مطالعه گروهی ارشد آمار زیستی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zahra68

New member
سلام منم از 5 شنبه هفته قبل درس نخوندم- اولش بخاطر قبول نشدنم دیپرس بودم الانم دو سه روزه پاهام باندپیچیه .البته میدونم بهونه خوبی نیست:14:

bumin

New member
نظر من اینه که اگه از اول تا آخر آمار بهبودیان رو الان بخونم اشتباست.مثلا زمانی که خواستم احتمال بخونم اول فصل ترکیب و جایگشت بهبودیان رو خوندم بعد احتمال! زیاد هم خودم رو درگیر حل مسائل تشریحی نمیکنم چون در نهایت باید یه آزمون تستی بدم. به نظر من آزمون دادن یه هنره چه بسا افراد زیادی با اطلاعات عالی خوب آزمون ندادن! :a2d3:
با اجازه بيو جان
حل تشريحيتان بايد قوي باشه و الا خيلي از تستها را نميتوانيد جواب بديد البته رتبه هاي برتر هم اين نظر رو دادن
ضمنا من كتاب شلدون راس را توصيه ميكنم و حتما تمريناتش را دونه به دونه بخونيد و حل كردنش را ياد بگيريد. وقتي يك دور كتاب شلدون راس را بخوانيد كتابهاي آمار مقدماتي بهبوديان و باتاچاريا براتون عين آب خوردن خواهد بود

rahele.t

New member
سلام
دیروز (یعنی چهار شنبه) فقط مطالبی رو که قبلا خونده بودم مرور کردم:wacsmiley:
از امروز دوباره شروع میکنم:auizz3ffy9vla57584x

biosta

Well-known member
سلام
عالیست به مطالعه با لذت همچنان ادامه دهید باشد که همان مشهد قبول شوید
کمی خود باوری .

biosta

Well-known member
سلام بچه ها_ من امروز فقط تونستم آمارو احتمال 4 فصل اولو مرور کنم- بیو سوال داشتم؟ بنظرت نمونه گیری واسه وزارت علوم همون عمیدی کافیه؟

salam

be nazare man ke kefayat mikonad
zemnan hatman tavajoh bekonid ke ravabeta beyne ravesh haye nemoneh giri ra be khobi yad begirid .
matalebi ke dar rabete ba nemaneh giri dar sayt ha peyda mishayad niz mitavanad mofid bashad.
be tor koli matalebe neveshteh shodeh dar sayt haye elmi agar ke mortabet ba solat konkor va sar fasle doros bashad hatman mofid khahad bod
.hatman test haye sal haye ghable gerayashi az amar ra ke mikhahid konkor dahid ra negah beandazid ke bedanin ba che zavieh didi mataleh konid .

zahra68

New member
راحله مائده biostat?:33:. من امروز 3 ساعت درس خوندم نمونه گیری وتست آمارواحتمال. 5 صفحه هم نقاشی کشیدم واسه تنوع.:painting:

shayeste

New member
با اجازه بيو جان
حل تشريحيتان بايد قوي باشه و الا خيلي از تستها را نميتوانيد جواب بديد البته رتبه هاي برتر هم اين نظر رو دادن
ضمنا من كتاب شلدون راس را توصيه ميكنم و حتما تمريناتش را دونه به دونه بخونيد و حل كردنش را ياد بگيريد. وقتي يك دور كتاب شلدون راس را بخوانيد كتابهاي آمار مقدماتي بهبوديان و باتاچاريا براتون عين آب خوردن خواهد بود
خب این مسلمه که تا تشریحی نتونیم حل کنیم تست نمیتونیم بزنیم.
قطعا دفعه اولمون نیست که کنکور میدیم! شلدون راس منبع درس احتمال ما برای دوران دانشجویی بود. البته من همشو نخوندم. صلا حوصله دوباره خوندنشم ندارم!

biostat

New member
من هفته گذشته اصلا خونه نبودم!!!!!!!!!!:sad:و درس هم نخوندم:riz513:
هفته جاري را هم نميتونم روش حسابي بكنم(!)
اما قول كه از هفته اينده به صورت دوپينگي ادامه بدم:motat:

rahele.t

New member
فکر کنم از پنجشنبه گزارش ندادم. از پنجشنبه تا دیروز 6/5 ساعت آمار. ریاضی هم فقط 1 ساعت. زبانم 4 صفحه گرامر و فقط 15 تا کلمه.

zahra68

New member
سلام_ من امروز 3ساعت خوندم_ نمونه گیر ی و مثه روزای قبل امارواحتمال+ تست.:smiliess (11): بچه ها قبلا شلدون راس را نخووندم یعنی هنوز کتابشم تهیه نکردم- بنظرتون خوندن یه کتاب جدید میتونه مفید باشه/؟ تو کارشناسی کتابای آمارریاضی بهبودیان، جان فروند، مود، پارسیان وبین رو خوندیم

mm2000

New member
سلام_ من امروز 3ساعت خوندم_ نمونه گیر ی و مثه روزای قبل امارواحتمال+ تست.:smiliess (11): بچه ها قبلا شلدون راس را نخووندم یعنی هنوز کتابشم تهیه نکردم- بنظرتون خوندن یه کتاب جدید میتونه مفید باشه/؟ تو کارشناسی کتابای آمارریاضی بهبودیان، جان فروند، مود، پارسیان وبین رو خوندیم
سلام
به نظر من اگه میخواین آزمون وزارت علوم شرکت کنید حتما کتاب شلدون راس رو بخونید و سوالاتشو خیلی خوب حل کنید (حل المسایل لاتین کتاب شلدون تو اینترنت هست) چون برای حل سوالای احتمال خیلی کمکتون میکنه

biosta

Well-known member
من هفته گذشته اصلا خونه نبودم!!!!!!!!!!:sad:و درس هم نخوندم:riz513:
هفته جاري را هم نميتونم روش حسابي بكنم(!)
اما قول كه از هفته اينده به صورت دوپينگي ادامه بدم:motat:

سلام دوست عزیز
برای هر کسی این برهه های زمانی پیش میاد که نتواند مطالعه کند مهم این هست که اراده ای راسخ و تصمیم قطعی خود را برای قبولی گرفته باشید .
پس اگر این طور هست حتما جبران می کنید چون به قبولی خود ایمان دارید و با لذت درس می خوانید

rahele.t

New member
سلام
یکشنبه و دوشنبه جمعا 5 ساعت آمار و 2 ساعت ریاضی. زبانم فقط دوشنبه 17 کلمه.
شرمنده. جبران میکنم.

biosta

Well-known member
راهمنایی

سلام دوستان از شما در خواست دارم که سوالات خود را در این صفحه بپرسید
که چه بسا سوالات دیگران هم باشد و جهت راهنمایی فقط در موارد استثنا از پیام خصوصی استفاده کنید
مرسی که گوش می کنید .

biosta

Well-known member
جهت راهنمایی به صورت پیام زیر فرستاده بودند که من جواب این دوست عزیز را همچون جواب هایی که به دیگر دوستان دادم در این صفحه قرار می دهم که برای دیگر عزیزان هم ان شا الله مفید باشد .

راهنمایی:

سلام جناب biosta ،وقتتون بخیر، یه سؤال ازتون دارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
من امسال قصد دارم فقط آزمون وزارت بهداشت رو شرکت کنم آیا نیازیه که همه ی منابعی که دوستان معرفی کردند رو بخونم؟
چون به نظرم خیلی زیادن و منم اکثرشونو ندارم ،آزمون 91 رو هم شرکت کردم نمونه سؤالات 10 سال گدشته رو هم مطالعه کردم
اما چون قبل از هر گونه مطالعه ای اونارو خوندم و به راحتی تونستم نیمی از اونارو پاسخ بدم
آزمون آمار زیستی رو ساده تصور کردم و فقط یک ماه روزانه 4 ساعت درس خوندم و در نتیجه عملکردم در آزمون ضعیف بود
(البته ریاضی بدون مطالعه 60 درصداونم احنمالا به خاطر سادگی بیش از حد!!! و زبان هم صفر)نمره ی آزمونم هم حدودا 90 شد
با این توضیحاتم به نظرتون باید چه برنامه ای رو در پیش بگیرم؟

با ارادت فراوان

biosta

Well-known member
سلام دوست عزیز .:riz304:
- فرض می کنیم که شما مطالب این تاپیک و تاپیک " نظرات شرکت کننده در کنکور 91 را مطالعه کرده اید با در نظر گرفتن این فرض من دیگر مطالب نوشته شده در این تاپیک ها را از جوابی که می خواهم به شما بدهم حذف می کنم .
نمره خوبی کسب کرده اید اما برای قبولی کفایت نمی کند اگر این یک ماه به سه ماه تبدیل می شد حتما" حتما" قبول می شدید .
بهرحال شاید چه بهتر که قبول نشدید که سال بعد خودتان محل قبولی تان را تعیین کنید .

وقت و زمانی که می گذارید و مباحث و کتاب هایی که مطالعه می کنید ارتباط مستقیمی به رتبه تان دارد .
برای قبولی که پاره ای از کتاب ها را که بایستی حتما مطالعه کرد پاره ای دیگر از کتاب ها را برای بالا بردن رتبه تان بایستی مطالعه کرد .
اگر قرار باشد که زبان را صفر بزنید و قبول شوید (( یا این که بخواهید که تهران قبول شوید )) پیشنهاد می کنم که کتاب و مبحثی را حذف نکنید
برای شما که هم اکنون پایه درسی خوبی دارید ( به علت کسب نمره ی 90 ) تمرکز بایستی بر روی کسب رتبه خوب باشد چون که با حدود 300ساعت مطالعه که حتما قبول هستید .
این زمان برای شما ( اگر بدانید چه بخوانید و چگونه بخوانید ) اگر به حدود 600 ساعت برسد حتما" شهر تهران قبول می شوید .
پیشنهاد من این هست که با هفته ای 21 ساعت شروع کرده و کم کم ساعت مطالعه را به هفته ای 35 ساعت هم افزایش دهید با توجه به وقت باقی مانده تا کنکور وزارت بهداشت همین مقدار مطالعه کاملا" کفایت می کند چرا که حفظ پیوستگی در مطالعه بسیار حایز اهمیت هست تا این که یک بازه زمانی زیاد مطالعه کنید و بعد یک مدتی مطالعه نداشته باشید .
برای شروع بهترین کتاب امار مقدماتی بهبودیان هست که خواندن اصولی و دقیق این کتاب مدتی وقت می گیرد تا که بعد با هم به سراغ دیگر دروس برویم . ضمنا در کنار این کتاب حتما مبحث ریاضی که منطبق با سوالات کنکور باشد هم مطالعه کنید .

برای این مطلب که گفتید حوصله ی درس خواندن ندارید بایستی بگویم من که می خواستم برای کنکور شروع به خواندن کنم تا دقیق یک ماه با خودم درگیر بودم که شروع کنم یا نه ؟ آیا می توانم قبول شوم یا نه ؟ و... در این یک ماه با کسب انگیزه به تصمیم نهایی برای مطالعه ی اصولی جهت کنکور رسیدم

این انگیزه را با نوشتن علل شرکت در کنکور - تهیه ی کلاسور انگیزه ها که مثلا جملات باشد که شما را به مطالعه سوق دهد و اهدافتان در آن باشد و... - جستجو در اینترنت در مورد آمار زیستی و دانشکده های ارایه دهنده و... - رفتن حضوری به دانشکده هایی که این رشته را ارائه می دهند و صحبت با دانشجویان و ...کسب کنید

بسیار بسیار بسیار مهم هست که از نحوه ی برنامه ریزی نحوه ی اصولی مطالعه و نحوه ی تست زنی ( مورد آخر به وقتش ) اطلاعات کسب کنید با توجه به وقت زیادی که تا کنکور آمار زیستی هست حتما" حتما" و خواهشا" برای این موارد وقت بگذارید و این زمانی که برای کسب این موارد وقت می گذارید جز ساعات درسی تان حساب کنید .( به جان خودم وقتی که برای این موارد می گذارید اصلا" به هیچ وجه اتلاف وقت و کار بیخود نیست ) باشه .
"

ضمنا" سوالات 5 سال قبل ملاک اصلی هستند که بدانید چگونه سوالات طراحی می شوند و سوالات بیشتر از 5 سال قبل را بایستی به وقتش یعنی بعدا" ها گل چین کنید که یک سوال قدیمی حتی یک بار هم می تواند ارزش مرور نداشته باشد و یک سوال قدیمی هم باشد که ارزش چندین باز زدن را داشته باشد .

rahele.t

New member
سلام
از سه شنبه تا دیروز 2 فصل آمار مرور کردم. 2 ساعت ریاضی خوندم و فصل اول نمونه که بیشتر تعاریف اولیه بود و چون میخواستم دقیق خونده باشم 2 ساعت طولش دادم.
چرا اینجا اینقدر سوت و کوره؟ بقیه کجان؟ مثلا تاپیک مطالعه گروهیه. رشته های دیگه خیلی فعالن. چرا اینجا اینجوریه؟ پس کو اون انگیزه ای که قرار بود به هم بدیم؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

_statistics_

New member
[جناب biosta به خاطر راهنماییتون بسیار سپاسگذارم،

یه سؤال دیگه داشتم: از دوستان کسی میدونه که امسال نمره ی قبولی در دانشگاه اصفهان چند بوده؟؟؟(البته میدونم که با توجه به گفته های دوستان نباید نمره قبولی در دانشگاه مورد نظر را ملاکی برای میزان مطالعه قرار بدیم)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

biosta

Well-known member
پاسخ

سلام دوست گرامی :rose:

همان طور هست که می فرمایید نبایستی نمره را ملاک اصلی برای میزان مطالعه در نظر گرفت .
این نمره شما را با حدود و اطراف قبول شده ها آشنا می کند .و در سال های مختلف با توجه به فاکتور های مختلف تغییر می کند
سطح دو دانشگاه مشهد و اصفهان در رشته ی آمار زیستی تقریبا" یکی هست
( لازمه بگویم که اصفهان سه سال متوالی هست که دانشجوی دکتری آمار زیستی پذیرش می کند )
نهایتا" منظورم این هست که آخرین فرد قبولی در بین 9 نفری که مشهد قبول شدند نمره ی 128 را داشت
و برای اصفهان نیز همین حدود بایستی باشد شاید هم نمره آخرین فرد قبولی در اصفهان حدود 131 باشد .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا