مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eco.bio

New member
:65d6a5d6s:دوستان عزیز این یه تهدید جدی از طرف ارزومند عزیز بود
خواهشا جدی بگیرین:New (6):
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:rose:

arezoomand

New member
نه عزیزم توقعی نیست ارزوی من موفقیت همه ی دوستای خوبمه ولی خوب مطالعه گروهی با 3/4 نفر نمیشه همه باید همکاری کنن البته اگه واقعا میخوان رتبه های تک رقمی امسال باشن .از این به بعد هرکدوم از دروسو تو تاپیکای جدا بررسی میکنیم ..........:smilies-azardl (181:heart:

eco.bio

New member
من امروز یه کم عصبانی هستم:p7977cujr38iyymsu8: از بچه های تاپیک واقعا گله دارم:1dco2x0p1lilzhfpg1t این همه دوستان گل میخوان بیوتک بدن ولی واقعا نمیدونم دارن میخونن و فرصت ندارن بیان نظر بدن مطلب بذارن از درس خوندنشون بگن یه جورایی محرک بشن یا اینکه واقعا نمیخونن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:65d6a5d6s:
خلاصه اینکه باهمکاری میتونیم نتیجه بگیریم:riz277:

Taraa

Well-known member
آفرین بچه ها .... آفرین
باور کنید من تو ترکم
من یه مدت هم خوب درس میخوندم هم مدام به اینجا سر میزدم.... ولی بس که بچه ها بی بخار بودن ... منم هر وقت میومدم میرفتم تو تاپیکای تفریحی.... که دیگه دور از جونتون معتاد شدم ... بعدش درس خوندنه رو گذاشتم کنار .... دیگه میدونید اعتیاد کل زندگی آدمو تحت الشعاع قرار میده:sadsmiley:
ولی حالا تو ترکم .... میخوام کم کم بشم همون تارا

famous_sh

New member
Arezoomand jan fekre khobie.onjori sgar topic ha joda bashand.az parakandegi mataleb jelogiri mishe.man kamelan movafegham

hoorsa

New member
سلام بر بچه های خوب بیوتک
من برای این نمیام این طرفا چون که کلا حالم خرابه و فقط حالگیری می کنم
اما از دور می بینمتون و خوشحالم که می خونید
من وضعم افتضاحه و فقط 18 صفحه مورتیمر خوندم...فقط...
حالا که به عمق فاجعه پی بردین می بینین که من به عنوان یک کنکوری ! جرا پیدام نیست ...فقط خواهش می کنم که ابراز همدردی و نرحم و از این حرفا نکنید چون نه دوست دارم و ته فایده ای به حالم داره
یا قبول می شم یا نمی شم و میرم طرح ...
به هرحال موفق یاشید همتون

eco.bio

New member
حالا که به عمق فاجعه پی بردین می بینین که من به عنوان یک کنکوری ! جرا پیدام نیست ...فقط خواهش می کنم که ابراز همدردی و نرحم و از این حرفا نکنید چون نه دوست دارم و ته فایده ای به حالم داره

همینکه پیام دادی دوست عزیز خودش کلی ارزش داره:applause:
درضمن نمیخوام ابراز ترحم و همدردی کنم. ولی اگه اجازه بدی نظرمو بدم و اونم اینکه شما هدف مشخصی نداری عزیزم. یعنی چطو بگم ارشد براتون اونقدرا مهم نیس که دل به درس نمیدی. خب همه یه جورایی دل مشغولی و مشکلات و .... داریم. مهم اینه که وقتی خوابمون برده یا وقتی افتادیم زمین، بتونیم پا شیم. اینه که احساس خوبی و خوشبختی رو به ادم میده:thumbsupsmileyanim:
امیدوارم بحث ها، فعالیتهای بچه های تاپیک( البته اگر مشارکتی در کار باشه :14:) محرک خوبی برای شما باشه عزیزم:applause:

ثمینه

New member
؟

بچه ها چرا این فروم با فرومهای دیگه فرق داره؟ چرا وقتی ثبت نام ارشد علوم شد کسی خبر نداد؟

ثمینه

New member
بچه ها چرا این فروم با فرومهای دیگه فرق داره؟ چرا وقتی ثبت نام ارشد علوم شد کسی خبر نداد؟

Taraa

Well-known member
ای وای
جا موندی!؟
72461_connie_16.gif

چون اینجا همه به جز من و یکی دیگه فقط میخوان بهداشت امتحان بدن .... من اگه میدونستم کسی میخواد علومم امتحان بده میومدم میگفتم!

الهه87

New member

دوست عزیز نمیخوام دلداری الکی بدم ولی مطمئنم از همین الان شروع کنی وجدی بخونی تا عید تموم میکنی وبهار میتونی چندبار دوره کنی
فقط حتما حتما زبانو هر روز بخون
:a2d3:

biotechnologist

New member
من دوسه روزه اینترنتم قطعه یا کم سرعت.شرمنده.الان هم بدو بدو تا وصل شد اومدم.شیمی آلی رو هم شرو کردم.باکتری به متابولیسم رسیدم.سلولی رو چند روز دیگه تموم میکنم میرم سراغ مولکولی.فعلا همینا

روژان

New member
سلام

سلام خسته نباشید بچه ها
ارزومند گرامی پشتکار شما رو تقدیر میکنم وازاین که دانسته های خود تونو در اختیار بقیه میگذارید کمال تشکر رادارم وازتون میخوام این کارتونو ادامه بدید تا بقیه هم انرژی بگیریم لطف کنید بین مطالبتون فاصله بگذارید ممنونم با تشکر

روژان

New member
سلا اکو بیو عزیز از پاسخ های به موقع وخوبتون کمال تشکر رادارم به امید موفقیت روز افزون شما

famous_sh

New member

دوست عزیز اگر بخواهی میشه.منم مثل شما همیشه فکر میکردم.اما الان با اینکه مامانم مریض شدن.بابام سکته کردند.منم تنها کسی هستم که باید ازشون مراقبت کنم.با این حال تازه امشب تونستم خوب بخونم.خوب خوندن منم در حد سه ساعت بود.فقط زبان درس یک لزگی رو خوندم با یک بخش از شیمی مورتیمر.اما خودمو نمیبازم.انگار بیشتر دارم روحیه میگیرم که بخونم.فقط 10 تا 12 یا 1 شب میتونم بخونم.پس خودتو وارد رقابت کن.کم نگذار تا بعدا پشیمون نشی.تا جایی که میتونی تلاش کن.امیدوارم موفق بشی

arezoomand

New member
دوست عزیز اگر بخواهی میشه.منم مثل شما همیشه فکر میکردم.اما الان با اینکه مامانم مریض شدن.بابام سکته کردند.منم تنها کسی هستم که باید ازشون مراقبت کنم.با این حال تازه امشب تونستم خوب بخونم.خوب خوندن منم در حد سه ساعت بود.فقط زبان درس یک لزگی رو خوندم با یک بخش از شیمی مورتیمر.اما خودمو نمیبازم.انگار بیشتر دارم روحیه میگیرم که بخونم.فقط 10 تا 12 یا 1 شب میتونم بخونم.پس خودتو وارد رقابت کن.کم نگذار تا بعدا پشیمون نشی.تا جایی که میتونی تلاش کن.امیدوارم موفق بشی
سلام دوست خوبم.موفقیت فقط با اراده خود ادما به دست میاد .خیلیا تو سخت ترین شرایط بهترین نتایجو گرفتن .مطمئنا شما هم یکی از اونا خواهی بودو اینکه رضایت و دعای پدر ومادر خیلی تو موفقیت تاثیرگذاره پس امیدوارم همیشه و در هرشرایطی مثل حالا مصمم باشی.به امید موفقیت همگی.:a2d3:

arezoomand

New member
سلام خسته نباشید بچه ها
ارزومند گرامی پشتکار شما رو تقدیر میکنم وازاین که دانسته های خود تونو در اختیار بقیه میگذارید کمال تشکر رادارم وازتون میخوام این کارتونو ادامه بدید تا بقیه هم انرژی بگیریم لطف کنید بین مطالبتون فاصله بگذارید ممنونم با تشکر[/quote/روژان عزیز خوشحالم که مطالبم براتون مفیده .حتما سعی میکنم بهتر بنویسم فقط نمیدونم جرا نمیتونم فونتشو عوض کنم .

eco.bio

New member

پستی که گذاشته بودم گویا یه کم جابجا شده بود عذر میخوام دوستان:wacsmiley:
درکل از بابت زحماتت تو تاپیک رفع اشکال ممنونم عزیزم. و همچنین دوست خوبمون ارزومند عزیز:smiliess (8):

famous_sh

New member
سلام دوست خوبم.موفقیت فقط با اراده خود ادما به دست میاد .خیلیا تو سخت ترین شرایط بهترین نتایجو گرفتن .مطمئنا شما هم یکی از اونا خواهی بودو اینکه رضایت و دعای پدر ومادر خیلی تو موفقیت تاثیرگذاره پس امیدوارم همیشه و در هرشرایطی مثل حالا مصمم باشی.به امید موفقیت همگی.:a2d3:
ممنون عزيزم بابت محبتت.من از شماها انرژى ميگيرم.زندگى من خيلى سخته و امسال آخرين سالى هست كه امتحان ميدم.چون ديگه كشش ندارم.اما چون هميشه عاشق درس بودم.امسال براى آخرين بار خودمو اميدوار كردم كه بخونم.اگر قبول بشم زندگيم تازه ميشه.
امسال تمام سختيها رو تحمل ميكنم تا قبول بشم.برام دعا كنيد كه خيلى محتاجم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا