Leyli002
New member
ما ها که خودمون واسه سوالا و کلیدا همیشه دس به دامن شماییم :smilies:درود دوستان کسی پاسخ نامه کلیدی نهایی ازمون ارشد 93 بیوتک داره من کلید اولیه دارم نهایی نتونستم پیدا کنم / سپاس
ما ها که خودمون واسه سوالا و کلیدا همیشه دس به دامن شماییم :smilies:درود دوستان کسی پاسخ نامه کلیدی نهایی ازمون ارشد 93 بیوتک داره من کلید اولیه دارم نهایی نتونستم پیدا کنم / سپاس
من که از اول اردیبهشت...
البته من بیشیمیم وضعیتش افتضاحه...
نمیدونم چرا نمیتونم از سلولی و زبان دست بکشم! این دوتا خوبن
ولی بیوشیمی هنوز کلی از متابولیسم و تستاش و بیوشیمی اختصاصی مونده.
میکروب هم کلی از باکتریا موندن. البته خیلی نگرانش نیستم!
سعی کنید از اواسط فروردین شروع کنید
بیوشیمی منم تعریفی نداره .... واسه متابولیسم بد میلنگم..... مباحث دیگه هم که خیلی فراره
میکروب بد نیست فقط مشکلم اینه خیلی یادم میره!
سلولی رو با اینکه خوب خوندم و حتی مرور کردم نمیدونم چرا وقتی تست میزنم خیلی بالا نمیاد
راستی شما وقتی تست میزنی درصداتون چه حدودیه؟
برای شما و بقیه بچه ها آرزوی موفقیت دارم و برای خودم
سلام؛بجه ها.من این دو روز نتونسم زیاد بخونم :14:
بچه ها به نظرتون جراحی دندون عقل تو این فاصله تا کنکور خیلی عقبم میندازه؟گاهی وقتا دندونم درد میکنه که بعد خوب میشه.2تا باید جراحی شن ولی میترسم بعدش که مسکن و اینا باس تا چن روز بخورم دیگه نتونم درس بخونم تازه ممکنه بعدش دردم داشته باشم :sadsmiley:
من هنوز به اون مرحله درصد گیری نرسیدم!
فکر کنم این کارو انجام ندم
آخه مگه کلا چقدر تست مناسب واسه سلولی وجود داره که بشه رو درصدایی که میگیریم ازشون حساب کرد؟
من تستارو دونه دونه میزنم. رو هر کدوم هم کلی وقت میزارم
من برای شما آرزو موفقیت دارم...
حیف که نمیشه همه با هم تو کنکور موفق شیم
سلام؛بجه ها.من این دو روز نتونسم زیاد بخونم :14:
بچه ها به نظرتون جراحی دندون عقل تو این فاصله تا کنکور خیلی عقبم میندازه؟گاهی وقتا دندونم درد میکنه که بعد خوب میشه.2تا باید جراحی شن ولی میترسم بعدش که مسکن و اینا باس تا چن روز بخورم دیگه نتونم درس بخونم تازه ممکنه بعدش دردم داشته باشم :sadsmiley:
امروز بلاخره فصل 15 تموم شد ولى بايد از اول مرور کنم البته اسپيروکتها رو هم خوندم ...
از شما خبرى نيست دوستان .!!!
امروز ۴ ساعت سلولی...(بالاخره جلد سه رو شروع کردم)خوشبختانه همون طور که پیش بینی میکردم فصل ١٧ و ١٨ فصلای خوش قلقین...سریع پیش میره خوندنش و دوره کردنش راحته...
١ ساعت لگزی مهارت ۴
و ٣ ساعت میکروب لژیونلا و بارتونلا رو خوندم