مطالعه گروهی ارشد اپیدمیولوژی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
با سلام
مروری مختصر بر دو صفحه قبل داشتم به نظرم ذکر این نکات ضروری است.
در خصوص سوال مربوط به نمونه گیری نوع نمونه گیری طبقه ای هست زیرا در خوشه ای باید خوشه ها شبیه هم بوده و افراد درون خوشه ها متفاوت از هم باشند در حالیکه در طبقه ای دقیقا بر عکس است. لازم به ذکر است که در پایان نامه های دوره ارشد که از دانشجویان به عنوان گروههای هدف استفده می شود( مثل پایان نامه بنده) دقیقا روش نمونه گیری طبقه ای بوده و مورد تایید اساتید نیر قرار می گیرد.
در خصوص سوال نمونه لازم برای مطالعه مور شاهدی نیز در کتاب روش شناسی پژوهشهای کاربردی در فصل مربوط به محاسبه حجم نمونه فرمول محاسبه حجم نمونه در مطالعات مورد شاهدی آورده شده است که بر اساس آن فرمول اگر نسبت شانس از یک دور شود حجم نمونه مورد نیاز کمتر می شود. البته به نظر من این پاسخ وقتی درست است که نسبت شانس بزرگتر از یک باشد نه کوچکتر. در ضمن در کتاب کیرکوود نیز فرمول کامل محاسبه حجم نمونه آمده است که می توانید به آن رجوع کنید
اگر سوال دیگری بود می توانم با ذکر رفرنس دانشجویان را راهنمایی کنم.

allah

New member
با سلام
در خصوص سوال مربوط به نمونه گیری نوع نمونه گیری طبقه ای هست زیرا در خوشه ای باید خوشه ها شبیه هم بوده و افراد درون خوشه ها متفاوت از هم باشند در حالیکه در طبقه ای دقیقا بر عکس است. لازم به ذکر است که در پایان نامه های دوره ارشد که از دانشجویان به عنوان گروههای هدف استفده می شود( مثل پایان نامه بنده) دقیقا روش نمونه گیری طبقه ای بوده و مورد تایید اساتید نیر قرار می گیرد.
در خصوص سوال نمونه لازم برای مطالعه مور شاهدی نیز در کتاب روش شناسی پژوهشهای کاربردی در فصل مربوط به محاسبه حجم نمونه فرمول محاسبه حجم نمونه در مطالعات مورد شاهدی آورده شده است که بر اساس آن فرمول اگر نسبت شانس از یک دور شود حجم نمونه مورد نیاز کمتر می شود. البته به نظر من این پاسخ وقتی درست است که نسبت شانس بزرگتر از یک باشد نه کوچکتر. در ضمن در کتاب کیرکوود نیز فرمول کامل محاسبه حجم نمونه آمده است که می توانید به آن رجوع کنید

مرسی عباس جان راهنمایی هات مفید بود . موفق باشی

diseases

Well-known member
با سلام

سلام استاد ،
من با 14سال سابقه ، استخدام رسمی یکی از شبکه های بهداشت هستم. هیچ نیازی به قبول شدن تو ارشد و ادامه تحصیل هم ندارم. در واقع با ادامه تحصیل خیلی چیزا رو از دست میدم مثل اضافه کاری ماهانه (به علت گرفتن مرخصی تحصیلی) ، مأموریت ، مرخصی های استحقاقی . البته باید به اینا هزینه های رفت و آمد و دوری از خانوده و ... رو هم اضافه کنم . از نظر مالی هم بخوایم حساب کنیم حقوق یک کارشناس با کارشناس ارشد مرتبط تو حکم کارگزینی زیاد تفاوتی نداره.
چند تا سئوال ازتون داشتم اگه امکانش هست E-mail یا شماره تو برام پیام خصوصی کنی ممنون میشم. با تشکر

diseases

Well-known member
استاد محترم ، آقای عباس
از اینکه وقتتون رو بهم دادین بی نهایت ممنونم ، پاسخ سئوالامو گرفتم. ان شالله فرصتی پیش بیاد بتونم جبران کنم.
با تشکر

mexin

Well-known member
سلام استاد ،
من با 14سال سابقه ، استخدام رسمی یکی از شبکه های بهداشت هستم. هیچ نیازی به قبول شدن تو ارشد و ادامه تحصیل هم ندارم. در واقع با ادامه تحصیل خیلی چیزا رو از دست میدم مثل اضافه کاری ماهانه (به علت گرفتن مرخصی تحصیلی) ، مأموریت ، مرخصی های استحقاقی . البته باید به اینا هزینه های رفت و آمد و دوری از خانوده و ... رو هم اضافه کنم . از نظر مالی هم بخوایم حساب کنیم حقوق یک کارشناس با کارشناس ارشد مرتبط تو حکم کارگزینی زیاد تفاوتی نداره.
چند تا سئوال ازتون داشتم اگه امکانش هست E-mail یا شماره تو برام پیام خصوصی کنی ممنون میشم. با تشکر

ولی دوست عزیز ..اعتماد بنفسی که تو ارشد داری و اطلاعات زیادی که تو ارشد اپیدمیولوژی بدست میاری و میتونی تو حل مسئله بخصوص پژوهش و سایر مسایل دیگه در محیط کار و یا اون سازمان میتونی کمک کنی و حلش کنی خیلی ارزشش بالاتر از ایناست که تو فکر میکنی .... شاید به حقوقت 100 تومن اضافه بشه فقط با گرفتن ارشد ولی وقتی تو اون واخد خودت بتونی یه برنامه ریزی کامل از یه اپیدمی در یه منطقه و یا سایر برنامه های دیگه داشته باشی مطمئنا ارزشش خیلی بیشتر ازیناست و در ارتقی جایگاهت خیلی کمک کنندست و.....

diseases

Well-known member
هنوز وارد نکردم ولی در روزهای اتی اینکارو خواهم کرد:ahi5slcgm04mi8jqqkl

تو این مملکتی که ملّت صبح که از خواب پا میشن به فکر اینن که چه جوری سر خلق الله کلاه بذارن (البته از راه حلالش !) ،
و شب که خیر سرشون میخوان بخوابن تو فکر اینن که فردا چه جوری کلاه از سر خلق الله بردارن (البته بازم از راه حلالش!) ،
عجب دل و جرأتی دارین کد رهگیریتون رو میدین دست ملّت .
یعنی تخمین رتبه اینقده درست از آب در میاد؟
در ضمن دوستانی که برای کاهش استرس میرن تخمین رتبه ، یه سئوال :
اگه رتبه تون لب مرز شد ، اونوقت استرستون بیشتر نمیشه ؟

Lemen

New member
خوب باید چی کار کنیم

کارنامه اولیه و دومیه مگر داریم

سلام مجدد، کارنامه اولیه به معنای اینه که مشخص میکنن با توجه به سطح نمره تون مجاز به انتخاب شهر هستین یا نه، شهر محل تحصیل رو انتخاب میکنین بعدش تو شهریور ماه نتایج نهایی میاد (بقول شما کارنامه دومیه :black_eyed:)
البته این اولین باره که انتخاب شهر رو موکول کردن به بعد از برگزاری آزمون. هر ساله قبل از آزمون شهر رو انتخاب می کردیم بعدش نتایج نهایی شهریور می اومد.

Iris

New member
خیر سرم اومدم برم تخمین پیغام اومد شما با این کد ملی قبلا ثبت نام نموده اید:65d6a5d6s:
یعنی چی:p7977cujr38iyymsu8:

Lemen

New member
سلام دادا جون، خوبی؟؟؟
مرا به این تخمین رتبه امیدی نیس
پارسال خیلی اذیتم کرد امسال اصلن نرفتم سراغش

Iris

New member
سلام عزیزم ممنون تو خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دادا منم خوش شانسم ها تخمینم با من مشکل داره:smiliess (11):

- - - Updated - - -

دادا ناامید نباش خدا بزرگه :thanks:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا