سلام بر بچه های خوب بیوتک
من برای این نمیام این طرفا چون که کلا حالم خرابه و فقط حالگیری می کنم
اما از دور می بینمتون و خوشحالم که می خونید
من وضعم افتضاحه و فقط 18 صفحه مورتیمر خوندم...فقط...
حالا که به عمق فاجعه پی بردین می بینین که من به عنوان یک کنکوری ! جرا پیدام نیست ...فقط خواهش می کنم که ابراز همدردی و نرحم و از این حرفا نکنید چون نه دوست دارم و ته فایده ای به حالم داره
یا قبول می شم یا نمی شم و میرم طرح ...
به هرحال موفق یاشید همتون
ای وایبچه ها چرا این فروم با فرومهای دیگه فرق داره؟ چرا وقتی ثبت نام ارشد علوم شد کسی خبر نداد؟
حالا که به عمق فاجعه پی بردین می بینین که من به عنوان یک کنکوری ! جرا پیدام نیست ...فقط خواهش می کنم که ابراز همدردی و نرحم و از این حرفا نکنید چون نه دوست دارم و ته فایده ای به حالم داره
سلام دوست خوبم.موفقیت فقط با اراده خود ادما به دست میاد .خیلیا تو سخت ترین شرایط بهترین نتایجو گرفتن .مطمئنا شما هم یکی از اونا خواهی بودو اینکه رضایت و دعای پدر ومادر خیلی تو موفقیت تاثیرگذاره پس امیدوارم همیشه و در هرشرایطی مثل حالا مصمم باشی.به امید موفقیت همگی.:a2d3:دوست عزیز اگر بخواهی میشه.منم مثل شما همیشه فکر میکردم.اما الان با اینکه مامانم مریض شدن.بابام سکته کردند.منم تنها کسی هستم که باید ازشون مراقبت کنم.با این حال تازه امشب تونستم خوب بخونم.خوب خوندن منم در حد سه ساعت بود.فقط زبان درس یک لزگی رو خوندم با یک بخش از شیمی مورتیمر.اما خودمو نمیبازم.انگار بیشتر دارم روحیه میگیرم که بخونم.فقط 10 تا 12 یا 1 شب میتونم بخونم.پس خودتو وارد رقابت کن.کم نگذار تا بعدا پشیمون نشی.تا جایی که میتونی تلاش کن.امیدوارم موفق بشی
سلام خسته نباشید بچه ها
ارزومند گرامی پشتکار شما رو تقدیر میکنم وازاین که دانسته های خود تونو در اختیار بقیه میگذارید کمال تشکر رادارم وازتون میخوام این کارتونو ادامه بدید تا بقیه هم انرژی بگیریم لطف کنید بین مطالبتون فاصله بگذارید ممنونم با تشکر[/quote/روژان عزیز خوشحالم که مطالبم براتون مفیده .حتما سعی میکنم بهتر بنویسم فقط نمیدونم جرا نمیتونم فونتشو عوض کنم .
دوست عزیز اگر بخواهی میشه.منم مثل شما همیشه فکر میکردم.اما الان با اینکه مامانم مریض شدن.بابام سکته کردند.منم تنها کسی هستم که باید ازشون مراقبت کنم.با این حال تازه امشب تونستم خوب بخونم.خوب خوندن منم در حد سه ساعت بود.فقط زبان درس یک لزگی رو خوندم با یک بخش از شیمی مورتیمر.اما خودمو نمیبازم.انگار بیشتر دارم روحیه میگیرم که بخونم.فقط 10 تا 12 یا 1 شب میتونم بخونم.پس خودتو وارد رقابت کن.کم نگذار تا بعدا پشیمون نشی.تا جایی که میتونی تلاش کن.امیدوارم موفق بشی
ممنون عزيزم بابت محبتت.من از شماها انرژى ميگيرم.زندگى من خيلى سخته و امسال آخرين سالى هست كه امتحان ميدم.چون ديگه كشش ندارم.اما چون هميشه عاشق درس بودم.امسال براى آخرين بار خودمو اميدوار كردم كه بخونم.اگر قبول بشم زندگيم تازه ميشه.سلام دوست خوبم.موفقیت فقط با اراده خود ادما به دست میاد .خیلیا تو سخت ترین شرایط بهترین نتایجو گرفتن .مطمئنا شما هم یکی از اونا خواهی بودو اینکه رضایت و دعای پدر ومادر خیلی تو موفقیت تاثیرگذاره پس امیدوارم همیشه و در هرشرایطی مثل حالا مصمم باشی.به امید موفقیت همگی.:a2d3: