مطالعه گروهی آزمون Msrt

تداعی

New member
انشالله که همه قبولیم.
منم از همین تعجب می کنم. هر کسی که فوق لیسانس میگیره مسلما زبان تخصصی رشته اش خوبه. پس میتونه گلیمش رو از اب بکشه بیرون تو دکترا. این شرط نمره فقط شده یک عامل تنش. و هیچ هم به سطح علمی ادم بستگی نداره.

mehsad

New member
سلام بچه ها.......
من یه هفتهس که نیومدم سربزنم.دسترسی به نت نداشتم. دسترس به بچهها یهاتفاقیواسمافتاد اصلا امتحاننتونستمبدم.حالا کهاومدمپیجومیخونم میبینمشماها هم راضینبودید.
نمی دونم چی بگم ولی ازته دلم برای همه تون ارزو میکنم موفق باشید.من نمیدونم خودم چیکارکنم اخه هنوز دکترا ثبتنام نکردم. میخوام ازمون 18 مهرو بدم. موندم چیکار کنم، یعنی میشه تو تکمیل مدارک دکترا ثبتنام کنم؟
سیندریا جان خیلی ناراحت شدم که سر امتحان مریض شدی. بچچه ها فرمت زمون زبان وز بهداشت با علوم چه فرقی داره؟

mahsa.

New member
بچه ها مگه برای ام سی اچ ای ثبت نام اول هر ماه نیست پس چرا برای مهر ماه ثبت نام وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

cnidaria_cnida19

New member
من که تا صبح چشم روی هم نذاشتم ....از دکترای امسال موندم.... چقدر راهت با یه ازمون زبان کل سرنوشت و برنامه های ادم به هم میریزه...بچه ها لطفا تجربه منو تکرار نکنین...بخدا مریض شدم... دیرو همه تنم داشت میلرزید از استرس این چند وقت... الان خیلی خسته هستم.... از این همه انتظار ازمون هی بد بیاریو بدشانسی.... فهمیدم فقط تلاش کافی نیست ..خداهم باید بخواد تا بشه...فقط نمیدونم چطور باید اونهمه درسو دوباره هی بخونم یک سال..هی تکرار مکررات و مرور کتابهای بدرد نخور..... عجب حال بدی دارم من........

senior

New member
بچه ها یه سوال کتاب گرامرgrammer in use چطوره؟؟ خوبه به نظرتون؟؟؟؟؟؟

mehsad

New member
بچه ها کی تو ازمون 18 مهرشرکتمیکنه؟نمیدونینکجا ها برگزار میشه؟ کسیثبتنامکرده؟ از کجا بفهمم؟

cnidaria_cnida19

New member
اون کتاب رو هم تعریف میکنن برای گرامر.ولی بنظرم گرامر رو از هر کتابی بخونین فرق نمیکنه مهم این هست که تست زیاد کار کنین و به نمونه سوالات مسلط باشید

mehsad

New member
خب امیدوارم که همونعلوموقبول شی.
از کجا میدونی قم؟ آخه اوندفعه تهران و اصفهان بود
خاک توسرشون اصلا اطلاع رسانیشون صفره. تا زمان کارت هم معلومنیست.موندم اصلا امسال بیخیال دکترا شم. والااااااااااااااااااااااااا
اخه من هیجی واسه دکترانخوندم که به خاطر این زبان

cnidaria_cnida19

New member
ببین عزیزم من شرایطم بدتر از همه اتونه ولی تا این نقطه هم خیلی زحمت کشیدم و استرس هم که............... 2 روز گذشته کاملا داشتم از شدت فکر و خیال سکته میکردم..ولی اخرش که چی ؟ببین مهساد ما یکی دو سال اینور اونور دکترا هم میخونیم. اینو یقین بدون...مگه تا الان نخوندیم؟؟؟ پس اونم میخونیم...صلاحیتشم داریم...فقط با این همه تنش خودمونو از پا در میاریم..مثلا جوونیم!!!! بابا الان ما باید از زندگیمون و لحظه هامون لذت هم ببریم عمرمون داره تموم میشه...دکترا هم امسال نشد فدایییییییییییییییی سرتتتتتتتت....سال دیگه شاید قسمته.... با ارامش میشینیم به همه برنامه هامون وقت میذاریم نه فقط درس.. یهو میبینی عمرمون تموم شده باز ما داریم استرس این ازمونهای چرت اینارو میکشیم...

cnidaria_cnida19

New member
من دوستم ترکیه رفته داره میکروب میخونه...میگه به خدا اینجا فقط ایرانیا دارن درس میخونن ..اصلا هیشکی به اندازه ما خودشو درگیر درسو امتحان کتاب نمیکنه...اصلا این سیستم کوفتی طوری زندگی مارو داغون کرده که حتی بچه 7 ساله داره استرس امتحان میکشه.. میگه همه دارن صفا میکنن از زندگی لذت میبرن و درس فقط یه نقطه تو حاشیه زندگیشونه..اونوقت ما چی؟؟؟ حالا صبح تا شب بس نیس...تو خواب هم داریم میلرزیم...که ای خدا ازمون بدم ندم ..اینو میفتم ..اون یکی پر شد من جا موندم ...... بیچاره خانواده هامون که دارن تحمملمون میکنن...بی خیال شو تو رو خدا ...از همین لحظه ...منم دارم سعی میکنم تجدید نظر کنم تو افکار و روحیاتم...بسممونه... پیر شدیم بسسمونه

senior

New member
اون کتاب رو هم تعریف میکنن برای گرامر.ولی بنظرم گرامر رو از هر کتابی بخونین فرق نمیکنه مهم این هست که تست زیاد کار کنین و به نمونه سوالات مسلط باشید
مرسی که وقت میذاری و ج میدی تست خوب برای گرامر چه کتابی بخونم؟؟ گرامرم داغونه ها

cnidaria_cnida19

New member
من ازمون مهر رو نمیدم چون بعد کلی راه و مشکلات مسیر تمرکز برام نمیمونه که بشینم سر جلسه... الانم جواب این علوم رو 5 شنبه میدن اونم خوب بود ازمونش ولی اوضاع من به هم ریخته بود...بیفتم هم مطالعه زبان رو ادامه میدم... و تو اولین ازمون که تو شهرم بود شرکت میکنم...دکترا هم نرسیدم دلیل این نیست که هدفمو عوض میکنم..نه!!! اونم هست ولی نه به قیمت تخریب روح و روان و زندگیم...

cnidaria_cnida19

New member
من بهت فلش گرامر تافل رو پیشنهاد میکنم.اگه با توضیح و جواب تستها بخوای تافل راهنما.جلد سبز خیلی خوبه.گرامر دایجست هم همه تعریف میکنند.باید خودت نگاه کنی و هر کدوم رو مصلحت دیدی بخری.اما هر کدوم رو خریدی این گرامر تافل هم کنارش بخر چون اکثر سوالاتی که تو ازمون میبینی عین اون یا مشایه اونه.قیمتش هم پایینه و 16 تا درسه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ferantic

senior

New member
من بهت فلش گرامر تافل رو پیشنهاد میکنم.اگه با توضیح و جواب تستها بخوای تافل راهنما.جلد سبز خیلی خوبه.گرامر دایجست هم همه تعریف میکنند.باید خودت نگاه کنی و هر کدوم رو مصلحت دیدی بخری.اما هر کدوم رو خریدی این گرامر تافل هم کنارش بخر چون اکثر سوالاتی که تو ازمون میبینی عین اون یا مشایه اونه.قیمتش هم پایینه و 16 تا درسه
مرسی
اون تافل راهنما رو دارم ولی اون فلش گرامر رو ندارم اسم کاملشو میدونی که برم بخرم
بازم مرسی

cnidaria_cnida19

New member
گرامر برای بار اول اگه میخوای بخونی برات سخته(حتی میتونی گرامر دوران مدرسه اتو هم استفاده کنی)... اما بار دوم همزمان با تست و نمونه سوالات و نگاه کردن به نکته هایی که مطالعه اول یادداشت کردی برات راحت میکنه کارو. باید اونقدر به تستها مسلط بشی که سر جلسه تا چشمت به گزینه مورد نظر میفته تیک رو بزنی چون تو 30 ثانیه زمان تا بیای به استدلال و دلیل فکر کنی زمان رو از دست دادی.اکثر مثالها تو کتابهای مختلف مشابهند.و از همین منبع هستند هر کتابی میخونی دقیق بخون.و با حوصله..موفق باشی

cnidaria_cnida19

New member
فلش گرامر تافل هست.یه کتابچه کوچیک با 16 تا درس و تست و نمونه سوالات ..خیلی معروفه ..تو کتابفروشی هایی که منحصرا کتابهای زبان میفروشن راحت پیدا میشه

mehsad

New member
ما همه اینهمهسختیو انواع کنکورها روتحمل کردیم حالا هی زرت و زرت اس ام اس و تبلیغ میاد که ارشد و دکترا بدون کنکور و فلان و بهمانننننننننن! وااااااااااااا
مگه ما اینجا بوق بودیم. اینهمه دردسر بعد سال 93 ارشد بدون کنکور
چرا راه دور میرید؟ وزارت علوم کلی تسهیلات شرط معدل و استعداد درخشان گذاشته واسه دانشجوهاش که بدون کنکور میرن مقطع بعدی ولی ما وزارت بهداشتیا هی باید بخونیمو تحملکنیموکنکور بدیم! والا. ما هم اکثرا شاگرئ اول و رتبه خیلی خوب و معدل بالا 18 هستیم. اکثرمون رتبه 1-3 کنکور ارشد بودیم ولی هیچ تسهیلاتی نداریم.والا من بهترین دانشگاه ایران درس خوندم ولی وضعیتم اینه. هنوز موندم اگهزبان ثبت نام کنم به دکترا میرسم یا نه. اخه چرا وضعمون اینقدر داغونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ فکر نکنم برسم تو 3 هفته دکترا بخونم تو بهترین شرایط زبانو قبول شم . همینننننننننننننننننننننننن
سیندریا جان تو هم غصه نخور. امیدوارم زبان قبول شی که اقلا ارزششو داشته باشه. میدونم بالاخره ما هم دکترا قبول میشیم . ولی خب مثل اینکه شانسمونه اینهمه سختیو بکشیم:sad:
ببین عزیزم من شرایطم بدتر از همه اتونه ولی تا این نقطه هم خیلی زحمت کشیدم و استرس هم که............... 2 روز گذشته کاملا داشتم از شدت فکر و خیال سکته میکردم..ولی اخرش که چی ؟ببین مهساد ما یکی دو سال اینور اونور دکترا هم میخونیم. اینو یقین بدون...مگه تا الان نخوندیم؟؟؟ پس اونم میخونیم...صلاحیتشم داریم...فقط با این همه تنش خودمونو از پا در میاریم..مثلا جوونیم!!!! بابا الان ما باید از زندگیمون و لحظه هامون لذت هم ببریم عمرمون داره تموم میشه...دکترا هم امسال نشد فدایییییییییییییییی سرتتتتتتتت....سال دیگه شاید قسمته.... با ارامش میشینیم به همه برنامه هامون وقت میذاریم نه فقط درس.. یهو میبینی عمرمون تموم شده باز ما داریم استرس این ازمونهای چرت اینارو میکشیم...

بالا