مطالعه گروهی ارشد آمار زیستی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zahra68

New member
سلام _ این چن روز گزارش ندادم زیاد نخوندم بیشتر تست زدم _ امروزم کتاب پردازش جلد دومو شروع کردم به خوندن حدود 2 س_ کنارش پارسیانم1س می خونم_ با2 س نمونه گیری_ روزی 1س هم تست اماو احتمال میزنم_ آخرشبم زبان میخونم_ دوستان نظر بدین این هفته کلا چن ساعت بخونیم خوبه؟

biosta

Well-known member
سلام _ این چن روز گزارش ندادم زیاد نخوندم بیشتر تست زدم _ امروزم کتاب پردازش جلد دومو شروع کردم به خوندن حدود 2 س_ کنارش پارسیانم1س می خونم_ با2 س نمونه گیری_ روزی 1س هم تست اماو احتمال میزنم_ آخرشبم زبان میخونم_ دوستان نظر بدین این هفته کلا چن ساعت بخونیم خوبه؟

سلام
اکر از من نظر بخواهید که می گویم هفته ای فعلا" همان 21 ساعت مطالعه ی درسی کفایت می کند !
چرا؟

زیرا شما الان به ایجاد انگیزه و خود باوری و این که مشخص کنید چرا بایستی وقت بگذارید و مطالعه کنید ؟و...
بیشتر از افزایش ساعات مطالعه تان احتیاج دارید بدانید که چگونه برنامه ریزی کنید و مقدار لازم از علم و فن مربوط به نحوه ی مطالعه آگاهی کسب کنید احتیاج دارید
چرا که بتونید با این آگاهی و انگیزه و خود باوری که بدست می آورید در ماه های آینده استمرار و نظم در مطالعه داشته باشید .

biosta

Well-known member
سلام .
دوستانی که تصمیم شان برای کنکور آمار زیستی قطعی هست حتما" در کنکور های آزمایشی که همین سایت برگزار می کند ( موسسه ی سنا ) شرکت کنند
به نظر من صد در صد برای کسانی که درس می خوانند ارزش دارد که صد هزار تومن برای 7 مرحله ی غیر حضوری یا صد و چهل هزار تومن برای 7 مرحله ی آزمون حضوری پرداخت کنند واقعا" برای داوطلبان جدی کنکور ارزش دارد.
ضمنا" برای عزیزانی که می خواهند در آزمون های حضوری شرکت کنند لازمه بگویم اول تماس بگیرید و مطمئن شوید که در شهر تان آزمون حضوری برگزار می شود یا نه بعد پول مربوط به آزمون حضوری را واریز کنید .
سال قبل یعنی همین چند ماه قبل برای آمار زیستی فقط آزمون های جامع داشت که آزمون هایش انصافا" با کیفیت بود و امسال آزمون های مرحله ای هم دارد که اولین آن 26 آبان هست .
برای مشاوره هم اگر قابل بدانید از طریق همین تاپیک من همراهتان هستم .اگر هم از نظر مالی مسئله ای ندارید از مشاوران موسسه استفاده کنید .
به این خود باوری برسید که با تلاش می توانید نه تنها قبول شوید بلکه در اولویت اولتان قبول گردید .

rahele.t

New member
سلام
متأسفانه هنوز سرفصلهای مراحل طبقه بندی مشخص نشده. از دوستان کسی هست که بخواد حضوری شرکت کنه و از سرفصلا اطلاع داشته باشه؟

biostat

New member
سلام. بعد از مدتي ديروز باز شروع كردم البته نه با برنامه اي كه داشتم.فقط 2ساعت درس خوندم كه امار و زبان بود.

biosta

Well-known member
سلام
متأسفانه هنوز سرفصلهای مراحل طبقه بندی مشخص نشده. از دوستان کسی هست که بخواد حضوری شرکت کنه و از سرفصلا اطلاع داشته باشه؟

سلام
همان طور هست که می فرمایید در رابطه با ثبت نام مراحل طبقه بندی تماس تلفنی داشته باشید .

biostat

New member
ديروز سه ساعت درس خوندم طرح ازمايش مبحث تحليل واريانس يكطرفه و زبان

biosta

Well-known member
ديروز سه ساعت درس خوندم طرح ازمايش مبحث تحليل واريانس يكطرفه و زبان[/QUOTE

عالیه
بچه ها وقتی که می خواهید یک مبحث یا کتابی را بخوانید حتما آن مبحث را تمام کنید و بعد سراغ مبحث یا کتاب دیگر بروید
مثلا" حالا که دارید آنالیز یک طرفه و دو طرفه را می خوانید کاملا" این مبحث را از روی یک کتاب مثلا فصل مربوطه را از کتاب جلد 2 باتاچاریا بخوانید بعد مرتب در روز های مختلف تکرارش کنید .
تکرار تکرار .
خوب بعد از این که این مبحث را از این کتاب خواندید به کتاب جان فروند در مبحث مربوطه سر بزنید و ببینید چه نکاتی در این کتاب هست که در فصل مربوطه از کتاب باتاچاریا نخوندید .

shayeste

New member
بچه ها کسی از سلمان خان خبر داره؟ فکر کنم هنوز هند داره فیلم بازی میکنه! دیگه کم کم این تاپیک باید فعال بشه ها!
همه فعلا از من جلوتر هستن اما من در نهایت ازتون جلو میزنم :) :auizz3ffy9vla57584x

biostat

New member
مطالعه ديروز من به يك مقدار امار و زبان خاتمه يافت كه همون 3 ساعت شد.

abolhasany

New member
دوستای عزیزم اگه کسی حل المسائل کتاب آمار استنباطی "کاسلا و برگر" رو داره لطفا لینکش رو برام بذاره یا برام میل کنه. ممنون میشم ازتون
:rose:sabolhasany@yahoo.com

biostat

New member
ديروز فقط 2ساعتي نمونه گيري مبحث تصادفي ساده باجايگذاري و نسبت ها را خوندم.

zahra68

New member
سلام به همگی_ این هفته تا الان کلا 24 ساعت خوندم __ ریاضی عمومی- آمارواحتمال- امارریاضی ونمونه گیری-

biosta

Well-known member
جان بیو چند نکته زیر را اصلا" فراموش نکنید

1- مرور
2- کیفیت مطالبی که می خوانید ( سطحی نخوانید )
3- نظم و استمرار در مطالعه

rahele.t

New member
سلام به همه
فکر کنم یه هفته اصلا گزارش ندادم. راستش اینقدر اینجا بی روح شده که وقتی میومدم بیشتر انگیزمو از دست میدادم. میخواستم دیگه گزارش ندم ولی به خودم گفتم تو هم مثل بقیه. وقتی تو گزارش ندی از بقیه چه انتظاری داری!!!
این هفته ای که گذشت متاسفانه دو روزشو نتونستم درس بخونم. 4روز دیگه روی هم 21 ساعت شد.
5 ساعت آمار ریاضی، 5 ساعت نمونه. 3 ساعت ریاضی. 4ساعت طرح. 4 ساعت هم رگرسیون.
فعلا نمیتونم بگم کدوم مبحثا ولی ازین ببعد اونم میگم. جمعه هم چون مهمون داشتیم فقط همین مبحثایی رو که خونده بودم مرور کردم. به خودم قول دادم حتما این هفته جبران کنم.
راستی پساپس عید همتون مبارک. پنجشنبه رفتم حرم و واسه همه دعا کردم. امیدوارم شما هم منو دعا کرده باشین.
ولی بچه ها بهتره یه فکری واسه این وضع بکنیم. اینجوری نمیشه. به نظر من بسته شدن تاپیک بهتر از اینه که سوت و کور باشه.

shayeste

New member
آخه من این مدت اصلا نخوندم در شوک روحی، عاطفی ،عشقی ،دوستی!(در راستای سفر دوستم) بودم و هستم :sad:
فکر کنم باید یه سفر چند روزه برم اما قول میدم آدم شم اینجا رو نبند تو رو خدا :dadad4:
فقط دیروز یه کم آمار ریاضی خوندم تازه مهمون هم داشتیم :tonguesmiley:

rahele.t

New member
نگفتم اینجا رو میبندم فقط گفتم بی روح بودن تاپیک بدتر از نبودنشه.
تا جناب بیو هستن من همچین جسارتی نمیکنم. من فقط به صرف کمک اینجام!
(تو رو خدا اینقدر از من نترسین. باور کنین من همون آدم قبلم!!!)

mehrkam

New member
دوستان من با نمره 157 رتبه 8 آوردم و دانشگاه تهران (دانشکده بهداشت) قبول شدم، اینم اطلاعات کارنامم:

ریاضی عمومی 80-درصد (8-تا درست، 0-تا غلط و 2-تا نزده)

آمار ریاضی و احتمال 65-درصد (14-تا درست، 3-تا غلط و 3-تا نزده)

روشهای آماری 65.83-درصد (28-تا درست، 5-تا غلط و 7-تا نزده)

زبان عمومی 16.67-درصد (8-تا درست، 4-تا غلط و 28-تا نزده)

امیدوارم این اطلاعات مفید واقع بشه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

zahra68

New member
بچه ها دوستای دیگه هم که قبول شدن اگه میشه لطف کنن نمره هاشونو بذارن با رتبه- کسی یزد و ساری قبول نشده ببینیم رتبش چند شده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا