rahele.t
New member
سلام بچه ها سوالات ارشد 91 رو کسی داره؟ یا از کجا میتونم پیدا کنم؟
سلام
اول خوشامد میگم بهت.
دوم اینکه فکر نمیکنم فعلا کسی داشته باشه. صبر کنی تو همین سایت میذارنش. تو قسمت کنکورهای گذشته. یا رایگان یا با هزینه کم.
سلام بچه ها سوالات ارشد 91 رو کسی داره؟ یا از کجا میتونم پیدا کنم؟
شانس آوردم بچه بیو نشدم وگرنه مجبورم میکرد هر کتابی رو 10 بار بخونم برم سر جلسهخوب شد امسال قبول شدم چه رقیب های جدی هستید شما .
آره بچه ها یک توصیه دارم لطفا لطفا برای تمام کردن کتابی عجله نکنید یعنی سطحی نخوانید
وقت تا کنکور آمار زیستی از الان حداقل 9 ماه هست عجله نکنید که وقت کم می آورید
اگر همان پیوستگی در مطالعه را داشته باشید و به پیش بروید تمام مباحث را وقت می کنید که تمام کنید .فعلا متوسط هفته ای 21 ساعت بخوانید کفایت می کند . مرور مرور مرور کتابی را که تمام می کنید بعد مرور کنید بعد از سه روز دوباره مرور بعد از سه روز دیگه دوباره مرور بعد ازیک هفته دوباره مرور . کلا همیشه مرور را داشته باشید . انقدر مرور کنید که جای مطالب کتاب را حفظ شوید . !!!!!!
شاید الان درک نکنید که چرا می گویم مرور مرور مرور بعدا حتما خواهید فهمید بهم اعتماد کنید و دو نکته ی مطالعه ی عمقی و مرور را جدی بگیرید
منتها جاهایی از کتابی که هم اکنون مطالعه می کنید را اگر نفهمیدید بعدا که کمی سطحتان بالا تر رفت در کتاب های دیگر که مطالعه خواهید کرد متو جه می شوید .
اااااااااااا کی مدیر شده؟ کی مدیرش کرده؟شایسته دیدی راحله مدیر شده دیگه نمیاد؟
نمیدونم_ فک کنم داره حسابی میخونهاااااااااااا کی مدیر شده؟ کی مدیرش کرده؟50):
شاید! تنه همشهری مدیرش بهش خورده تحویل نمیگیره :65d6a5d6s:نمیدونم_ فک کنم داره حسابی میخونه
چرا روحیه ات داغونه؟سلام
این دو روز فقط 4 ساعت آمار و 1 ساعت زبان خوندم.
فکر نکنم امروز بتونم درس بخونم. خیلی حالم گرفته س:sad: فعلا روحیه م داغونه. سعی میکنم بعدا جبران کنم.