مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zanbagh

New member
آفرین بچه ها واقعا مطالعه گروهی خوبی دارین همینجورادامه بدین تاآخرش:rose:

eco.bio

New member
دوستان عزیز به تاپیک رفع اشکال سلولی هم سر بزنین دیگه:65d6a5d6s:

م.صفری

New member
:ad54ad:
آخه کی به شما میگه مجد بخون؟..دوست عزیز جناب مجد استاد فوق العاده ای هستن ولی کتاب ایشون چندین ساله که ویرایش نشده..کتاب مجد الان اصلا جوابگوی سوالات نیست ..همین مهدوی رو بخونید

ممنون ............ اخه من کتاب تست مهدوی رو گرفتم بعد تو جوابای تشریحیش منابع رو بیشتر از مجد میزد :5:چند تا از بچه ها هم گفتن مجد دیگه ترس برم داشت:14:
ممنون خو دلم اروم شد من برم فصل چهارو شروع کنمم:idea_majidonline:

biotechnologist

New member
من دارم ژن و ژنوم رو میخونم.باکتری فصل یک رو هم شرو کردم.زبان چند روز نخوندم.دوباره شروع میکنم.:smilies-azardl (181 دیگه فعلا همینا!:smilies-azardl (113

Taraa

Well-known member
بچه ها میشه لطف کنین از گزینه ویرایش استفاده کنید و رفرنس و موضوع و صفحه سوالا و جواباتونو بنویسید پایینش؟

آخرین ویرایش:

arezoomand

New member
سلام دوستان.من روزی 3 درس میخونم .زبان و سلولی هر روز.میکروب و شیمی یک روزدر میان .از اذر ازمونام شروع میشه .طبق برنامه ازمون ها جلو میرم.میکروب کلیاتو یه بار خوندم از جاوتز و الان هر فصلو هم از جاوتز و هم از مورای میخونم.سلولی:روش های مطالعه سلول/غشا و انتقالات غشایی و مولکولی:ژنوم و دی ان ای.شیمی:ساختار اتم/جدول تناوبی/پیوند های یونی/یه روز میخونم روز بعدش مرور میکنم همون مباحثو و تست میزنم. زبانم هرروز یه درس لزگی رو میخونم و روز بعد مرور همون درس و مطالعه درس جدید.اخر هر هفته هم همه لغات زبانو مرور میکنم .برای میکروب محیط های کشتو از رو چه کتابی بخونم؟

eco.bio

New member
بچه ها میشه لطف کنین از گزینه ویرایش استفاده کنید و رفرنس و موضوع و صفحه سوالا و جواباتونو بنویسید پایینش؟

چه کاریه تارا جون:21:
هرسوالی هس تو ادامه اش هم جواب داده شده. درضمن دیگه سوالات تو تاپیک مربوطه پرسیده میشه دیگه اونجا همه اش سوال جوابه عزیزم

eco.bio

New member
سلام دوستان.من روزی 3 درس میخونم .زبان و سلولی هر روز.میکروب و شیمی یک روزدر میان .از اذر ازمونام شروع میشه .طبق برنامه ازمون ها جلو میرم.میکروب کلیاتو یه بار خوندم از جاوتز و الان هر فصلو هم از جاوتز و هم از مورای میخونم.سلولی:روش های مطالعه سلول/غشا و انتقالات غشایی و مولکولی:ژنوم و دی ان ای.شیمی:ساختار اتم/جدول تناوبی/پیوند های یونی/یه روز میخونم روز بعدش مرور میکنم همون مباحثو و تست میزنم. زبانم هرروز یه درس لزگی رو میخونم و روز بعد مرور همون درس و مطالعه درس جدید.اخر هر هفته هم همه لغات زبانو مرور میکنم .برای میکروب محیط های کشتو از رو چه کتابی بخونم؟

خیلی خوبه عزیزم. احساس میکنم من یه کم کند پیش میرم :sad:
دوستان تاپیک رفع اشکال یادتون نره!!!!!!!!!! سوال بپرسین و جواب بدین لطفااااا:thumbsupsmileyanim:

Taraa

Well-known member
چه کاریه تارا جون:21:
هرسوالی هس تو ادامه اش هم جواب داده شده. درضمن دیگه سوالات تو تاپیک مربوطه پرسیده میشه دیگه اونجا همه اش سوال جوابه عزیزم

اکو بیو جان فکر کنم منظورمو متوجه نشدی
میگم هر سوالی میپرسید یا هر جوابی میدید، پایینش رفرنس بدید، حالا چه تو این تاپیک چه تو تاپیکای دیگه

م.صفری

New member
کسی میدونه کدوم دانشگاه ها بیوتک گرفتن؟ منظورم امساله؟ من مال پارسالو میدونم ؟ ممنون میشم جواب بدین؟:33:

saharandishe

New member
سلام دوستای خوبم،وقتتون به خیر،امیدوارم که همچنان پرانرژی مشغول تحصیل علم باشید،
من تواین تاپیک دوستای خیلی خوبی پیداکردم،اگه تاحالازیادسرنمیزدم،به خاطراین بودکه داشتم تکلیف خودمومشخص میکردم،روحساب کم کاری نذارید،مدتهابودکه تواین فکربودم،برای من باشرایطی که دارم چه رشته ای بهتره؟ولی بعدازکلی پرس وجووتحقیق وتلنگری که دوستانم دراینجامبنی برعدم عجله توتصمیم گیری بهم زدند،بالاخره به نتیجه رسیدم که انرژی ووقتم روبرای چه رشته ای بزارم،بااینکه شماگروه خیلی فعالی بودین وهستین ودوست داشته ودارم که هرازگاهی بهتون سربزنم وازتون انرژی بگیرم،لازم به ذکرهست که بگم، فقط مسیرآیندم کمی ازشمادوستای گلم متفاوت شد.
برای همتون ازته دل یه دنیاشادی وآینده خوب وخوش روآرزومیکنم.
موفق وسعادتمندباشین:rose:

biotechnologist

New member
saharandishe دوست عزیز از اینکه تا اینجا با ما همراه بودی خیلی ممنونم.کاش باز هم کنار ما میموندی.:applause:امیدوارم تو هر رشته ای دوست داری موفق و پیروز باشی.خوشحال میشیم اگه همچنان بهمون سر بزنی.:thumbsupsmileyanim:

saharandishe

New member
saharandishe دوست عزیز از اینکه تا اینجا با ما همراه بودی خیلی ممنونم.کاش باز هم کنار ما میموندی.:applause:امیدوارم تو هر رشته ای دوست داری موفق و پیروز باشی.خوشحال میشیم اگه همچنان بهمون سر بزنی.:thumbsupsmileyanim:

قربونت برم عزیزم،من ازشمادوستای گلم کلی انرژی میگیرم،خوشحال میشم بااینکه هدفم ازشماجداشده،ولی هنوزعضوی ازاین تاپیک وشمادوستای گلم باشم (البته بااجازتون)وازتون همچنان انرژی مضاعف بگیرم.

م.صفری

New member
بچه هااااااا ما نباید ویروس شناسی بخونیم ؟؟؟؟ اخه کتاب عباس بهادر نداره :idea_majidonline:

Ebro

New member
بچه ها کدوم گرایش بیوتک از نظر بازار کار بهتره؟کمک کنین خواهشن

eco.bio

New member
بچه ها کدوم گرایش بیوتک از نظر بازار کار بهتره؟کمک کنین خواهشن

ای بابا دوست من تنها چیزی که اینجا نمیشه حدس زد بازار کاره:shocked: پس زیاد حساس نباش براساس علاقه ات انتخاب کن. کسی اگه به رشته اش علاقه داشته باشه بعدا هم میتونه موفق بشه:a2d3:

نازپری

New member
سلام بچه ها من تازه عضوشدم .یه سوال دارم:زبن وسلولی روبایدباچی شوع کنم؟واسه بیوتکنولوژی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا