مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biotechnologist

New member
من که فقط بهداشت امتحان میدم.از1 مهر هم خدا بخواد شروع میکنم.البته لغات تافل رو تا درس 10 خوندم.بقیه رو هم طبق برنامه شروع میکنم.:a2d3:

biomar

New member
فکر کنم نظورش essential words for the toefl باشه.
من فلش کارتش رو دارم خیلی خوبه.

دوستان چند روزه دارم لزگی میخونم،
با وجودی که کلی لغت خوندم و حفظ کردم توی جواب دادن به سوالا میمونم،
لغاتی که توی گزینه ها مطرح شده همه شبیه هم هستن و برام جدیدن،
یعنی لغات تافل و 504 که خوندم فقط 40 درصد جوابگوی لغات کنکور هستن، شایدم کمتر!
:smiliess (2):
باز تو.ی درک مطلب ها مشکلم کمتره... وااای بچه ها راهنمایی لطفا؟؟؟؟ :ph34r-smiley:

عليرضا

New member
سلام بچه ها من رشتم بهداشت عموميه و براي اينکه برم رشته ژنتيک مجبورم که ارشد بيوتکنولوژي بخونم چون پيش زمينه اي ندارم لطفا کمکم کنيد
مرسي

saharandishe

New member

باز تو.ی درک مطلب ها مشکلم کمتره... وااای بچه ها راهنمایی لطفا؟؟؟؟ :ph34r-smiley:

به نظرمن اگه شمابه همه لغات لزگی وتافل تسلط کامل داشته باشین واونهاروتومتن های مختلف برای خودتون یادآوری کنیدمشکلی درپاسخ گویی براتون پیش نخواهداومدوراحت درصدبالابزنید،پس نگران نباشیدچون هنوزتسلط کافی روپیدانکردید،یک مسءله دیگه:لغات جدیدی که توگزینه هامی بینیدروحتمایادداشت کنیدویادشون بگیرید،به طورکلی هرآزمونی که ازخودتون میگیریدلغات اون آزمون روهم یادبگیریدوفقط به منابعتون اکتفانکنید.
این نظرمن بودکه بااین روش تاحالاموفق بودم.

mahdieh

New member

شما حتما یک دور مهارت ها رو بخون...یعنی شما در هر مهارت لغات رو در میارید و بعد برید سراغ مهارت بعدی ..توصیه اکیدم اینه که در دور اول به هیچ عنوان از خودتون انتظار تسلط و جواب دادن صحیح رو به سوال ها نداشته باشید
تا دوازده مهارت رو تموم کنید.. خب بهتون تبریک میگم در این مرحله شما هر دوازده مهارت رو یه نگاه اجمالی کردید و لغاتش روهم در اوردید...
در کل این کتاب رو با طمانینه جلو برید یعنی کاری نکنید از کتاب زده بشید اگر به بخش های کوچیک تبدیل بشه این کتاب..مطمن باشید از خوندنش لذت خواهید برد
در دورهای دوم به بعد به فکر تسلط بر کتاب باشبد

آخرین ویرایش:

saharandishe

New member
سلام بچه ها من رشتم بهداشت عموميه و براي اينکه برم رشته ژنتيک مجبورم که ارشد بيوتکنولوژي بخونم چون پيش زمينه اي ندارم لطفا کمکم کنيد
مرسي

سلام،اصلالازم نیست به اجبارچیزی روبخونیدکه دوستش نداریدوچندسال ازعمرتون روالکی زجربکشید،شایدتومدت خوندن ارشدرشته ای که بهش علاقه ندارید،نسبت به ژنتیک هم که میخوایدبه اون برسیدبه خاطرطولانی شدن راه،ازش زده بشید،وبعدبلاتکلیف وسردرگم بشید،به نظرم راه بهتری روانتخاب کنیدوازیک مشاورخبره کمک بگیرید.شایدراههای بهتری هم وجودداشته باشه.

mahdieh

New member
امسال گروه فعالی داریم..امیدوام موفقترین انجمن در قبولی باشیم..امین

آخرین ویرایش:

negin125

New member
به نظر منم لودیش از بین منابعی که وجود داره بهتره از هرکدوم از استادام پ:smilies-azardl (181رسیدم گفتن لودیش

Briana

New member
بچه ها کلاسای ارشد حدودا چند روز در هفته است؟

کسی میدونه توی مقطع ارشد بیوتک پزشکی چه درسهایی و چند واحد از هر درس پاس میکنن؟ چارت درسیش را میخوام. برای بیوتک میکروبی را هم اگر میدونید بگید.

متشکرم

biomar

New member
ممنون از سحر و مهدیه.
ولی دوستان من لزگی رو تموم نکردم،
فقط لغات تافل رو خوندم و 504.
اما بازم وقتی لزگی حل میکنم توی لغات کم میارم!!! این برام عجیبه، دیگه چه قدر لغت باید بخونیم !؟
نکنه لزگی رو هم بخونم توی لغت های خود آزمون کم بیارم!؟

mrmt

New member
به نظر منم لودیش از بین منابعی که وجود داره بهتره از هرکدوم از استادام پ:smilies-azardl (181رسیدم گفتن لودیش
سلام من که جراتشو ندارم برم طرف لودیش
بچه ها درمورد کتاب زیست دکتر عبادی نظری دارین؟

mahdieh

New member
ممنون از سحر و مهدیه.
ولی دوستان من لزگی رو تموم نکردم،
فقط لغات تافل رو خوندم و 504.
اما بازم وقتی لزگی حل میکنم توی لغات کم میارم!!! این برام عجیبه، دیگه چه قدر لغت باید بخونیم !؟
نکنه لزگی رو هم بخونم توی لغت های خود آزمون کم بیارم!؟

ببین چرا نگران لغتی
شما 504 و تافل رو که میگید خوندید..لغتای لزگی رو هم بخونید..یعنی کل اون کتاب رو بخونید کامل..مطمئن باشید از لحاظ لغت کم نمییارید
چیز دیگه ای که مهمه اینه که از دانش لغتیتون سریع استفاده کنید..در کنکور امسال بچه هایی که خوب خونده بودن اصلابحثشون لغت نبود.. سرعت و دقت مهم ترین رکن موفقیته در زبان
شما وقتی لغت خوندید ..تسلطتون رو باید تو متن زیاد کنید

ضمنا از الان از همه دوستان خواهش میکنم دعا کنید..برای آزمون امسال..طراح زبان یک انسان خداترس باشه که سوال استاندارد طرح کنه
از الان جز دعاهاتون باشه..به هر حال دعای دسته جمعی تاثیرش بیشتره.............

mahdieh

New member
خب مرتضی که چندین باردر تاپیک های مختلف گفته کتاب زیست مهدوی و کتاب زیست برای کنکور البته این کتاب بعد از تسلط به کتاب اقای مهدوی
وقتی از لودیش این همه واهمه دارید..مطمئن باشید اصلا نمیتونید به این درس تسلط پیدا کنید
بهتره از کتاب ساده تری مثل کتاب مهدوی استفاده کنی

mahnam

New member

اگه منظورتون کتاب انتشارات پوران پژوهش تالیف دکتر عبادی هست که 2 جلده؟؟ هر دو جلدش مولکولیه هاااا
اصلا سلولی نیست

aohm

New member
بچه ها كتاب خلاصه لوديش از انتشارات رفيع كتاب خوبيه.يكي از قبول شده ها معرفي كرده

eco.bio

New member
فعلا تنها راهش همينه خب
کمک کنيد
شما چون هدفتون ژنتیک هس بهتره با یه مشاور خوب مشورت کنین. بنظر من رشته ای بخونین که براتون سخت نباشه و ضمنا ظرفیت پذیرش رشته ها رو هم در نظر بگیرین
چون اینا باید براتون فعلا مهم باشه.

eco.bio

New member
بچه ها کلاسای ارشد حدودا چند روز در هفته است؟

کسی میدونه توی مقطع ارشد بیوتک پزشکی چه درسهایی و چند واحد از هر درس پاس میکنن؟ چارت درسیش را میخوام. برای بیوتک میکروبی را هم اگر میدونید بگید.

متشکرم

فک کنم سوال اولتون بستگی به دانشگاهش داشته باشه.
دروس تخصصی گرایش بیوتکنولوژی پزشکی:
ایمونوژنتیک، ایمنی شناسی سلولی – مولکولی، ژنتیک پزشکی، متابولیت های میکروبی، فاراماکوژنتیک، فرآورده های نوترکیب، مهندسی ژنتیک پیشرفته، آنزیمولوژی.

دروس تخصصی گرایش بیوتکنولوژی میکروبی:
میکروبیولوژی محیطی، فیزیولوژی میکروارگانیسم ها، پدیده های تخمیری، پروتئین ها و پلی ساکاریدهای میکروبی، بیوتکنولوژی غذایی، بیوتکنولوژی آرکی باکترها، آنتی بیوتیکها، بیوتکنولوژی قارچ ها.

من اینارو میدونستم ولی مطمین نیستم:(50):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا