Iris
New member
دوستان کسی درصداشو وارد تخمین رتبه کرده ؟ اوضاع چطوره ؟
:smiliess (7):
هنوز وارد نکردم ولی در روزهای اتی اینکارو خواهم کرد:ahi5slcgm04mi8jqqkl
دوستان کسی درصداشو وارد تخمین رتبه کرده ؟ اوضاع چطوره ؟
:smiliess (7):
با سلام
مروری مختصر بر دو صفحه قبل داشتم به نظرم ذکر این نکات ضروری است.
در خصوص سوال مربوط به نمونه گیری نوع نمونه گیری طبقه ای هست زیرا در خوشه ای باید خوشه ها شبیه هم بوده و افراد درون خوشه ها متفاوت از هم باشند در حالیکه در طبقه ای دقیقا بر عکس است. لازم به ذکر است که در پایان نامه های دوره ارشد که از دانشجویان به عنوان گروههای هدف استفده می شود( مثل پایان نامه بنده) دقیقا روش نمونه گیری طبقه ای بوده و مورد تایید اساتید نیر قرار می گیرد.
در خصوص سوال نمونه لازم برای مطالعه مور شاهدی نیز در کتاب روش شناسی پژوهشهای کاربردی در فصل مربوط به محاسبه حجم نمونه فرمول محاسبه حجم نمونه در مطالعات مورد شاهدی آورده شده است که بر اساس آن فرمول اگر نسبت شانس از یک دور شود حجم نمونه مورد نیاز کمتر می شود. البته به نظر من این پاسخ وقتی درست است که نسبت شانس بزرگتر از یک باشد نه کوچکتر. در ضمن در کتاب کیرکوود نیز فرمول کامل محاسبه حجم نمونه آمده است که می توانید به آن رجوع کنید
اگر سوال دیگری بود می توانم با ذکر رفرنس دانشجویان را راهنمایی کنم.
با سلام
مروری مختصر بر دو صفحه قبل داشتم به نظرم ذکر این نکات ضروری است.
در خصوص سوال مربوط به نمونه گیری نوع نمونه گیری طبقه ای هست زیرا در خوشه ای باید خوشه ها شبیه هم بوده و افراد درون خوشه ها متفاوت از هم باشند در حالیکه در طبقه ای دقیقا بر عکس است. لازم به ذکر است که در پایان نامه های دوره ارشد که از دانشجویان به عنوان گروههای هدف استفده می شود( مثل پایان نامه بنده) دقیقا روش نمونه گیری طبقه ای بوده و مورد تایید اساتید نیر قرار می گیرد.
در خصوص سوال نمونه لازم برای مطالعه مور شاهدی نیز در کتاب روش شناسی پژوهشهای کاربردی در فصل مربوط به محاسبه حجم نمونه فرمول محاسبه حجم نمونه در مطالعات مورد شاهدی آورده شده است که بر اساس آن فرمول اگر نسبت شانس از یک دور شود حجم نمونه مورد نیاز کمتر می شود. البته به نظر من این پاسخ وقتی درست است که نسبت شانس بزرگتر از یک باشد نه کوچکتر. در ضمن در کتاب کیرکوود نیز فرمول کامل محاسبه حجم نمونه آمده است که می توانید به آن رجوع کنید
اگر سوال دیگری بود می توانم با ذکر رفرنس دانشجویان را راهنمایی کنم.
سلام استاد ،
من با 14سال سابقه ، استخدام رسمی یکی از شبکه های بهداشت هستم. هیچ نیازی به قبول شدن تو ارشد و ادامه تحصیل هم ندارم. در واقع با ادامه تحصیل خیلی چیزا رو از دست میدم مثل اضافه کاری ماهانه (به علت گرفتن مرخصی تحصیلی) ، مأموریت ، مرخصی های استحقاقی . البته باید به اینا هزینه های رفت و آمد و دوری از خانوده و ... رو هم اضافه کنم . از نظر مالی هم بخوایم حساب کنیم حقوق یک کارشناس با کارشناس ارشد مرتبط تو حکم کارگزینی زیاد تفاوتی نداره.
چند تا سئوال ازتون داشتم اگه امکانش هست E-mail یا شماره تو برام پیام خصوصی کنی ممنون میشم. با تشکر
هنوز وارد نکردم ولی در روزهای اتی اینکارو خواهم کرد:ahi5slcgm04mi8jqqkl
دوستان نتایج آزمون کارشناسی ارشد امسال و فرم انتخاب رشته کی میاد
اعلام اسامي نهايي پذيرفته شدگان : 05 شهریور 93
انتخاب رشته همزمان با دریافت کارنامه هست که هنوز تاریخش اعلام نشده.
خوب باید چی کار کنیم
کارنامه اولیه و دومیه مگر داریم
خوب باید چی کار کنیم
کارنامه اولیه و دومیه مگر داریم
سلام دوست خوبم خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟//ازمون چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راضی هستین؟؟؟؟؟؟اندکی صبر سحر نزدیک است
جهت استحضار لیمون و ایریس عزیز