ممنون عزيزم بابت محبتت.من از شماها انرژى ميگيرم.زندگى من خيلى سخته و امسال آخرين سالى هست كه امتحان ميدم.چون ديگه كشش ندارم.اما چون هميشه عاشق درس بودم.امسال براى آخرين بار خودمو اميدوار كردم كه بخونم.اگر قبول بشم زندگيم تازه ميشه.
امسال تمام سختيها رو تحمل ميكنم تا قبول بشم.برام دعا كنيد كه خيلى محتاجم.
پستی که گذاشته بودم گویا یه کم جابجا شده بود عذر میخوام دوستان:wacsmiley:
درکل از بابت زحماتت تو تاپیک رفع اشکال ممنونم عزیزم. و همچنین دوست خوبمون ارزومند عزیز:smiliess (8):
اخی عزیزم هیچ وقت تو زندگیت نا امید نباش. همه به نوعی مشکل دارن همه گرفتارن مهم نا امید نشدنه. زندگی کلا همینه مهم اینه که بتونی مدیریتش کنی:riz304:
انشالله امسالم با رتبه خوب قبول میشی. بقول ارزومند عزیز همیشه انگیزه ات رو حفظ کن:ad54ad:
ممنون عزيزم.انشاله سال ديگه دانشگاه تهران در كنار هم و باهم مثل اينجا كه دوستان خوبى هستيم.قبوليمونو جشن بگيريم و باهم براى دكترا بخونيم.واقعا عاشقتونم.مخصوصا تو و آرزومند عزيز.چون شماها هستيد كه منو اميدوار كرديد.مخصوصا اكو جون كه با مشورت تو من از زمين بلند شدم.دوستتون دارم.
مطمئن باش که میتونی و به هدفت ایمان داشته :rose:ممنون عزيزم بابت محبتت.من از شماها انرژى ميگيرم.زندگى من خيلى سخته و امسال آخرين سالى هست كه امتحان ميدم.چون ديگه كشش ندارم.اما چون هميشه عاشق درس بودم.امسال براى آخرين بار خودمو اميدوار كردم كه بخونم.اگر قبول بشم زندگيم تازه ميشه.
امسال تمام سختيها رو تحمل ميكنم تا قبول بشم.برام دعا كنيد كه خيلى محتاجم.
به نظر من بهتره همه دروس رو یکسان مطالعه کرد چون ضرایب یکسانی دارن ولی زبان ضریب 3 داره و تاثیرگذارتره.من خودم امسال از شیمی ضربه خوردم اگه فقط 10درصد بیشتر میزدم قبول بودم.فقط اینو میگم که اگه فقط یه جلد مورتیمرو بخونین و روی همون کاملا مسلط بشین حداقل 50میزنین.من امسال تصمیم گرفتم خیلی خوب و عمیق بخونم و زیاد مرور کنم.شرط موفقیت اینه .سوالات از مورتیمر میاد. ولی سعی کنین روی یه مطلب مسلط بشین تا اینکه زود و سطحی هردو جلدو تموم کنین. همه دروس در کسب رتبه خوب تاثیرگذارن.موفق باشیددوستان من میخوام بدونم که شیمی چه قدر تاثیر داره در آزمون
و اینکه آیا همون ورتیمر کافیه و اینکه سخته یا نه؟
نبوووووود:33:
سلام دوستان ببخشید شما نمی دونید آزمون سنا برا بیوتک چند نفر شرکت کردن، راستی کسی iqbباکتری91رو داره؟
هر چی تلاش کردم نتونستم این مشکلو حل کنم .اگه راهنمایی کنی ممنوم میشم بیوتکنولوژیست عزیز.::smiliess (11):نکاتی که دوستان نوشتن خوبن! فقط مشکل سایز و رنگ و فاصله !:smilies: