مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eco.bio

New member
دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه که چرا ما نمیتونیم فونت نوشته هارو تغییر بدیم:sadsmiley:
اینجا افزایش میدیم ولی در عمل همونه تغییر نمیکنه:idea_majidonline:

eco.bio

New member
ممنون عزيزم بابت محبتت.من از شماها انرژى ميگيرم.زندگى من خيلى سخته و امسال آخرين سالى هست كه امتحان ميدم.چون ديگه كشش ندارم.اما چون هميشه عاشق درس بودم.امسال براى آخرين بار خودمو اميدوار كردم كه بخونم.اگر قبول بشم زندگيم تازه ميشه.
امسال تمام سختيها رو تحمل ميكنم تا قبول بشم.برام دعا كنيد كه خيلى محتاجم.

اخی عزیزم هیچ وقت تو زندگیت نا امید نباش. همه به نوعی مشکل دارن همه گرفتارن مهم نا امید نشدنه. زندگی کلا همینه مهم اینه که بتونی مدیریتش کنی:riz304:
انشالله امسالم با رتبه خوب قبول میشی. بقول ارزومند عزیز همیشه انگیزه ات رو حفظ کن:ad54ad:

famous_sh

New member
پستی که گذاشته بودم گویا یه کم جابجا شده بود عذر میخوام دوستان:wacsmiley:
درکل از بابت زحماتت تو تاپیک رفع اشکال ممنونم عزیزم. و همچنین دوست خوبمون ارزومند عزیز:smiliess (8):

عزيزم ممنون.زياد فعاليت كنيد.خلاصه درسايي كه ميخونيد رو بنويسيد.هم تو حافظه خودتون ميمونه.هم براى بقيه كمك ميشه.من بلد نيستم بحث باز كنم.اگر كسى ميتونه براى شيمى و زيست تاپيك جداگانه باز كنه همراه با زبان تا 4درسمون جداگانه مرور بشه و بدونيم دنبال مطالبمون كجا بگرديم.
مثل تاپيك ميكروب بيوتكنولوژى كه از آرزومند عزيز بابت كارش منونم.

famous_sh

New member
اخی عزیزم هیچ وقت تو زندگیت نا امید نباش. همه به نوعی مشکل دارن همه گرفتارن مهم نا امید نشدنه. زندگی کلا همینه مهم اینه که بتونی مدیریتش کنی:riz304:
انشالله امسالم با رتبه خوب قبول میشی. بقول ارزومند عزیز همیشه انگیزه ات رو حفظ کن:ad54ad:

ممنون عزيزم.انشاله سال ديگه دانشگاه تهران در كنار هم و باهم مثل اينجا كه دوستان خوبى هستيم.قبوليمونو جشن بگيريم و باهم براى دكترا بخونيم.واقعا عاشقتونم.مخصوصا تو و آرزومند عزيز.چون شماها هستيد كه منو اميدوار كرديد.مخصوصا اكو جون كه با مشورت تو من از زمين بلند شدم.دوستتون دارم.

eco.bio

New member
ممنون عزيزم.انشاله سال ديگه دانشگاه تهران در كنار هم و باهم مثل اينجا كه دوستان خوبى هستيم.قبوليمونو جشن بگيريم و باهم براى دكترا بخونيم.واقعا عاشقتونم.مخصوصا تو و آرزومند عزيز.چون شماها هستيد كه منو اميدوار كرديد.مخصوصا اكو جون كه با مشورت تو من از زمين بلند شدم.دوستتون دارم.

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه. در مورد تاپیک شیمی هم میخواستم بگم من فعلا شیمی رو نمیخونم ولی از اسفند ماه انشالله مطالب اون رو هم خواهیم گذاشت:28:

arezoomand

New member
ممنون عزيزم بابت محبتت.من از شماها انرژى ميگيرم.زندگى من خيلى سخته و امسال آخرين سالى هست كه امتحان ميدم.چون ديگه كشش ندارم.اما چون هميشه عاشق درس بودم.امسال براى آخرين بار خودمو اميدوار كردم كه بخونم.اگر قبول بشم زندگيم تازه ميشه.
امسال تمام سختيها رو تحمل ميكنم تا قبول بشم.برام دعا كنيد كه خيلى محتاجم.
مطمئن باش که میتونی و به هدفت ایمان داشته :rose:

biotechnologist

New member
دوستای خوبم صحبت هاتون رو خوندم.فقط سعی کنید نگاهتون روبه جلو باشه.گذشته فقط واسه تجربه اندوزی ما بوده.در مورد مشکلات هم باید بگم کسی از مشکلات بقیه خبر نداره.همه فکر میکنن فقط زندگی خودشون سخته.اینو بدونید که سختی با زندگی آمیخته شده و موفق اونه که بر اونها غلبه کنه.من پارسال واقعا هیچ مشکلی نداشتم.با تمام وجود درس خوندم جوری که واسه آخرین بار باشه ولی نشد.به سختی خودم رو جمع و جور کردم و دوباره شرو کردم.ولی الان با کمک خدا و دعای خیر دوستان روز به روز دارم بهتر میشم.امیدوارم واسه هممون روزهای بهتری در پیش باشه.زیر سایه خانواده هامون همراه با سلامتی:rose::heart:

biotechnologist

New member
زيست سلولي و مولكولي

-در منابع قدیم چرخش DNA به دور هیستون 1/8دور معادل 146 bp ،اما در منابع جدید 1/7 دور معادل 147 bp میباشد.
- در یک سلول پیر طول تلومر بسیار کوتاه است.
- دو کمپلکس SMC مهم که در سیکل سلولی اهمیت فراوانی دارند ، کوهسین و کاندنسین میباشند.کمپلکس کوهسین در اتصال 2 کروماتید خواهری به هم دخیل هستند در حالیکه کاندنسین ،در فشرده سازی کروموزوم در حین تقسیم میتوز دخیل است.
-در تشکیل اسکلت اکتامر هیستونی ، برای تشکیل نوکلئوزوم کدام هیستون اهمیت بیشتر و تقدم زمانی دارد؟ H4
-فشرده ترین حالت کروموزوم در مرحله متافاز میتوز میباشد که در این مرحله حداکثر تعداد کاندنسین ها به کروموزوم ها متصل میباشند.
-توالی ALU در کدام دسته از توالیها قرار میگیرد؟ SINE
-سه عنصر عملکردی برای تکثیر و پایداری کروموزوم ها:1-مبدا همانندسازی 2- سانتریول 3- تلومر
-بلندترین کروموزوم انسانی ،کروموزوم شماره 1 بوده و کوتاهترین کروموزوم ،کروموزوم 21 میباشد.
-کروموزوم شماره 22 کوتاه شده به کروموزوم فیلادلفیا معروف میباشد.
-از کدام گروه از انواع آلفا هتروکروماتین برای انگشت نگاری ژنتیکی استفاده می شود؟ Mini satelite DNA
-ساختمان سوپرکویل در سلولهای پروکاریوتی عموما به شکل پلکتونمیک و در سلولهای یوکاریوتیک به شکل سلنوئیدی میباشد.
- حداکثر طول موج قابل جذب توسط نوکلئوتید ها در طول موج 260 nm میباشد.

biotechnologist

New member
سلولی و مولکولی:(سیکل سلولی و میتوز و میوز)

-هنگام آسیبDNA با واسطه عوامل کلاستوژنیک، ژن p21 بیان می گردد.
-تشکیل نواحی کناری کمپلکس سیناپتونمال (سیناپتومر)در مرحله لپتوتن است.
-در مرحله دیپلوتن کیاسماهای کروموزومی با میکروسکوپ نوری قابل تشخیص اند.
-غلظت cdk ها در هر مرحله از سیکل سلولی تغییری نمی کند.این سیکلین ها هستند که غلظت آنها در مراحل مختلف افزایش یا کاهش می یابد.
-عدم تخریب سایکلین میتوزی از ورود سلول از آنافاز به تلوفاز جلوگیری می کند.
-دفسفریله شدن ORC در اواخر M و اوایل G1 رخ میدهد.
-اوج فشردگی کروموزوم در مرحله میتوز است.
-پدیده کراسینگ اوور در مرحله پاکی تن روی می دهد.
-شیمی درمانی در مرحله پیشرفت سرطان مستقر است.
-EGF receptor مسیر Ras_MAP kinase را فعال مینماید.
-سایتوکاین ها از مسیر jack/stat و کموکاین ها از مسیر G_protein انتقال سیگنال انجام میدهند.
-انسولین دارای گیرنده ای در سطح سلول میباشد که از مسیر Akt انتقال سیگنال انجام میدهند.اما هورمونهای استروئیدی رسپتورشان در سیتوزول و در درون هسته میباشد.
-فعال شدن آدنیلات سیکلاز سبب فعال شدن PKA میشود.
-رسپتور انسولین و همچنین EGF دارای خاصیت تیروزین کینازی میباشد.

famous_sh

New member
mamnon biotechnologist aziz babate matalebe amozandeye shoma.
bache ha bahse darsa ro jodagane gozashtand.inja mikhahim bahse gorohi dashteh bashim ama dar matalebi ke dostan dar topic haye makhsos gozashtand gharare bahse har darso joda dashteh bashim ta etela atemon yekja bashe ta dochare sardargomi nashim
agar mishe lotf konid dar topic haye makhshose hamon dars type konid besiar besiar sepasgozar mishim

Asena90

New member
سلام دوستان ببخشید شما نمی دونید آزمون سنا برا بیوتک چند نفر شرکت کردن، راستی کسی iqbباکتری91رو داره؟

آخرین ویرایش:

eco.bio

New member
سلام بچه های عزیز
میخواستم یه نظر سنجی بکنم:
مطالبی که تحت عنوان نکات مهم تو تاپیک ها گذاشته میشه به کارتون میاد؟ مطالب براتون خوب و مفید هستن؟ انگیزه ایجاد میکنه؟ کلا ممنون میشم که هرکی نظرشو اعلام کنه.
:bunnyearsmiley:

Aysel

New member
بله اکو بیو جان خیلی خوبن.ممنون از اینکه اینهمه زحمت میکشی:heart:

Mohammad gh

New member
دوستان من میخوام بدونم که شیمی چه قدر تاثیر داره در آزمون
و اینکه آیا همون ورتیمر کافیه و اینکه سخته یا نه؟

arezoomand

New member
دوستان من میخوام بدونم که شیمی چه قدر تاثیر داره در آزمون
و اینکه آیا همون ورتیمر کافیه و اینکه سخته یا نه؟
به نظر من بهتره همه دروس رو یکسان مطالعه کرد چون ضرایب یکسانی دارن ولی زبان ضریب 3 داره و تاثیرگذارتره.من خودم امسال از شیمی ضربه خوردم اگه فقط 10درصد بیشتر میزدم قبول بودم.فقط اینو میگم که اگه فقط یه جلد مورتیمرو بخونین و روی همون کاملا مسلط بشین حداقل 50میزنین.من امسال تصمیم گرفتم خیلی خوب و عمیق بخونم و زیاد مرور کنم.شرط موفقیت اینه .سوالات از مورتیمر میاد. ولی سعی کنین روی یه مطلب مسلط بشین تا اینکه زود و سطحی هردو جلدو تموم کنین. همه دروس در کسب رتبه خوب تاثیرگذارن.موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا