فاکتوراشون گفته شده..ولی تو تستای چن سال قبل در مورد فاکتورهای پرو هم سوال اومده..باید این تستا رو بخونیم؟چون انگار تو برنامه عصرانه هم گفتن که پرو هم نخونید..احتمالا منظورشون این بود؟
سوال دوم کدهای ژنتیکی هم پوشانی دارن یا نه؟چون یکبار نوشته دارن یکبار نوشته ندارن!!!!!
سوال سوم اخرش من متوجه نشدم چند نا dna پلی مراز باکتریای داریم؟؟؟؟کسی میدونه توضیح بده
ممنون
من امروز فعلا 2 ساعت زیست
ا ساعت زبان
تا شب ببینم چی میشه!
به نظر من پروکاریوتها رو باید خوند. سوال میاد...سلام دوستان..تو قسمت رونویسی و ترجمه فقط از یوکاریوتها و فاکتوراشون گفته شده..ولی تو تستای چن سال قبل در مورد فاکتورهای پرو هم سوال اومده..باید این تستا رو بخونیم؟چون انگار تو برنامه عصرانه هم گفتن که پرو هم نخونید..احتمالا منظورشون این بود؟
سوال دوم کدهای ژنتیکی هم پوشانی دارن یا نه؟چون یکبار نوشته دارن یکبار نوشته ندارن!!!!!
سوال سوم اخرش من متوجه نشدم چند نا dna پلی مراز باکتریای داریم؟؟؟؟کسی میدونه توضیح بده
ممنون
روسری وا می كنی، خورشید عینك می زند!
دستهگل غش می كند؛ پروانه پشتك می زند!
كفش در می آوری، قالی علامت می دهد
جامه از تن می كنی، آیینه چشمك می زند!
هر كسی از ظنّ خود، در خانه یارت می شود
گاز آتش می خورد! یخچال برفك می زند!
میوهها با پای خود تا پیشدستی می دوند
آن طرف كتری به پای خویش فندك می زند!
روبهرویم می نشینی، جشن برپا می شود
صندلی دف می نوازد؛ میز تنبك می زند!
درد دلها از لبت تا گوشِ من صف می كشند
پیش از آن، چشمت به چشمِ من پیامك می زند!
عشقِ من! این روزها با اینكه درگیرِ توام
باز هم قلبم برای قبلها لك می زند!
زندگی گرچه برای پر زدن می سازدش
عاقبت نخ را به پای بادبادک می زند!
عشق گاهی با پر قو صخره را می پرورد
گاه سنگین می شود؛ چكّش به میخك می زند
باز هم با بوسهای راه تو را می بندم و
حرف آخر را همین لبهای كوچك می زند!»
سلام دوست عزیز DNAپلیمراز پروکاریوتی شامل2،1و 3 که پلیمرازی 5 به 3 و اگزونکلئازی 3 به 5 واسه هر سه نوع یکسان است ولی نوع 1 اگزونکلئازی 5 به 3 رو هم داره که واسه حذف و تصحیح پرایمر هستش . شما باید کل مولکولی پروکاریوتیو بخونی چون درس بیوشیمی رو هم داری که پروکاریوتی ازش سوال میاد به نظرم اینکه لودیش پرو کاریوتی رو توضیح نداده واسه مایی که بیوشیمی داریم خوب نیست چون باید مولکولیو از 2 منبع جدا بخونیم .سلام دوستان..تو قسمت رونویسی و ترجمه فقط از یوکاریوتها و فاکتوراشون گفته شده..ولی تو تستای چن سال قبل در مورد فاکتورهای پرو هم سوال اومده..باید این تستا رو بخونیم؟چون انگار تو برنامه عصرانه هم گفتن که پرو هم نخونید..احتمالا منظورشون این بود؟
ممنون
من امروز فعلا 2 ساعت زیست
ا ساعت زبان
تا شب ببینم چی میشه!
خیلی جالب بود شعرش
کاش اسم شاعرش رو هم مینوشتین در انتهاش.
اینم جوابش:
از چه این لبهای کوچک حرف آخر میزند؟؟
بوسه تلخ لبت بر گونه ام یخ میزند...
حرف سنگین سکوتت میزند بر مغز من؛
چکش ساعت کماکان ضرب رفتن می زند...
نخ به پای بادبادک عاقبت بر باد رفت