مطالعه گروهی ارشد آمار زیستی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rahele.t

New member
سلام بچه ها سوالات ارشد 91 رو کسی داره؟ یا از کجا میتونم پیدا کنم؟

سلام
اول خوشامد میگم بهت.
دوم اینکه فکر نمیکنم فعلا کسی داشته باشه. صبر کنی تو همین سایت میذارنش. تو قسمت کنکورهای گذشته. یا رایگان یا با هزینه کم.

zahra68

New member
من قراره امروز امارواحتمال وتموم کنم- ولی دوباره از فردا شروع میکنم به مرور کردن همراه تست. (bio گفته مرور کنین:sad:)

rahele.t

New member
سلام
منم هنوز با آمار درگیرم:wacsmiley: دارم همراهش مطالب اضافه که پیدا میکنم میخونم. ولی اینکارو فقط تا آخر شهریور انجام میدم. از مهر میرم سر برنامه اصلی.
دیروز 4 ساعت آمار (که تمرین هم داشت) و 2 ساعت ریاضی. ولی زبان فقط 10 تا کلمه خوندم و یه ربع گرامر. همش یه صفحه شد:sad:
ولی امروز جبران میکنم. قول:tonguesmiley:

biosta

Well-known member
خوب شد امسال قبول شدم چه رقیب های جدی هستید شما .
آره بچه ها یک توصیه دارم لطفا لطفا برای تمام کردن کتابی عجله نکنید یعنی سطحی نخوانید
وقت تا کنکور آمار زیستی از الان حداقل 9 ماه هست عجله نکنید که وقت کم می آورید
اگر همان پیوستگی در مطالعه را داشته باشید و به پیش بروید تمام مباحث را وقت می کنید که تمام کنید .فعلا متوسط هفته ای 21 ساعت بخوانید کفایت می کند . مرور مرور مرور کتابی را که تمام می کنید بعد مرور کنید بعد از سه روز دوباره مرور بعد از سه روز دیگه دوباره مرور بعد ازیک هفته دوباره مرور . کلا همیشه مرور را داشته باشید . انقدر مرور کنید که جای مطالب کتاب را حفظ شوید . !!!!!!
شاید الان درک نکنید که چرا می گویم مرور مرور مرور بعدا حتما خواهید فهمید بهم اعتماد کنید و دو نکته ی مطالعه ی عمقی و مرور را جدی بگیرید
منتها جاهایی از کتابی که هم اکنون مطالعه می کنید را اگر نفهمیدید بعدا که کمی سطحتان بالا تر رفت در کتاب های دیگر که مطالعه خواهید کرد متو جه می شوید .

biostat

New member
سلام به همه رقبا و عزيزاني كه راهنمايي ميكنيد.
با توجه به اينكه منم امسال كنكور دادم سوالاي سال 91 را دارم و سوالاي تقريبا 10 سال گذشته را خوندم براورد خوبي نسبت به چگونگي سوالات دارم.با توجه به حرف biosta الان دارم مقدماتي را دوباره مي خونم.
البته بايد بگم كه تا اخراي هفته اينده مطالعه ي زيادي نخواهم داشت اخه اخر اين هفته جشن عقد داريم و هفته ايندم بايد برم uni كاراي فارغ التحصيليم را انجام بدم!!!!!!!
كلا اين هفته هم زياد نخوندم.تا امروز تقريبا 18 ساعت شده
اما ديگه سعي ميكنم همه كارا تمام بشه و از اول مهر به صورت جدي برنامه اصليم را شروع كنم

biosta

Well-known member
خود باوری یعنی قبولی /

شاید نباید این مطالب را بگویم منتها لازمه بدانید تاثیر خود باوری را . لازمه بدانید که پشتکار و خواستن می تواند کلید موفقیت شما می باشد .
من دانشگاه آزاد مشهد لیسانس گرفتم 5 ساله تمام کردم با معدل زیر 14 پس پایه ی درسی قوی نداشتم
پس چرا نمره ی قبولی در مشهد آمار زیستی را آوردم و دیگرانی که معدل های بالا داشتند قبول نشدند
یادم می آید به شاگرد های برترکلاسمان که معدل بالای 17 و 18 داشتند می گفتم بیایید با هم برای آمار زیستی بخوانیم
اون وقت می گفتند که قبولی در آمار زیستی برای بچه های دانشگاه فردوسی هست ما قبول نمی شویم
خوب ایشان این باور را داشتند و قبول هم نشدند .
اما من بهای قبولی را که نشستن و خواندن کافی برای کنکور بود را پرداختم و قبول هم شدم .

shayeste

New member
راحله میخوای دفترچه رو اسکن کنم برات میل کنم یا منتظر میمونی بیاد توی سایت؟ :smiliess (11):

آخرین ویرایش:

biostat

New member
عزيزان خسته نباشيد
اين هفته هم تموميد!!!!!!!!!و ساعات مطالعه ي من تو اين هفته به 21 ساعت رسيد.!!!!!!!!!!!!!!:a2d3:
هفته اينده مطمئنا به درس خوندن نميرسم:dadad4:

zahra68

New member
سلام بچه ها کجایین شما؟ :(50):دوروز قبل درس نخوندم - بیاین درس بخونین منم انرژی بگیرم .:smilies-azardl (181

shayeste

New member
خوب شد امسال قبول شدم چه رقیب های جدی هستید شما .
آره بچه ها یک توصیه دارم لطفا لطفا برای تمام کردن کتابی عجله نکنید یعنی سطحی نخوانید
وقت تا کنکور آمار زیستی از الان حداقل 9 ماه هست عجله نکنید که وقت کم می آورید
اگر همان پیوستگی در مطالعه را داشته باشید و به پیش بروید تمام مباحث را وقت می کنید که تمام کنید .فعلا متوسط هفته ای 21 ساعت بخوانید کفایت می کند . مرور مرور مرور کتابی را که تمام می کنید بعد مرور کنید بعد از سه روز دوباره مرور بعد از سه روز دیگه دوباره مرور بعد ازیک هفته دوباره مرور . کلا همیشه مرور را داشته باشید . انقدر مرور کنید که جای مطالب کتاب را حفظ شوید . !!!!!!
شاید الان درک نکنید که چرا می گویم مرور مرور مرور بعدا حتما خواهید فهمید بهم اعتماد کنید و دو نکته ی مطالعه ی عمقی و مرور را جدی بگیرید
منتها جاهایی از کتابی که هم اکنون مطالعه می کنید را اگر نفهمیدید بعدا که کمی سطحتان بالا تر رفت در کتاب های دیگر که مطالعه خواهید کرد متو جه می شوید .
شانس آوردم بچه بیو نشدم وگرنه مجبورم میکرد هر کتابی رو 10 بار بخونم برم سر جلسه :p
خداروشکر:4d564ad6:

rahele.t

New member
سلام به همه دوستان عزیز:28:
اول اینکه ببخشید دو سه روزه گزارش ندادم. از پنجشنبه تا دیروز 8 ساعت آمار خوندم (حدودا 45 صفحه، کند پیش میرفتم) و فقط 2ساعت ریاضی:riz513:
دوم اینکه من قراره فقط به جناب بیو کمک کنم. اینم اخرین بار باشه که تو این تاپیک از اینجور پستا میبینم:New (6): تو تاپیک دیگه صحبت کنین وگرنه پاکشون میکنم:p7977cujr38iyymsu8:

shayeste

New member
اول اینکه ببخشید دو سه روزه گزارش ندادم. از پنجشنبه تا دیروز 8 ساعت آمار خوندم (حدودا 45 صفحه، کند پیش میرفتم) و فقط 2ساعت ریاضی:riz513:
دوم اینکه من قراره فقط به جناب بیو کمک کنم. اینم اخرین بار باشه که تو این تاپیک از اینجور پستا میبینم:New (6): تو تاپیک دیگه صحبت کنین وگرنه پاکشون میکنم:p7977cujr38iyymsu8:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
آی خدا بیو کم بود یکی دیگه هم اضافه شد :65d6a5d6s:

biosta

Well-known member
پاسخ به چند سوال

میخوام اگه زحمتی نیست سوالاتمو از خود شما بپرسم
س : اینکه برنامه ریزی درسیم باید به چه صورت باشه.

ج : منسجم و با نظم کسب اطلاعات در مورد نحوه ی برنامه ریزی و مطالعه بسیار در موفقیت تاثیر گذار هست
( گذاشتن وقت برای کسب این مهارت با توجه به این که چندین ماه تا کنکور وقت هست اصلا" به هیچ عنوان اتلاف وقت حساب نمی شود
بلکه وقتی که می گذارید تا این مهارت را بدست بیاورید را جزو ساعات مطالعه ی درسی تان محسوب کنید . چرا که چند برابر این وقتی که می گذارید جلو خواهید افتاد )
( مثلا" من ساعات مطالعه ی روزانه ام را یادداشت می کردم که عدم انجام این کار می توانست بر کاهش کمیت ساعات مطالعه ام تاثیر گذار باشد .
مثلا من به مرور اهمیت زیادی می دادم و می دانستم چند وقت به چند وقت مرور را انجام دهم .)

س : درسها رو به ترتیب باید بخونم یا اگر در آن واحد چند تا رو همزمان بخونم مشکلی نداره؟

نظر من این هست که یک کتاب و درس را تمام کنید و بعد سراغ درس دیگری روید
( مثال : شروع به خواندن ناپارامتری می کنید واقعا" سخت هست که بخواهید مرتب صبح تا شب برای چند هفته این کتاب را بخوانید
برای تنوع بیایید مباحث و مطالب و کتاب هایی که هفته های قبل خواندید در بین روزهایی که ناپارامتری را می خوانید قرار دهید
تا هم مروری بر کتاب هایی که قبل خواندید داشته باشید هم تنوعی ایجاد شود )

برای رگرسیو ن منبعی که اعلام شده رو حتما باید بخونم؟
آخه جلد دوم روشهای آماری باتاچاریا سه فصلش راجع به رگرسیون مفصل شرح داده.از نظر شما ایرادی نداره اگه به همین اکتفا کنم؟

من که رگرسیون را کامل از لاری و جلد دو باتاچاریا و قسمت هایی از منتگمری خواندم که خواندن بدین صورت بیشتر از این که کمکم کند موازی کاری بود
آن سه فصل جلد دو کتاب باتاچاریا بیشتر رگرسیون خطی درجه یک هست و برای کنکور چندان کار ساز نیست
یعنی اگر به همین سه فصل که کوتاه هم هست اکتفا کنید از 10 تست رگرسیون انتظار نداشته باشید بیش از 4 تا را بتوانید در جلسه کنکور جواب دهید .
نظر من این هست که برای رگرسیون حتما" حتما" همان کتاب دکتر بازرگان لاری را با تمرکز و دقت بخوانید کفایت می کند
چرا که اگر کتاب لاری را بخوانید می توانید در عرض یک ساعت چند نکته ای که در سه فصل جلد دو باتاچاریا در مورد رگرسیون گفته که در کتاب لاری نیست را پیدا کنید .

از چه زمانی شروع به تست زدن کنم؟

حتما تست های 5 سال قبل را بعد و قبل از خواندن مبحثی چند باری بخوانید
چرا که با نوع طراحی سوالات آشنا شوید
که در نحوه ی مطالعه می تواند کمک تان کند چون سوالات قدیمی تر از این زمان هر چند به تعداد کمی تست از همان زمان های بیش تر از 5 سال می تواند مفید باشد
اما به علت تغییر در نحوه طراحی سوال چندان کار ساز نیست .
( مثال : قبل از شروع رگرسیون به تست های 5 سال قبل نگاهی می اندازم و بعد از خواندن رگرسیون سعی می کنم که به سوالات تست های 5 سال قبل در این رابطه جواب دهم
بدین صورت هست که من متوجه می شوم چه تغییراتی در نحوه ی مطالعه ام بایستی صورت دهم و زاویه دیدم نسبت به نوع خواندن چه بسا بایستی تغییر کند که متناسب با نوع سوالات باشد .)

لازم به ذکر هست من نظرم را گفتم چه بسا با من موافق نباشید و روش شما برایتان موجب قبولی شود .

.

آخرین ویرایش:

rahele.t

New member
سلام
این دو روز فقط 4 ساعت آمار و 1 ساعت زبان خوندم.
فکر نکنم امروز بتونم درس بخونم. خیلی حالم گرفته س:sad: فعلا روحیه م داغونه. سعی میکنم بعدا جبران کنم.

shayeste

New member
سلام
این دو روز فقط 4 ساعت آمار و 1 ساعت زبان خوندم.
فکر نکنم امروز بتونم درس بخونم. خیلی حالم گرفته س:sad: فعلا روحیه م داغونه. سعی میکنم بعدا جبران کنم.
چرا روحیه ات داغونه؟
منم همینطورم اگه اوضاع روحیم خوب نباشه و فکرم مشغول باشه اصلا نمیتونم درس بخونم
الانم درس رو تعطیل کردم تا بهتر شم
:65d6a5d6s:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا