مطالعه گروهی ارشد اپیدمیولوژی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ای بابا ادم شماها را میبینه احساس بدی پیدا میکنه چرا آخه

من خودم اصلا فکر نمیکنم همین را هم بتونم بزنم

Lemen

New member
سلام دوستان عزیز ارشد اپید خوان، از درس و مشق چه خبر؟
راستی جمعه این هفته آزمون دکتری برگزار میشه
واسه همه دوستانی که خودشونو واسه این آزمون آماده کردن، بخصوص اونایی که خیلی زحمت کشیدن :smilies-azardl (181آرزوی موفقیت و قبولی در مقطع دکتری اپیدمیولوژی رو دارم

خدا جون کمکشون کن :auizz3ffy9vla57584x

Iris

New member
سلام دوستان عزیز ارشد اپید خوان، از درس و مشق چه خبر؟
راستی جمعه این هفته آزمون دکتری برگزار میشه
واسه همه دوستانی که خودشونو واسه این آزمون آماده کردن، بخصوص اونایی که خیلی زحمت کشیدن :smilies-azardl (181آرزوی موفقیت و قبولی در مقطع دکتری اپیدمیولوژی رو دارم

خدا جون کمکشون کن :auizz3ffy9vla57584x
سلام ابجی جون درس و مشق تقریبا خوب پیش میره خداروشکر.....
ایشالا همه اونایی که زحمت کشیدن موفق بشن الهی امین:rose:

Iris

New member
به آرزوهای خویش ایمان بیاورید و آنگونه نسبت به آنها بیندیشید که

گویی به زودی رخ خواهند داد !!!
:thanks:

Iris

New member
سه یادآوری کوتاه:

هر شب ما به رختخواب میرویم،‌ ما هیچ اطمینانی نداریم که فردا صبح زنده بر می خزیزیم، با این حال ساعت را برای فردا کوک می کنیم.« این یعنی اُمید»

ـ کودکی یکساله ای را تصور کنید، زمانی که شما او را به هوا پرتاب می کنید، او می خندد، چرا که او می داند که شما او را خواهید گرفت.«این یعنی اعتماد»

ـ روزی،‌ تمام روستایی ها تصمیم گرفتند، تا برای بارش باران دعا کنند، در روزی که برای دعا همگی دور هم جمع شدند،تنها یک پسر بچه با خود چتری داشت.«این یعنی ایمان»

آن‌ها را برایتان خواستارم ...
:thanks:

Iris

New member
شاید امروز نه ؛

اما من ایمان دارم که سرانجام همه چیز درست خواهد شد ...

آری ، روزهای خوب خواهند آمد .
عزیزکم صبر ، صبر و امید ...

آخرین ویرایش:

gilane

New member
سلام بر بروبچ اپید اوضاع درس مشق چطوررررررررررررررررره منم تازه شروع کردم ایشالله هممون امسال قبول شیم

Iris

New member
به به سلااااااااااااااااااااام گیلانه جون چ عجب از این ورا خوبی؟چ خبر از درس ومشق وزندگی خوش میگذره دوس جونی:smilies-azardl (181

gilane

New member
:riz481:
به به سلااااااااااااااااااااام گیلانه جون چ عجب از این ورا خوبی؟چ خبر از درس ومشق وزندگی خوش میگذره دوس جونی:smilies-azardl (181
:4d564ad6:سلام دوست خوبم خدارررررررررررررررروشکر آره من اومدم باهات رقابت کنم بشین بخووووووووووووووووووووووون امسال میخوام ازت جلو بزنم پیش بسوی تهررررررررررررررررررررررررااااااااااااان

Iris

New member
:riz481:
:4d564ad6:سلام دوست خوبم خدارررررررررررررررروشکر آره من اومدم باهات رقابت کنم بشین بخووووووووووووووووووووووون امسال میخوام ازت جلو بزنم پیش بسوی تهررررررررررررررررررررررررااااااااااااان

سلامممممممممممم ما بچه های انجمن قراره با هم بریم تهراااااااااااااااااااااااااان بشیم همکلاسی با توکل برخدا و تلاش خودمون:thanks:

mw.ashel

New member
%D8%B1%D8%A7%D8%B2%20%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA.jpg

Iris

New member
دوستای اپیدی کجایین شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا هیشکی حضورپیدا نمیکنه:smiliess (11):

Lemen

New member
من هستم خواهر جون
گاه وقتی میام اینجا سر می زنم انرژی می گیرم دو پینگ میکنم بعدش میرم دروازه تهران رو هل بدم

Iris

New member
من هستم خواهر جون
گاه وقتی میام اینجا سر می زنم انرژی می گیرم دو پینگ میکنم بعدش میرم دروازه تهران رو هل بدم

ایششششششششششششششالا موفق باشی اجی جوووووووووووووووووووووووووووونم:ad54ad:

Iris

New member
سلام به دوستایی که هیچوقت اینجا حضور پیدا نمیکنن...
مامان شاین،گیلانه ،اگلو و بقیه دوستان کجایین شما ؟؟؟؟؟؟
کاش حداقل یه بار تو هفته بیاین اینجا بگین دارین چیکار میکنین دووووووووووس دارم با هم بخونیم اینجوری انگیزه همه مون میره بالا....
دلم نمیاد تنهایی گزارش بدم چقد خوندم و ب کجا رسیدم چون میدونم باز خودم تنها اینجا سر میزنم
:wacsmiley:

دوستای گلم بیاین با هم باشیممممممممممممممممممممممم:sarma:

Lemen

New member
سلام دوستای اپیدی، بخدا من شاید هفته ای یکبار فقط بتونم بیام اینجا سر بزنم، از من گله مند نباشید
تا کنون برای رخنه در دروازه تهران حدود 14بیماری از 4 رفرنس بیماریهای عزیزی، حاتمی، جلد 4 جی پارک و دستورالعمل وزارت بهداشت رو خوندم
زبان دارم تافل میخونم درس 11 هستم + متنهای لزگی رو هم میخونم
اصطلاحات از آخر کتاب شروع کردم حالا حرف N هستم + تست اصطلاحات هم میزنم
از دی ماه مبانی اپید رو هم به برنامم اضافه میکنم
می دونم یکمی باید سریعتر پیش برم، دارم سعیمو میکنم:thumbsupsmileyanim:
شما چی دوستان؟

Lemen

New member
یک سوال دارم
جمع آوری مواد غذایی تاریخ گذشته یا فاسد از فروشگاه های فروش و توزیع مواد غذایی چه سطحی از پیشگیری محسوب میشه؟؟؟

آخرین ویرایش:

mhn

New member
اگرپيشگيري ازبوجودآمدن بيماري بوسيله ازبين بردن عامل بيماري(موادغذايي فاسد)باشد،پيشگيري نوع اول مسوب مي شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا