آخه کی به شما میگه مجد بخون؟..دوست عزیز جناب مجد استاد فوق العاده ای هستن ولی کتاب ایشون چندین ساله که ویرایش نشده..کتاب مجد الان اصلا جوابگوی سوالات نیست ..همین مهدوی رو بخونید
بچه ها میشه لطف کنین از گزینه ویرایش استفاده کنید و رفرنس و موضوع و صفحه سوالا و جواباتونو بنویسید پایینش؟
سلام دوستان.من روزی 3 درس میخونم .زبان و سلولی هر روز.میکروب و شیمی یک روزدر میان .از اذر ازمونام شروع میشه .طبق برنامه ازمون ها جلو میرم.میکروب کلیاتو یه بار خوندم از جاوتز و الان هر فصلو هم از جاوتز و هم از مورای میخونم.سلولی:روش های مطالعه سلول/غشا و انتقالات غشایی و مولکولی:ژنوم و دی ان ای.شیمی:ساختار اتم/جدول تناوبی/پیوند های یونی/یه روز میخونم روز بعدش مرور میکنم همون مباحثو و تست میزنم. زبانم هرروز یه درس لزگی رو میخونم و روز بعد مرور همون درس و مطالعه درس جدید.اخر هر هفته هم همه لغات زبانو مرور میکنم .برای میکروب محیط های کشتو از رو چه کتابی بخونم؟
چه کاریه تارا جون:21:
هرسوالی هس تو ادامه اش هم جواب داده شده. درضمن دیگه سوالات تو تاپیک مربوطه پرسیده میشه دیگه اونجا همه اش سوال جوابه عزیزم
saharandishe دوست عزیز از اینکه تا اینجا با ما همراه بودی خیلی ممنونم.کاش باز هم کنار ما میموندی.:applause:امیدوارم تو هر رشته ای دوست داری موفق و پیروز باشی.خوشحال میشیم اگه همچنان بهمون سر بزنی.:thumbsupsmileyanim:
بچه هااااااا ما نباید ویروس شناسی بخونیم ؟؟؟؟ اخه کتاب عباس بهادر نداره :idea_majidonline:
بچه ها کدوم گرایش بیوتک از نظر بازار کار بهتره؟کمک کنین خواهشن