مطالعه گروهی ارشد بیـوتـکنـولـوژی پـزشکی سال 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سلولی

New member
چربی دوگانه دوسته؟اخه یک جا دیدم نیست اخه مگه اسید چرب دوگانه دوست نیست؟

mahtab-bio

New member
من زمينه اي براي بيولوژي ندارم
اول از لوديش شروع كنم يا چيزاي ديگه
واز چي؟

love virology

New member
خودم رشتم سلولیه لودیش یکم تخصصیه بهتر اول از یه کتاب ساده شروع کنی مثله مجید مهدوی یا بخش سلولیه مجد یا کتاب رسول صالحی/ مولکولی کتاب ک ل ا س یک تا ژنومیک حسن اکرامی یا بخش مولکولی استرایر یا لنینجر

rahaaaaa

New member
یعنی از اسیدهای آمینه ضروری چه چیزهاییشو لازمه حفظ کنیم؟فرمول؟ساختار؟اسم؟

Mohammad gh

New member
یعنی از اسیدهای آمینه ضروری چه چیزهاییشو لازمه حفظ کنیم؟فرمول؟ساختار؟اسم؟

مثلا اهمیتی که هیستیدین داره در پی اچ خنثی و یا گلیسین و اهمیتیش در صفحات بتا و یا پرولین که باعث خمش میشه و آمین نوع دوم داره یا سیستئین با پیوند های دی سولفیدی و متیونین با گروه تیو اتری و نقشی که در ترجمه بازی میکنه و .....

اگر بخوایم دقیق بشیم میبینیم که اکثر امینو اسید ها مهم و دارای نکات قابل ذکری هستن
اما این مسائل در طی زمان کم کم در ذهنتون تثبیت میشه
مخصوصا که علاوه بر حفظ باید واکنش هاشون رو و خواصشون رو خوب درک کن وگرنه اینکه صرفا حفظ کنید که پرولین باعث خمش میشه به نظر من کافی نیست بلکه وقتی دلیلش رو میفهمید براتون قابل فهم تر میشه

kakooooo

New member
سلام دوستان
من برا ارشد نانو میخونم و پایه ای از سلولی و مولکولی ندارم
بنظرتون برای شروع لودیش خوبه؟
و اینکه ویرایش قبلی رو دارم باید جدیده رو بگیرم؟

Scatter

New member
درود و خسته نباشید .
بچه ها خواهشا کمکم کنید ، من ترم 5 رادیولوژی هستم و 94 می خوام ارشد بیوتک بدم
ولی گیج شدم هر کی یه منبع می گه مثلا واسه سلولی مولکولی تا الان فهمیدم من که پایه زیستم
ضعیفه اول برم سراغ مهدوی + برای کنکور بعد لودیش / ولی واسه باکتری هنوز به نتیجه ای نرسیدم
واکر؟جاوتز؟مورای؟ بهادر چی بالاخره ؟!!:smiliess (15): بخش پزشکی و عمومی میکروب مگه جداست ؟
به جز زبان هیچی شروع نکردم

love virology

New member
درووووووووود دوستان برای پایه یا شروع لودیش نخونین گیج میشین بخداااااااااااا کو حرفه شنوااااااااااااااااااااااااااااااااااا
لودیش برای ارشد هستش و کمی تخصصیه شماهایی که پایه سلولی ندارین سمه بخونین
برای شروع از بخش غشا لنینجر بخونین بعد یه کتاب ساده یعنی ترجمه نباشه مجد یا البرتس بعد برید سراغ لودیش خوندن

دوستم که پایه سلولیش قوی بوده و نمره بیشتری در دانشگاه گرفت لودیش دمارشو در اوورد پس از کتاب ساده شروع کنید

- - - Updated - - -

باکتری جاووتز و مورای تلفیقی کافیه همین

elissa

New member
درووووووووود دوستان برای پایه یا شروع لودیش نخونین گیج میشین بخداااااااااااا کو حرفه شنوااااااااااااااااااااااااااااااااااا
لودیش برای ارشد هستش و کمی تخصصیه شماهایی که پایه سلولی ندارین سمه بخونین
برای شروع از بخش غشا لنینجر بخونین بعد یه کتاب ساده یعنی ترجمه نباشه مجد یا البرتس بعد برید سراغ لودیش خوندن

دوستم که پایه سلولیش قوی بوده و نمره بیشتری در دانشگاه گرفت لودیش دمارشو در اوورد پس از کتاب ساده شروع کنید

- - - Updated - - -

باکتری جاووتز و مورای تلفیقی کافیه همین

سلام با عرض بوزش
من با شما سر اين موضوع كه لوديش تخصصيه و براي شروع كتاب مناسبي نيست مخالفم
اين كتاب رو اكه از فصل اولش بخوني كم كم با تمام مطالب زيست شناسي اشنا مي شي
البته اكه وقتشو داشته باشي
من خودم جزو كروهي هستم كه مي كن لوديش براي كنكور ارشد كامل نيست اما از طرفي هم اعتقاد دارم كه خوندنش براي تمام بجه هاي زيست شناسي واجبه
خدا وكيلي خوندنش دمار ادمو در مياره اما اكه بخونيش مطميني كه حداقل براي يك بار اسم تمام بروتيين هايي كه لازمه يك نفر در حد معلومات شما بلد باشه به كوشتون خورده

love virology

New member
درسته ولی کسی که پایه سل نداره و هیچی سل پاس نکرده برای شروع مناسب نیست

elissa

New member
چربی دوگانه دوسته؟اخه یک جا دیدم نیست اخه مگه اسید چرب دوگانه دوست نیست؟
سلولي جان!
جربي با اسيد جرب فرق مي كنه
اسيد جرب دوكانه دوسته
جربي به كروه فسفو ليبيد ها اسد جرب ها و... كفته مي شه كه هر كدوم جداكانه مي تونن اب دوست يا ابكريز باشن

Scatter

New member
خلاصه لودیش بخونم خوبه ؟ ترجمه کی ؟
باکتری با چی شروع کنم تا حالا نخوندم ؟
با این توضیح که وقت دارم به اندازه کافی تا 94 :4d564ad6:

rahaaaaa

New member
بچه ها من نمیدونم میکروبو از کجا و چه جوری بخونم؟چون هیچ پیشزمینه ای ندارم ازش الانم یه چند صفحه از بهادرو خوندم هیچی متوجه نشدم.کسی ای چیزی که کامل باشه نداره آیا؟

TrueLove90

New member
بچه ها من نمیدونم میکروبو از کجا و چه جوری بخونم؟چون هیچ پیشزمینه ای ندارم ازش الانم یه چند صفحه از بهادرو خوندم هیچی متوجه نشدم.کسی ای چیزی که کامل باشه نداره آیا؟

...

به نظرم اینقدر این دست اون دست نکنین ! همه منابع خوبن ، و هیچ منبعی کاملا کامل نیست !

من از مورای بهادر شروع کردم ، خوب بود ! کتاب تالیفی بهادر هم تقریبا خوب و ساده س

فقط سریع شروع کنین بخونین ؛ اولش سخته ولی یه مقدار که برین جلو آسون و روون میشه

اول بخونین بعد تست ها رو ببینین ، بعد خلاصه و عمیق خوندن و دوباره تست و این حرفا !

مهم اینه قدم اول بردارین و شروع کنین

...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا